yemek yapamamak

Şarap sosunu bilmiyorum ama muhakkak içindeki malzemelerden biriyle uyuşmamıştir diye düşündüm ; domatesmiş söndüren.

Bende yapıyorum bu makarnayı ama tavuk olunca sadece parmesan az miktarda kullanıyorum. Ya da tavuksuz bol peynirli .

Makarnadan anlamayan erkeklerdendir o da :)

Taze fasulye dururken
Daha yenilebilir şeyleri deneseniz.
İnsanlar bilmediği tatlara uzak duruyor genelde. Yemeye yanaşmıyor. Daha ev tarzı şeyler deneyin. İnternetten bakıp yardım alın. Etrafınizdan yardım alın.

Bir insanın yiyeceği türden yemek yaparak başla

Yazıktır kadının 2 bebesi var
ahhaaa ayol italyada yasamis ve parasini gece alemlere harcadigi icin hergun paso makarna yemis insanim ben ayol

ama ben kiytirik kettleda su kaynatip makarnayi haslayip ketcapla yiyen insanim benden tarif alamazsin sassy bebem
ama al dente'yi cok guzel tuttururum bak o konuda ustume yok , simdi de makarnayi ben yaparim kocam kiyma sosunu yapar oyle yeriz ketcaptan kiyma sosa terfi ettim kocam sayesinde

evet bir de kasma ben çok teferruatlı yemek sevmem sal biraz dedi

öğreniyim bu tarifi iyice parmaklarını yedircem

herkez değil herkes,
balıkta var ette var değil, balık da var, et de var.
insana yemek kültüründen çok, genel kültür ve dil bilgisi lazım.
varsın karşımdaki 3 öğün soğan ekmek yesin ama herkese herkez demeyecek vizyona sahip olsun, ben ona saygı duyarım.

saka bi yana cok fazla malzeme karistirmissin
ben pesto sosu cok severim , krema feslegen karistir ye
yada tavuk mantar krema
domates feslegen
ama seninki baya bildigin corba olmus kuzum benim

Kız bana makarna yapmayı öğret demiyor ki
Yaptığım makarnadan ye şansın varsa zehirlenmezsin diyor

ben yaparken de evin içinde dolanıp "ketçap sıksak olmuyo mu yeeaaa" diyodu

ilerde ben de kıymalı sosa dönüş yaparım heralde bir hevesimi alayım

Ahaha kafadan tarif mi uydurup yaptın, çok cesursun.
Ben illa yemek sitelerini karıştırırım yeni bir şey yaparken, oralaraa güzel tüyolar oluyor, o yüzden yeni yemekte bazen kıvam vs tutturamasam da çöpe gitmez pek.
Tabi damak zevki de önemli, en güzel tarifi uygulayıp en güzel kereviz yemeğini yapsan zinhar yiyemem. Belki de erkek arkadaşının yemediği bir şeyler karıştırdın :)

Son olarak kamu spotu;
Canan hocam makarnaya hayır diyor,
Tabi ki goha da asla yemiyor

ben kafadan domatesle tavuğu yakıştıramam, domatesli tavuk sote de sevmem mesela,
tavuklu/peynirli makarnaları kremalı sevenlerdenim ama o da çoğunluğa ağır geliyor, yine de denemeden bilemezsin :)

Hay ağzın bal yesin

ben kafadan domatesle tavuğu yakıştıramam, domatesli tavuk sote de sevmem mesela,
tavuklu/peynirli makarnaları kremalı sevenlerdenim ama o da çoğunluğa ağır geliyor, yine de denemeden bilemezsin :)

azıcık krema da koymuş olabilirim

ben en iyisi susayım değil mi,midesizliğim ortaya çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…