cidden başardın mı yaaa, ne güzel ya bak ben de onu beceremiyorum ya her poğaça yapışım hüsranla ve poğaçaya benzeyen ama aslında poğaça olmayan bişeyle sonuçlanıyor
Haftalık program yap sende
yaz ve buzdolabın üstüne yapıştır bu akşam yiyeceğini dünden yapman lazım başka türlo olmaz ben öyle yapardım sonra yemek yedikten sonra dinlenip yarınki yemeği yapman şart
böyle bir düzene oturtturursun
kullanacağın malzemeler genelde sanırım bulgur,prinç, domates
bir gün domatesli piav yap yanına ayran bir gün menemen,
bir gün tavuklu pilav çok zor değil bunlar basit olanı yazdım ama buda gerçek ben yemek yapmayı kızımdan dolayı bıktım bizim yediklerimizi yemiyor ergenlikten sonra damak tadı değişti mutlaka bir birşey buluyor pişirdiklerimi yememekte sonra ona ayrı pişirmek zorunda kalıyorum işkence eşim şükür önüne ne koysam yer
benimkiler de kupkuru bişey oluyordu.
madem ki ben tam yoğurmuyormuşum onu anladım .iyice yuğurmakmış sırrı
kesinlikle içten gelmeli...kimi insan bayıldığı şeylere kimi insan nefret eder...herkesin yapısı farklı..
benim bazen canım istemediği zaman tv de yemek programı sunarmış gibi davranıyorum..konuşarak yemek yapıyorumsende deöyle dene..çok güzel oluyor..
yok kuzum yaa benim yoğurduğum hamuru görsen hamura acırsın canını çıkartıyorum yoğuracağım diye ama yok yok tutturamıyorum
benimkiler de kupkuru bişey oluyordu.
madem ki ben tam yoğurmuyormuşum onu anladım .iyice yuğurmakmış sırrı
dışarıda yemek yemeye bayılıyorum çünkü birisi bana hizmet ediyor yaa..
ohh oturuyorum ne güzel.
masayı da toplamak yok...
yok kuzum yaa benim yoğurduğum hamuru görsen hamura acırsın canını çıkartıyorum yoğuracağım diye ama yok yok tutturamıyorum
ya sanırım yoğurmaktan çok yoruluyorum geri kalanını yaparken sıkılıp sallama yaptığım için güzel olmuyor
canım onu da denedim.hatta şu anda buzdolabımın üstünde yapışık yemek listem.
ama sabah olunca yine yapmak istemiyorum.
yemekten de bıktım yemek yapmaktan da....
Bende öyle çok çok yemek yapmayı sevmem. Ha 2 çocuk 1 de koca olunca mecburen her akşam yapıyorum orası ayrı. Ama bacım sende çok tembelmişsin söylemeden geçemedim
amaaannnnn ne biçim cümle kurmuşum öyleee, artık nasıl sıkılıyorsam hamur yoğurmaktan kelimelerime yansımışsıkılıp sallama yapmak...
Ben de hiç hoşlanmıyorum yemek yapmaktan ama yaptıklarım hep güzel oluyor. Sadece dolmalar konusunda kötüyüm
güldürdün beni yaaaaa
valla kafayı yiycez ev hanımları...
Siz de bendensiniz. Bissürü yemek yapayım, şık şık sofralar hazırlayayım, ama bana temizliği yaptırmayın.Ben yemek yapmayı severim ama temizlik çok zor gelir mesela. Ha mecburen yapıyoruz o ayrı. Bence de içten gelen bir şey.
Hergün yemek yapılmaz zaten. 2 günde bir yap. Bir önceki günden kalma menüye bir şeyler ekle çıkar.
Mesela benim çarşamba günkü menüm zeytinyağlı iç bakla, brokoli salatası yanına haydariydi. Brokoli ve haydari o gün bitti. Perşembe önceki günden kalan baklanın yanına türlü, ton balıklı salata ve yoğurt çorbası yaptım. Salata ve bakla bitti. Bugün de dünden kalan yoğurt çorbası ve türlünün yanına buzluktan çıkardığım mantıyı koyacağım yanına da havuçlu cevizli salata.