yemek yapmaktan nefret ediyorum-yemek yapmaya bayılıyorum

cidden başardın mı yaaa, ne güzel ya bak ben de onu beceremiyorum ya her poğaça yapışım hüsranla ve poğaçaya benzeyen ama aslında poğaça olmayan bişeyle sonuçlanıyor

benimkiler de kupkuru bişey oluyordu.

madem ki ben tam yoğurmuyormuşum onu anladım .iyice yuğurmakmış sırrı

canım onu da denedim.hatta şu anda buzdolabımın üstünde yapışık yemek listem.

ama sabah olunca yine yapmak istemiyorum.

yemekten de bıktım yemek yapmaktan da....

kesinlikle içten gelmeli...kimi insan bayıldığı şeylere kimi insan nefret eder...herkesin yapısı farklı..
benim bazen canım istemediği zaman tv de yemek programı sunarmış gibi davranıyorum..konuşarak yemek yapıyorum sende öyle dene..çok güzel oluyor..

Son düzenleme:
Reactions: s u
dışarıda yemek yemeye bayılıyorum çünkü birisi bana hizmet ediyor yaa..
ohh oturuyorum ne güzel.
masayı da toplamak yok...

Madensuyu kullan önce sıvı olanları ekle karıştır en son unu kat süper olur yani kıvamı yumuşacık olur bir de sadece süt ve madensuyu başka bir sıvı ekleme tabi ayçiçek yağı kuru maya bir ssat dinkendir bak nasıl süper oluyor

güldürdün beni yaaaaa

valla kafayı yiycez ev hanımları...

yok kuzum yaa benim yoğurduğum hamuru görsen hamura acırsın canını çıkartıyorum yoğuracağım diye ama yok yok tutturamıyorum
ya sanırım yoğurmaktan çok yoruluyorum geri kalanını yaparken sıkılıp sallama yaptığım için güzel olmuyor

dışarıda yemek yemeye bayılıyorum çünkü birisi bana hizmet ediyor yaa..
ohh oturuyorum ne güzel.
masayı da toplamak yok...

Bende öyle çok çok yemek yapmayı sevmem. Ha 2 çocuk 1 de koca olunca mecburen her akşam yapıyorum orası ayrı. Ama bacım sende çok tembelmişsin söylemeden geçemedim

Bence evlilikte kaynanadan sonra en zor olanda şu yemek meselesi sonrada çocuk meselesi
canım onu da denedim.hatta şu anda buzdolabımın üstünde yapışık yemek listem.

ama sabah olunca yine yapmak istemiyorum.

yemekten de bıktım yemek yapmaktan da....

Nefret ediyorum yemek yapmaktan canım ister vaktim müsitse ( çalışmıyorsam ) değişik tarifler deneyim tatlı , pasta bile yaparım ama şuan olmuyor malesef gıcık olmaktayım :)

Ben de hiç hoşlanmıyorum yemek yapmaktan ama yaptıklarım hep güzel oluyor. Sadece dolmalar konusunda kötüyüm

yemek kadınlığın olmazsa olmazıdır .
Er geç alışmak zorundasınız .
Nereye kadar bu şekilde idare edebilirsiniz ki .
Zamanla pratikleşirsiniz rahat edersiniz .

Erkeğin en önemsediği şeylerden biridir yemek .
Bazı kadınlara bakıyorum da teyze olmuşlar ama ellerinin lezzeti yok .Olmaz .Bir kadına yakışmaz

Hergün yemek yapılmaz zaten. 2 günde bir yap. Bir önceki günden kalma menüye bir şeyler ekle çıkar.
Mesela benim çarşamba günkü menüm zeytinyağlı iç bakla, brokoli salatası yanına haydariydi. Brokoli ve haydari o gün bitti. Perşembe önceki günden kalan baklanın yanına türlü, ton balıklı salata ve yoğurt çorbası yaptım. Salata ve bakla bitti. Bugün de dünden kalan yoğurt çorbası ve türlünün yanına buzluktan çıkardığım mantıyı koyacağım yanına da havuçlu cevizli salata.

valla bu bile bir beceri işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…