En son yaptigim sey pideydi ... oda mübarek kazik gibi oldu .. ondan sonrada bidaha denemedimKII cooook özenerek basliyorum ise ama beceremiyorum
aynen canım sıkkınsa o ev baştan aşağı kırklanır yani hırsımı evden alırımaynen bende canım sıkkınsa camlara yerlere halılara girişirim ortaya çıkan temizlik birkaçgünde olsa görünüyor
oturup dizi izlerken gecen 2 saat bosa gecmiyor da esin ve kendin icin yemek yaptigin 2 saat bosa geciyor.. he bosa geciyor he. tamam kolay degil ama bosa gecen onca zaman icinde bu masum kaliyor bence
Valla bende temizlik yapiyim aksama kadar siliyim supureyim ama mutfağa girmeyimaynı hissiyattayız arkadaşım ev temizliğini o yüzden seviyorum verin elime bir kova su bez ben sileyim süpereyim
bu yaklaşımınızda ilginç ama doğru söylüyorsunuz
evet dizi izlemek daha boş mantıken ama ,sanki sosyal olarak kendim için bir şeyler yapmak daha önemli gibi.
En son yaptigim sey pideydi ... oda mübarek kazik gibi oldu .. ondan sonrada bidaha denemedimKII cooook özenerek basliyorum ise ama beceremiyorum
cidden başardın mı yaaa, ne güzel ya bak ben de onu beceremiyorum ya her poğaça yapışım hüsranla ve poğaçaya benzeyen ama aslında poğaça olmayan bişeyle sonuçlanıyoraynen aylarca ama cidden aylarca yumuşak mayalı poğaça yapmayı denedim,araştırdım.ne kadar poğaça attım töbe allahım...
ama sonunda başardım ya gı...
Valla çok severim yemek, pasta, börek yapmayı. Çok isterim misafirim gelsin onlara masa hazırlayayım. Yemekler mezeler yapayım. Aldığım tepkilere ve isteklere görede güzel yapıyorum
Evlenmeden önce asla yapmazdım. İş başa düşünce değme aşçılarla yarışacak kıvama geldim sayılır
vallah iyisin ... ben bi kac defa su pideyi yapmaya denedim ... yahu olmuyor... nisanlimda pek sever... ama resmen sanki 2 haftalik pide sep sert oluyoooooooooooeaynen aylarca ama cidden aylarca yumuşak mayalı poğaça yapmayı denedim,araştırdım.ne kadar poğaça attım töbe allahım...
Hayatta en sevmediğim hamurla unla uğraşmak millet tatlilar börekleri döktürüyor ben bi keki bile zoraki yapiyorumaynen aylarca ama cidden aylarca yumuşak mayalı poğaça yapmayı denedim,araştırdım.ne kadar poğaça attım töbe allahım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?