yemek yapmaktan nefret ediyorum-yemek yapmaya bayılıyorum

Hayir calismiyorum ama cocuk bakiyorum evde bir yaslarinda o yetiyor simdilik. Ona da ayri pisiriyorum bak unuttum =)
Allah bağışlasın canım o başlı başına meşguliyet zaten hele bi de yürümeye başladıysa :)
evet bi de kuzulara ayrı yemek yapılıyor di mi :)
gerçi kendi yemediğiniz hiçbişeyi çocuğunuza yedirmeyin demişti doktorum o yüzden baharatsız ve neredeyse sıfır tuzla günlük yemeğimi yapıyorum kızımınkini ayırıp eşimin yiyeceğine tuz ve baharat atarak yapıyorum çoğu zaman

Kesinlikle, katiliyorum. Yemek yaparken stres de atiyorum keyifli olunca. Hatta sirf stres atmak icin koca pasta yapiyorum, esim tatli sevmedigi halde. Ama yemek yapmayi seviyorum galiba. Önceden beyin ameliyati gibi zor gelirdi gözüme =)
ayyy hakikaten ilk evlendiğim zaman geldi de aklıma bildiğin tırsardım yemekten, öcü gibi kaçardım kaç ay tencere yemeği yapmadım evde hep bi şekilde idare ettirdim sonra eşim isyan bayrağını açınca el mahkum girdim mutfağa
ama şimdi yeterki yemeğin adını koyayım belki süper lezzetli yemekler pişiremiyorum hala ama kötü olmuyor sonuçta ve daha pratikleştim bu da yemek yapmaya olan zevkimi artırdı artık :)

Allah bağışlasın canım o başlı başına meşguliyet zaten hele bi de yürümeye başladıysa :)
evet bi de kuzulara ayrı yemek yapılıyor di mi :)
gerçi kendi yemediğiniz hiçbişeyi çocuğunuza yedirmeyin demişti doktorum o yüzden baharatsız ve neredeyse sıfır tuzla günlük yemeğimi yapıyorum kızımınkini ayırıp eşimin yiyeceğine tuz ve baharat atarak yapıyorum çoğu zaman

Ben tutsam kayinvalidem onlara gidince herseyi agzina sokuyor. O tuzlu bu cok sekerli desem de ne olacak yeaa yapiyorlar. emeklerim hep bosuna gidiyor. Artik ben de sinirlendim dikkat etmiyorum. Arkami dönsem agzina biz ne yiyorsak veriyor. Bir ara evde gayet saglikli yapiyordum bu sefer de esim tuz tuuuz diye tutturup sinirimi bozuyor. Iyilik yaranmiyorm:KK11:

Ben tutsam kayinvalidem onlara gidince herseyi agzina sokuyor. O tuzlu bu cok sekerli desem de ne olacak yeaa yapiyorlar. emeklerim hep bosuna gidiyor. Artik ben de sinirlendim dikkat etmiyorum. Arkami dönsem agzina biz ne yiyorsak veriyor. Bir ara evde gayet saglikli yapiyordum bu sefer de esim tuz tuuuz diye tutturup sinirimi bozuyor. Iyilik yaranmiyorm:KK11:
bizde aynıyız canım
benim de annem
her ne kadar onu yedirme bunu yedirme desem de arkamı döndüğüm an ama biz yerken çok istekli bakıyordu kıyamadım deyip yediriveriyorlar
neyse arada bişe olmz diye düşünüp strese sokma kendini ben öyle yapıyorum yoksa çığlığı basarım heralde :KK70:
zaten bebeğinizin damağı herşeye alışık olsun diyorlar acı bile yesin diyen var
ben henüz vermedim veremedim ama limon ve turşu tattırmışlığım vardır kızıma :KK23:

ayyy hakikaten ilk evlendiğim zaman geldi de aklıma bildiğin tırsardım yemekten, öcü gibi kaçardım kaç ay tencere yemeği yapmadım evde hep bi şekilde idare ettirdim sonra eşim isyan bayrağını açınca el mahkum girdim mutfağa
ama şimdi yeterki yemeğin adını koyayım belki süper lezzetli yemekler pişiremiyorum hala ama kötü olmuyor sonuçta ve daha pratikleştim bu da yemek yapmaya olan zevkimi artırdı artık :)

Aynen, hatta yemek yapabilenlere böyle mükemmel insan bu gözleriyle bakardim. Salca soganmis bütün mesele =D
Ay doktor gercekten yedirme kendi yemeginizden mi dedi offf =(

bizde aynıyız canım
benim de annem
her ne kadar onu yedirme bunu yedirme desem de arkamı döndüğüm an ama biz yerken çok istekli bakıyordu kıyamadım deyip yediriveriyorlar
neyse arada bişe olmz diye düşünüp strese sokma kendini ben öyle yapıyorum yoksa çığlığı basarım heralde :KK70:
zaten bebeğinizin damağı herşeye alışık olsun diyorlar acı bile yesin diyen var
ben henüz vermedim veremedim ama limon ve turşu tattırmışlığım vardır kızıma :KK23:

15 aylik falan oldu benim kiz simdi acikcasi herseyden veriyorum eline, zaten istemedigi yemiyor. Gecenlerde hurmaya takmisti. yumurtayi yeni yeni yemeye basladi. Allah bagislasin seninkini de, kac yasinda =)

Aynen, hatta yemek yapabilenlere böyle mükemmel insan bu gözleriyle bakardim. Salca soganmis bütün mesele =D
Ay doktor gercekten yedirme kendi yemeginizden mi dedi offf =(
yok kuzum yanlış mı yazmışım acaba o_O
aksine siz ne yiyorsanız onu yedirin dedi
yemediğiniz şeyi de yedirmeyin dedi :KK66:

15 aylik falan oldu benim kiz simdi acikcasi herseyden veriyorum eline, zaten istemedigi yemiyor. Gecenlerde hurmaya takmisti. yumurtayi yeni yeni yemeye basladi. Allah bagislasin seninkini de, kac yasinda =)
amin canım cümlemizinkini :)
benim kızımda 14 aylık, fındık faresi yemek istemediği şey oldu mu tükürüyor sıpa :KK70:
benimki 6 aylıktan beri yumurta sarısı yer ama beyazını bi türlü yediremiyorum

Ben çok severim yemek yapmayı mutfaktan çıkmasam sıkılmam yani ama hafta içi iş hafta sonu kurs bu aralar geçiştirmelik kolay şeyler yapıyorum vaktim olmadığı için maalesef.

amin canım cümlemizinkini :)
benim kızımda 14 aylık, fındık faresi yemek istemediği şey oldu mu tükürüyor sıpa :KK70:
benimki 6 aylıktan beri yumurta sarısı yer ama beyazını bi türlü yediremiyorum

Ben hep koydum önüne anca simdi yemeye basladi. Makarna favorisi. Ya burada bildigin özel muhabbet yapiyoruz yer isgal ettik yaa =) Sevindim ama neredeyse ayni yastalar. Muhabbet etmek istersen özelden konusalim =)

Ben hep koydum önüne anca simdi yemeye basladi. Makarna favorisi. Ya burada bildigin özel muhabbet yapiyoruz yer isgal ettik yaa =) Sevindim ama neredeyse ayni yastalar. Muhabbet etmek istersen özelden konusalim =)
ay hakikaten konu sahibi kusurumuza bakmasın yemekten girdik çocuklardan çıktık :KK70:
ama hoşuma gitti muhabbet hemen hemen aynı aylardalar ya :)

-ben nefret edenlerdenim.

-yani bir ömür yemek mi yapacağım diyorum.

-her gün de hazır yenmiyor.

-eşim hazır yemekten,kebaptan bıkmış ev yemeği istiyor.bulgur pilavına bayılır,kuru fasulyeye bayılır,kuru soğana bayılır ...yani bildiğiniz klasik damak tadı.. :KK70:

-yemek yapmaya bayılanlar nasıl başarıyor,bitmeyen bir işkence.

-sevmeye çalışıyorum ama yemek yaparken zaman boşa geçiyormuş gibi hissediyorum.

-tek olsam hiç yemek yapmam ne olursa yerim yani o kadar.

-ne pişirceğim aklıma gelmez,akşamdan eti buzluktan çıkarmak hiç aklıma gelmez,kuru fasulyeyi ıslatmak hiç aklıma gelmez,hele şu kışlık falan yapıp buzluğa atarlar ya onu hiç yapmam hazır alıyorum.buna rağmen hazır şeyleri bile pişirmek istemiyorum.

-dondurulmuş gıdaları sevmiyorum aslında.

-haa biri yemek yapmışsa da bayılarak yiyorum. :KK70:

-yemek yapmak bir yetenek mi,içten mi gelmeli,sevemez miyim.
İlk evlendiğim sene bende sizin anlattığını gibiydim.Yemek yapma saati geldiğinde oturur ağlardım neden evlendim diye hergün yemek yapmak istemiyordum.Sizler yine bizlerden sanşlısınız şimdi internet var aç bak yap mesela
ben sadece annemden öğrendiklerimi yapıyordum çünkü başka bilmiyordum bir kek bile yapmasını bilmezdim,ne zmaanki internet ve girdi ben yemek sitelerine bakmaya başladım yemek yapmayı sevdim,şimdi çok seviyorum birde tabikii 15 yıllık evli olmanın verdiği şeyde var artık bir 3 çocuk var mecbursun yapmaya,Aç youtube yaz ev yemeği tarifleri ve nefis yemek tarifleri diye site var okadar basit ve güzel anlatıyorlarki yemek yapmasını ,ben şimdi off şunu denesem bunu denesem modundayım artık

• Beğen
Reactions: s u
İlk evlendiğim sene bende sizin anlattığını gibiydim.Yemek yapma saati geldiğinde oturur ağlardım neden evlendim diye hergün yemek yapmak istemiyordum.Sizler yine bizlerden sanşlısınız şimdi internet var aç bak yap mesela
ben sadece annemden öğrendiklerimi yapıyordum çünkü başka bilmiyordum bir kek bile yapmasını bilmezdim,ne zmaanki internet ve girdi ben yemek sitelerine bakmaya başladım yemek yapmayı sevdim,şimdi çok seviyorum birde tabikii 15 yıllık evli olmanın verdiği şeyde var artık bir 3 çocuk var mecbursun yapmaya,Aç youtube yaz ev yemeği tarifleri ve nefis yemek tarifleri diye site var okadar basit ve güzel anlatıyorlarki yemek yapmasını ,ben şimdi off şunu denesem bunu denesem modundayım artık

ayyyy ağlıyodunuz yani o kadar...:KK12: :kk77:

evet şimdi internetten bakıyoruz bir de eşler eskisi gibi huysuz değil sanırım.yemek yapmasam da domates salatalık soğan keserim yer yani...

ayyyy ağlıyodunuz yani o kadar...:KK12: :kk77:

evet şimdi internetten bakıyoruz bir de eşler eskisi gibi huysuz değil sanırım.yemek yapmasam da domates salatalık soğan keserim yer yani...
aynnn canımm dolabım dolu olsun yemek saati geldiğinde çıldırırdım,evlendim kafam dank etti önceden ne güzel annem yapar koyardı önüme evlenince işler değişti koca önüne bekliyor,ne yapacağımı bilemezdim ,duru sulu olurdu yemeklerim,
bak hem ben dün yaptığım yemekleri payşatığım sayfa açtım yaptıkça ekliyeceğim bakabilirsinn canım

• Beğen
yemesini çok severim ama yapmasını sevmem...fakat artık yavaştan sevmem lazın :KK43:

• Beğen
X