yemek yapmaktan nefret ediyorum-yemek yapmaya bayılıyorum

ay bu nasıl aşk böyle..

gerçekten seviyosun sen bu işi....
aynen, michie bunu yazarken kullandığı üslup bile insanı etkiliyor. okurken, içindeki yemek aşkını hissettim valla :KK57:
bir de o betimlemesi bayıldım kızzz... :KK66:

Kizlar simaricam amaa:oops:
Bir yemek blogum bile var benim. Sadece tarif degil basima gelen komik seyleri de yaziyorum.
Yani yazmak+yemek bunlar benim icn iki ask...
Keske vaktim olsa da bnlarla ugrassam ne yazikki kpss var 1 aya. Hayatla baglantm koptu.:KK47:
Bi burasi kaldi gnde 15dk takldgm
o_O

• Beğen
Reactions: s u
Kizlar simaricam amaa:oops:
Bir yemek blogum bile var benim. Sadece tarif degil basima gelen komik seyleri de yaziyorum.
Yani yazmak+yemek bunlar benim icn iki ask...
Keske vaktim olsa da bnlarla ugrassam ne yazikki kpss var 1 aya. Hayatla baglantm koptu.:KK47:
Bi burasi kaldi gnde 15dk takldgm
o_O

maşallah bir de kpss ile uğraşıyorsun....

inşallah başarırsın canım....

sıvı yağda soğanı kavur sonra kıymayı koy ve rengi değişene kadar kavur
rengi değiştikten sonra sarımsak döv koy için biraz karıştır, domates ve biber salçası koy kavur ve bir bardak sıcak su koyup 3-4 dk kadar pişmeye bırak
bu arada beşamel sos hazırla (bunun da marketlerde hazırını bulabilirsin ben öylesini kullandım gayette güzel oldu)
sonra borcamını yağla üstüne sığdığı kadar bir kat lazanya yaprağı koy, sonra beşamel sos üstüne kıymalı harç
sonra lazanya yaprağı beşamel sos ve kıymalı harç...
lazanya yaprakların bitene kadar (12 tane yaprak yetiyor) işlemi tekrarla en son lazanya yaprağının üstüne beşamel sos dök üstüne kaşar rendesi ve 15-20 dk beklet ki sos ve kıymalı harcın sıcağıyla yapraklar iyice yumuşasın
sonra 18o derece

canım ,hafta sonu lazanya aldım.şu anda fırında pişiyor.inşallah güzel olur.

her zaman ki gibi sonu buhran olmaz umarım :KK70:

:KK70: harika oldu yaaaaaaaaaa.

eşim 3 dilim yedi yeminlen....

ay ben bu yemeği yaparımmmm.

misafir için de güzel bir fırın yemeği...

bir de fırın makarnası yapmak bana zor geliyor.

yok makarnayı ayrı haşla yok bilmem ne.

arada yapıyorum ama...
aynen kırk çeşit yemek yapıyor gibi hissediyorum bi de dedim ya görüntü olarak daha kolay bi yemek gibi duruyor lazanya daha zor gibi görünüyor bu da işime geliyor :KK70:
hatta eşim lazanya yaprakları için bunları sen mi açtın diye sordu :KK70::KK70::KK70:
hazır olduğunu bilmiyordu

• Beğen
aynen kırk çeşit yemek yapıyor gibi hissediyorum bi de dedim ya görüntü olarak daha kolay bi yemek gibi duruyor lazanya daha zor gibi görünüyor bu da işime geliyor :KK70:
hatta eşim lazanya yaprakları için bunları sen mi açtın diye sordu :KK70::KK70::KK70:
hazır olduğunu bilmiyordu

:KK70: ben açtım deseydin kıııı

Yemek yapmaktan degilde bugun ne pisirsem diye dusunmekten biktim :KK62:
bide surekli et yemekleri yapmaktan gina geldi artik :mad:

• Beğen

eşin et seviyor sanırım.

erkekler genellikle et sever ..

ben gece yatarken düşünyom ,ne pişirceğime karar veryom ama sabah kalkınca yapmak istemiyorum..

ben de o dertten muzdaribim, şimdi facede bikaç yemek sitesini ekledim, sürekli bi tarif geliyor her gün her gün, eğer yemeğin adını bi türlü koyamadıysam o gün, orada kafama uyan şeyleri biraz da kendime uydurarak yapıyorum aslında güzel de oluyor valla

• Beğen
Evlenmeden önce yumurta falan kirardim. Evlendikten sonra zamanla nasilsa ögrendim. Simdi kafama koydugumu yaparim. Zaman ve enerji olduktan sonra yemek yapmayi severim.. Tabi yemekle cok ugrasinca kendi yaptigim yemege pek hevesim kalmiyor o ne olacak bilmiyorum :63:

eşin et seviyor sanırım.

erkekler genellikle et sever ..

ben gece yatarken düşünyom ,ne pişirceğime karar veryom ama sabah kalkınca yapmak istemiyorum..

esim et yemekleri bende aksi gibi sebze yemekelrini severim.

nette arastiriim genlede et yemeklerini begendigimi yaparim simdi yine arastiricam bakalim ne cikacak karsima :KK51:

• Beğen
Evlenmeden önce yumurta falan kirardim. Evlendikten sonra zamanla nasilsa ögrendim. Simdi kafama koydugumu yaparim. Zaman ve enerji olduktan sonra yemek yapmayi severim.. Tabi yemekle cok ugrasinca kendi yaptigim yemege pek hevesim kalmiyor o ne olacak bilmiyorum :63:
offf o bende de var, doğru düzgün yemek yemez oldum, yaptığımı sırf eşim yiyor
yaparken bildiğin kokusuyla falan doyuyorum heralde

• Beğen
X