yemek yapmaktan nefret ediyorum-yemek yapmaya bayılıyorum

oooo benimki de dağınıktır bıraksam.
ama alıştı korkuyor benden ..şerrimden
mesela kirli sepetinde olmayan çamaşırı yıkamam biliyor.sonra ararsa o kıyafeti kirli bulur.
bu yüzden bazen unutsa da aklına geliyor hemen topluyor.

bende denedim ama yemedi ofladı başka kıyafet giydi :mad:
yatak odam cuma pazarı gibi o giydiği herşey komidinin üstünde offf..bu aralar yine bu yüzden tartışıyoruz..o yüzden dertliyim yani..

• Beğen
Reactions: s u
Hamileyken ve ya yorgunken işkence oluyor yemek yapmak. Bıktttımmm yarabbbiiim ! Ama havamdaysam döktürürüm. O zamanda ev işi yapmaya vaktim kalmaz. :KK70: :KK70:

• Beğen
ben onu seviyorum :KK70:
sendende hayır gelmez yaw ne emmeye ne gömmeye
e napcan sen?

ayy çok ayıp..:KK70:

yok kız öyle deme enerjim iyidir.

hep bir şeyler öğrenerek geçiririm zamanımı,tabii yemek de öğrenmeye çalışıyorum ama yapmak istemiyorum iştee ...

valla kocan her yemeği seçiyorsa çok zor .. babam çok nadir yemek seçer kereviz bile yerdi eşim öyle değil belli başlı şeyler yer ee haliyle zor oluyor yemek yapmak yapması değilde ne yapacam işkencesi insanı soğutuyor mutfaktan
fazla seçmesin ziftin pekini yiyesiceler .Öğretin alıştırmayın .

Facebookumda bir ünlü ekli .Yazmış ki bu akşam kendim yemek hazırladım .Doğraması pişirmesi masayı kurması iki saatimi aldı bulaşık filan hariç.Kadın olmak bence çok zor yazmış .
Erkek hele bir de kadir kıymet bilmiyorsa o kötü.

• Beğen
fazla seçmesin ziftin pekini yiyesiceler .Öğretin alıştırmayın .

Facebookumda bir ünlü ekli .Yazmış ki bu akşam kendim yemek hazırladım .Doğraması pişirmesi masayı kurması iki saatimi aldı bulaşık filan hariç.Kadın olmak bence çok zor yazmış .
Erkek hele bir de kadir kıymet bilmiyorsa o kötü.
öğretmeye çalışıyorum aşacağız inşallah :) çocuk da babasına çekerse onlar bana öğretecek bu gidişle :KK70:

yatak odam cuma pazarı gibi o giydiği herşey komidinin üstünde offf..bu aralar yine bu yüzden tartışıyoruz..o yüzden dertliyim yani..

canım ben de bir haftalığına türkiye gittim geldiğimde sinir krizi geçirdim banyoyu ve çamaşırları görünce.

işte bu yüzden şerli bir eş oldum :KK70:

canım ben de bir haftalığına türkiye gittim geldiğimde sinir krizi geçirdim banyoyu ve çamaşırları görünce.

işte bu yüzden şerli bir eş oldum :KK70:

ayy çok ayıp..:KK70:

yok kız öyle deme enerjim iyidir.

hep bir şeyler öğrenerek geçiririm zamanımı,tabii yemek de öğrenmeye çalışıyorum ama yapmak istemiyorum iştee ...
napıyosun koca gün evde merak ettim :)
el işi filan yapıyormusun mesela

seni yemek bölümünde yarışmalarda görmek istiyoruz

• Beğen
napıyosun koca gün evde merak ettim :)
el işi filan yapıyormusun mesela

seni yemek bölümünde yarışmalarda görmek istiyoruz

mesela örgü örmeyi seviyorum.yani bilmiyorum da heveslenirim hep.

kışın öğreniyordum eltilerden ama hemen bitmeyince sinirleniyorum atıyorum bi kenara.

bir örgü kutum var görseniz her şey var içinde ama ören kim.

ördüm diyelim yakaya geliyorum bilmiyorum sinirleniyorum.

bütün gün,,mesela şimdi 1 saat sporum var duş al kıyafteleri yıka 2 saat geçiyor.
sonra biraz dinlenyom.

en büyük zaafım sinema.

pc yi tv ye bağlayıp sinema izlemek ,son sinemalari takip etmek,yabancı sinemalar.

amerikan sineması bitti avrupa sinemaları da bitti hemen hemen.

işte bu boşlukta kadınlar kulübüne takıldım.. :KK70:

kışın öğreniyordum eltilerden ama hemen bitmeyince sinirleniyorum atıyorum bi kenara.

bütün gün,,mesela şimdi 1 saat sporum var duş al kıyafteleri yıka 2 saat geçiyor.
sonra biraz dinlenyom.

en büyük zaafım sinema.

pc yi tv ye bağlayıp sinema izlemek ,son sinemalari takip etmek,yabancı sinemalar.

yemekte yapmadın tabi

güzelmiş ya

akşama ne yemek var

• Beğen

sonra biraz dinlenyom.

en büyük zaafım sinema.

ayyyy sana nasıl heveslendim yaa
en son oturup ayaklarımı uzatıp film keyfini geçen 2013 ağustos ayında yapmıştım :KK43:
hele sinemaya ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum bile :KK43:

• Beğen
ayyyy sana nasıl heveslendim yaa
en son oturup ayaklarımı uzatıp film keyfini geçen 2013 ağustos ayında yapmıştım :KK43:
hele sinemaya ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum bile :KK43:

bu da benim zaafım..

nasıl onların maç zaafı var...çok önemsiyorlar çok özel oluyor onlar için benim ki de bu..

X