yemek yapmaktan nefret ediyorum-yemek yapmaya bayılıyorum

valla ne bayılırım yapmaya nede nefret ederim eşim çok düşkün olduğu için hergün yaparım

moduma göre değişiyor severek yapıp yakmamak

haftasonları genelde çıkıp dışarda yeriz

Ben yemegi yıllardır yaptığım icin o konuda zorlanmiyorum yaptigim begenilirde (kendimi övmek gibi olmasın) ama hergunde zor geliyo off ya keşke asciyla evlenseydim oh ne guzel olurdu :KK45:

Sende cok tembelmissin yav :KK14:

aynen ben de bazen hayal ediyorum eşimin lokantası olsa ordan her akşam yemek gelse falan....

aynen ev işlerinde çok tembelim :KK70:

sen o zaman prenses olarak doğmalıymışsın etrafında uşaklar hizmetliler aşçılar filan:KK53:

ama olmamış

ben temizliği hep severek yaparım terapi gibi gelir bana evi pırıl yapınca huzur duyuyorum

valla ne bayılırım yapmaya nede nefret ederim eşim çok düşkün olduğu için hergün yaparım

moduma göre değişiyor severek yapıp yakmamak

haftasonları genelde çıkıp dışarda yeriz

ben de pazarları iple çekiyorum yemek yapmayacağım diye :KK70:

bunu alıştırdım eşime pazarları yemek yapmam.. :KK70:

-ben nefret edenlerdenim.

-yani bir ömür yemek mi yapacağım diyorum.

-her gün de hazır yenmiyor.

-eşim hazır yemekten,kebaptan bıkmış ev yemeği istiyor.bulgur pilavına bayılır,kuru fasulyeye bayılır,kuru soğana bayılır ...yani bildiğiniz klasik damak tadı.. :KK70:

-yemek yapmaya bayılanlar nasıl başarıyor,bitmeyen bir işkence.

-sevmeye çalışıyorum ama yemek yaparken zaman boşa geçiyormuş gibi hissediyorum.

-tek olsam hiç yemek yapmam ne olursa yerim yani o kadar.

-ne pişirceğim aklıma gelmez,akşamdan eti buzluktan çıkarmak hiç aklıma gelmez,kuru fasulyeyi ıslatmak hiç aklıma gelmez,hele şu kışlık falan yapıp buzluğa atarlar ya onu hiç yapmam hazır alıyorum.buna rağmen hazır şeyleri bile pişirmek istemiyorum.

-dondurulmuş gıdaları sevmiyorum aslında.

-haa biri yemek yapmışsa da bayılarak yiyorum. :KK70:

-yemek yapmak bir yetenek mi,içten mi gelmeli,sevemez miyim.

satırlarınızı okurken kendimi buldum hatta dedim kiii ben yazmış olabilirmiyim aynı düşünlerdeyiz arkadaşım ama zorla da olsa yapıyorum

• Beğen
Reactions: s u
ben de bayılmam ama nefret de etmem
aslında o günkü moduma göre daha doğrusu eşime olan yakınlığıma göre değişir :KK70:
çünkü ben yemek yemem evde, ne bulursam onu yerim peynir, salatalık vs yeter de artar bile ama eşim hep yemek olsun ister eğer eşimle aramız iyiyse güle oynaya zevkle yaparım ama o gün gıcık olmuşsam oofffff eziyet gibi gelir bana
ama imkanın varsa sana tavsiyem mutfağa tv al
tv izlerken zaman nasıl geçiyor ne ara yemeği hazırlamış oluyorsun farkında bile olmuyorsun yemek yapmak zevk haline geliyor böylece

• Beğen
bu konuda kendimi tek sanıyodum özellikle bazı yemeklere uğraş didin yap, 5 dk da yensin bitsin,gıcık oluyorum :KK70:

En son yaptigim sey pideydi ... oda mübarek kazik gibi oldu .. ondan sonrada bidaha denemedim :KK43: KII cooook özenerek basliyorum ise ama beceremiyorum :KK43: :KK43:

• Beğen
Simdiden aksama ne yapacam kaygısı başladıo_O daha günlük temizligimi bitiremedim :63:

• Beğen
oturup dizi izlerken gecen 2 saat bosa gecmiyor da esin ve kendin icin yemek yaptigin 2 saat bosa geciyor.. he bosa geciyor he. tamam kolay degil ama bosa gecen onca zaman icinde bu masum kaliyor bence

sen o zaman prenses olarak doğmalıymışsın etrafında uşaklar hizmetliler aşçılar filan:KK53:

ama olmamış

ben temizliği hep severek yaparım terapi gibi gelir bana evi pırıl yapınca huzur duyuyorum

aynen bende canım sıkkınsa camlara yerlere halılara girişirim ortaya çıkan temizlik birkaçgünde olsa görünüyor

ha bir de eşimin işi yakın.öğlene de yemeğe geliyor.işte beni bu yoruyor.

çünkü daha temizliğim bitmemiş oluyor,hızlıca yemek hazırla falan offf offf

aaaaa bi de ne pişirsem derdi beni yemek yapmaktan daha çok irite ediyor
keşke hergün önüme menü koysalar bunu bunu yap diye ben de yapsam ohhh ne kolay olur o zaman

hayatta en sevdiğim iş yemek yapmak.
sabah kalkınca akşam hazırlayacağım masayı düşünürüm. bana keyif verir.
int. yemek tarifleri bulup denerim. çok seviyorum o yüzden beni yormuyor.
sanırım bayanların sevmesi gerek.

ama ütü yapmaktan nefret ediyorum :KK43:

Bende ne bayilirim ne de sevmem.Ama evde her zaman bikac kap yemek olmasi hosuma gider.Esim peynir ekme de olsa ayirt etmez yer yeri gelir disardan da yeriz ama ev yemegi baska.Bir de her insanin yaptigi yemek yenmez ayni malzemeyke kimi sanat eseri yaparken kimi malzemeyi de zayi eder..Tamam hergun yenek yapmaktan sıkılabilirsiniz ama biraz fazla mi ne :110:Temizligi de sevmezmissiniz baksaniza :KK48:

• Beğen
X