yemek yapamamak

Ben (nefis yemek tarifleri) diye bir uygulama indirdim pley stordan ve oradaki tarifleri pişiriyorum akşamdan hangi yemeği pisirecegime karar veriyorum ertesi gün malzemeleri alıyorum pişiriyorum kolay gelsin.

Canım sürekli yemek tarifi paylaşan uygulamalar var indirip onlardan faydalan bence orda ki tariflere göre yaparsın

Nişanlım benden ilk kez yemek yapmamı istediğinde şaşırmıştım daha önce öyle elimi çok sürmediğim için zaten kötü hissediyordum kendimi açtım internetten türlü gibi bir şey yapmak istedim yaptım da ama nişanlım yedikten sonra beni evlenmeden önce zehirlemeyemi çalışıyorsun kız hayatında biri mi var demeye başladı ne yapsam bilemedim

:) ilk önce iyi başlamıştı ama cidden zorlama olmuş sanki, bence kasmadan yavaş yavaş gidin. Mesela kevserin mutfağı var, güzel izah eder tarifleri, soru işareti pek bırakmaz. denediklerim hep güzel oldu, bence bir süre tariflerden gidip, sonra özgün çalışmalar geçebilirsiniz :)

Bence bu makarna tarifini en usta aşcı bile yapsa ortaya şahane bir lezzet çıkmaz.
Çünkü tavuklu makarna ayrı bir yemek
Domatesli makarna ayrı bir yemek
Peynirli makarna ayrı
Buradan 3 çeşit yemek çıkar.
Ha dersiniz ki ben peynirli yapicam içine farklı bi peynir çeşidi daha koyucam evet bu kabul edilebilir ama sizinki malesef olmamış.
Veya salçalı yaparsınız içine kurutulmuş domates şahane bi fikir mesela.
Mutfakta yaratıcılık böyle bir şeydir onu da koyayım bunu da ekleyeyim değildir. Lezzetlerin birbiriyle uyumlu olması gerek.
Bir salçalı makarnaya 2 dis sarımsak koymak misal onu çok farklı bir lezzete dönüştürür.Hani diyorsunuz ya koyacam önüne salçalı makarna diye o nedenle diyorum salçalı makarnayı da lezzetli yapmak bi maharettir kucumsemeyin aslinda:)

Deniz kabuklu tavuklu
Hiç böle biseyi görmedim en kolayıni yap abartmak gerek yok :) YouTubeye bak nefis yemekler var bı sürü şeyler var ne pişirmek istiyorsan ona baka baka yap

Bende bekarken yemek yapmayı bilmezdim. Ama evlenince mecburen öğreniyorsun :) sana tavsiyem kafandan uydurmak yerine tarife göre yap. Sonra zaten elin alıştıkça tariflere bile bakmıyorsun. Nefis yemek tarifleri diye bir uygulama var. İndir onu telefonuna, istediğin her şey var ve gerçekten sonuclara bayılacaksın, sen de sevgilin de

Troll sandım o ne ya şarap soslu falan.
Bir kere damak tadı diye birşey var istersen ellerinle sushi yap ki bu hevesle yaparsın :) en mükemmelini de yapsan sevmiyorsa sevmiyordur yani.
Nasıl annen atıyorum pırasa yapsa harika olsada sevmiyorsan beğenmezsin aynı şey.
Nefis yemek tarifleri miydi ismi hatırlamıyorum da uygulamasını indir telefonuna orada daha kolay ve pratik tarifler var.
Ayrıca beyaz peynir rendeli makarna neyine yetmiyor :):):)
Sen profesyonel aşçı olmaya çabalıyorsun anne tariflerinden şaşma yapabiliyorsan yeter zaten kasma fazla :)

aslında o yemeği bir restoranda yedikten sonra denemiştim yani gayet güzel olan şeklini de yedim ama ben tutturamadım :)

salçalı makarnayı küçümsemiyorum sadece kendim sevmiyorum. salçalı makarna sevenler rahat bir nefes alabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…