- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.343
- 598
- Konu Sahibi sassyassyy
-
ahhaa cok kotusunFarkediliyor
Hay ağzın bal yesin
Bi deli daha varmis uc oldukhah iki antik kuntukçi paylaşın tarifleri aranızda işte
kocama yaptiralim anca o zaman yerim senin evde makarnabir daha gelirsen ankaraya şu direksiyonu kır çayyoluna makarna yiyelimhem de ben yapcam bak
he ya bende severim antik kuntik yemekleri havam batsinBi deli daha varmis uc oldukMilana22 hahahah
Hep o italya macerasindan. Makarna risotto yiye yiye bu hallere dustuk gavur ellerdehe ya bende severim antik kuntik yemekleri havam batsin
herkese merhaba,
sürekli dışarıda yemekten sıkıldım ve artık evde yemek yapmaya başlamak istiyorum. yemek yapmayı severim ama genelde zamanım olmuyor. eve yemeği yiyip geliyorum yani. bir de sanırım beceremiyorum. sevdiğim bütün lezzetleri karıştırasım geliyor.
mesela bu akşam yemeğinde tavuklu,fesleğenli,kurutulmuş domatesli,peynirli ve kırmızı şarap soslu deniz kabuğu makarna yaptım. bence güzel oldu ama sevgilim beğenmedi biraz zorlama yedi. beceremiyorum yani her şey birbirine giriyor. aklımdaki şey ortaya çıkmıyor. aslında yapmak istiyorum ama ı ıh işte olmuyor.
siz yemek yapmaya nasıl başladınız? daha basit şeylerden mi başlayayım? aslında onları da yapıyorum. yani çorba çeşitleri,pilav vs onları beceririm. annemin yemeklerini taklit etmeye çalışıyorum ama olmuyor. maalesef ondan tarif alacak durumda da değilim.
siz de başladığınızda böyle saçma şeylerle karşılaştınız mı? inat edip hala kafamda uydurduğum tariflere devam edeyim mi yoksa kendi kendime "yassy o yemekler senin neyine yap salçalı makarnanı ye" mi diyeyim?
Ben de cümleyi yazdıktan sonra tühh köylü gibi göründüm şimdi ağzın bal yesin ne yaa 50 sene öncesinin cümleleri diye kendime kızdım. Sen o ilk dediğinden ye canım bal neymiş
Ay, Ice Cream Drenched dururken bal mı yiyeyim şimdi salaş salaş
kaymak da var mı, varsa götürürüm ekmek arası
yanliz saka maka adamlar muhtesem makarna yapiyorHep o italya macerasindan. Makarna risotto yiye yiye bu hallere dustuk gavur ellerde
Adamlarin dnasi makarnayla orulmus resmenyanliz saka maka adamlar muhtesem makarna yapiyor
sanat eseri resmen
benim erkek arkadaslarim vatdi zorla kendimi evlerine daver ettirirdim o pis ogrenci mutfaklarinda bi makarna yapiyolardi yani sassy duymasin bizim burda kimse yapamaz o kadar mukemmelini
adamlar yemekle ask yasiyor da ondanAdamlarin dnasi makarnayla orulmus resmenbenim favorim deniz mahsullu makarnalardi. Ahtapotlar kabuklariyla konmus midyeler,superdi ya. Kocaman tabakta gelirdi bir de sanirsin omurluk yiyecez. Sahi o porsiyonlar neden o kadar buyuktu anlamiyorum
yanliz saka maka adamlar muhtesem makarna yapiyor
sanat eseri resmen
benim erkek arkadaslarim vatdi zorla kendimi evlerine daver ettirirdim o pis ogrenci mutfaklarinda bi makarna yapiyolardi yani sassy duymasin bizim burda kimse yapamaz o kadar mukemmelini
Ahaha kafadan tarif mi uydurup yaptın, çok cesursun.
Ben illa yemek sitelerini karıştırırım yeni bir şey yaparken, oralaraa güzel tüyolar oluyor, o yüzden yeni yemekte bazen kıvam vs tutturamasam da çöpe gitmez pek.
Tabi damak zevki de önemli, en güzel tarifi uygulayıp en güzel kereviz yemeğini yapsan zinhar yiyemem. Belki de erkek arkadaşının yemediği bir şeyler karıştırdın :)
Son olarak kamu spotu;
Canan hocam makarnaya hayır diyor,
Tabi ki goha da asla yemiyor
ayy keskebeni zorluyorsun exchange için rotayı çeviririm bak italyaya
O kadin et protein agirlikli beslenin diyor fakat farkli bi canlinin bedeninin benim bedenimde hayat buldugu yada kanima karistigi dusuncesi beni cok rahatsiz ediyor.
Bi sure once etten fena tiksindim,etin girmedigi makarna, pizza corek yapiyorum, ya da bakliyat salata vs,boyle beslenmeye baslayali cok kilo verdim bilmiyorum neden.
Ikinci dogumumu yapali 1 sene oldu, 36 bedeni tam dolduramiyorum, ustumden dokuluyor, sanirim 34 bedenim.
Bana kalsa direkt raw food dedikleri beslenme bicimini benimserim ama yasadigim ulke sebze meyve acisindan bi Turkiye degil..
ayy keske
ama sevgilin ne der bu duruma bilmem
malum cennet orasi
bak simdihahahhaha seni biliyor ya ablam tavsiye etti derim top sende
Tavuk ve peynir :))) birini seceydin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?