yemek yapmaktan nefret ediyorum-yemek yapmaya bayılıyorum

bilmiyorum
ben her ikisinin arasındayım
ne zaman ve hangi şartlarda yaptıgıma baglı olarak sevip sevmeme durumum var.
onun dışında akşama yeşil mercimek , dolma , havuclu cacık(bu aksam yapıcam) ve paattes salatası (yapcam)
buyurmaz mısınız?
:KK57::KK57: havuçlu cacık mı?

dizi izleyeceginiz zamanlari sosyal olarak biseler yapmaya ayirin,mutfak önemli kizlar yapacak bisey yok :) ama her öglen eve gelmesi biraz zormus cidden,ben kardesimle yasadigim halde her gün yemek yapiliyor bizim evde mutlaka cok sükür,bazisi icin ev yemegi olmazsa olmazdir.
:KK3: o benim işte.

köy yemegı be o
havucu rendele kızart olsun ıyıce
sarımsaklı yogurt yap
havucuda at ıcıne
uzerıne pul bıber
oh halk ekmegınıde al bandır bandır ye
:KK70::KK70:ya cacık deyince ben de içine koyuyorsunuz sandım. Onu ben de biliyorum.Değişik bir şeyse deneyeyim dedim de ondan sordum. Bayılırım yeni şeyler denemeye. Ama yemeyi sevmem

:KK70::KK70:ya cacık deyince ben de içine koyuyorsunuz sandım. Onu ben de biliyorum.Değişik bir şeyse deneyeyim dedim de ondan sordum. Bayılırım yeni şeyler denemeye. Ama yemeyi sevmem
ayran gıbımı sandın :KK70: yakısmazdı hıc

Yemek yapmaya bayılırım. Temizliği de çok severim.Hele çamaşır yıkamak ve asmak bana terapi gibi gelir. Annem yok bir kaç gündür.Ben de çalışıyorum. Bulaşıkları yıkarken ertesi günün yemeğini de yapıyorum aynı anda. Kafam rahat oluyor hem.Akşam eve gidince de yanına salata ya da çorba mı yapıyorum.Oh miss.Hem z.yağlı yemekler bir gece bekledi mi daha lezzetli oluyor. Hamur işlerini yapmayı da çok severim. Evde yemek yok hadi kahvaltı yapalım muhabbetine de çok sinir olurum :KK11::KK11:Sulu yemek olmadan da karnım doymaz benim :KK12:

Ben de bayılıyorum yemek yapmaya, beni bıraksınlar mutfağa ben yapayım insanlar yesin. Bir de insanları zorluyorum yedirmeye, yemezlerse de surat yaparım. Eşim diyor tam torunlarını beslemeye çalışan nine gibisin :kk77: Ancak temizlikten hoşlanmıyorum, bir ömür temizle temizle nereye kadar, yapacak bir şey yok ama el mahkum :110:

Yemek yapmaya bayılırım. Temizliği de çok severim.Hele çamaşır yıkamak ve asmak bana terapi gibi gelir. Annem yok bir kaç gündür.Ben de çalışıyorum. Bulaşıkları yıkarken ertesi günün yemeğini de yapıyorum aynı anda. Kafam rahat oluyor hem.Akşam eve gidince de yanına salata ya da çorba mı yapıyorum.Oh miss.Hem z.yağlı yemekler bir gece bekledi mi daha lezzetli oluyor. Hamur işlerini yapmayı da çok severim. Evde yemek yok hadi kahvaltı yapalım muhabbetine de çok sinir olurum :KK11::KK11:Sulu yemek olmadan da karnım doymaz benim :KK12:
Pinoli evlimisin seni oğluma ailiyim diyecektim büyümesini beklersen:KK45: cok iyi gaynana olurum:KK15: yemekleri hep sen yaparsin ben gomşularla gune giderim :KK14:

• Beğen
Reactions: s u
Ben de bayılıyorum yemek yapmaya, beni bıraksınlar mutfağa ben yapayım insanlar yesin. Bir de insanları zorluyorum yedirmeye, yemezlerse de surat yaparım. Eşim diyor tam torunlarını beslemeye çalışan nine gibisin :kk77: Ancak temizlikten hoşlanmıyorum, bir ömür temizle temizle nereye kadar, yapacak bir şey yok ama el mahkum :110:
babaannem böyledir benim de :KK70:
her gidişimde yarım saat içinde yemek de yedirir meyve de yedirir çay da içirir yanına tatlı da verir :KK70:

işte kıskandığım insan tipi :KK70:

Pinoli evlimisin seni oğluma ailiyim diyecektim büyümesini beklersen:KK45: cok iyi gaynana olurum:KK15: yemekleri hep sen yaparsin ben gomşularla gune giderim :KK14:
Bekarım.Büyütürüm ben onu.Anneeemmm der bağrıma basarım ben seni :KK19:

Son düzenleme:
ben de hemen hemen her gün cacık yapıyorum.salatalıklı ama...

eşimin sevdiği şeyi buldum mu sık sık yapıp kurtuluyorum :KK70:
ilk evlendiğimde ben de öyleydim
yemnek yapmayı bilmiyodum eşiminde patates sevdiğini öğrenmiştim sürekli patatesli yemek yapıp durdum adamcağız en sonunda yeter patatesten nefret etmek istemiyorum deyince bikaç ay yapamadım :KK70::KK70::KK70:

• Beğen
ilk evlendiğimde ben de öyleydim
yemnek yapmayı bilmiyodum eşiminde patates sevdiğini öğrenmiştim sürekli patatesli yemek yapıp durdum adamcağız en sonunda yeter patatesten nefret etmek istemiyorum deyince bikaç ay yapamadım :KK70::KK70::KK70:

benim ki bıkmıyor.damak tadında gelenekçi..
kahvaltıda soğanlı yumurta yapıyorum..
yemeğin yanına soğan kesiyorum salata yapmayı canım istemezse ki genellikle de istemez
:KK70:

soğan
biber közlemesi
domates közlemesi
bulgur pilavı (tereyağlı olacak) olmasa da yer aslında
tere otu
kuru fasulye

evde en sık yenen yemekler ....

benim ki bıkmıyor.damak tadında gelenekçi..
kahvaltıda soğanlı yumurta yapıyorum..
yemeğin yanına soğan kesiyorum salata yapmayı canım istemezse ki genellikle de istemez
:KK70:
valla şanslıymışsın
benimki de çeşit ister kuru fasülyeye bayılır ama üstüste iki hafta yapsam hep aynı şeyleri yapıyorsun diye söylenir
değişik şeyler yemeyi sever o yüzden her gün her gün tarif araştırıyorum eeee biraz mecburiyetten seviyorum galiba yemek yapmayı :KK70:

• Beğen
X