yemek yapamamak

Hepimizin olduğu gibi. Sevgilin yemedi çünkü daha senin elinin lezzetine alışmadı, bir çok insanın yaptığı aynı yemek farklı tat verir :) eşim de mesela ilk aylar da yerken çok zorluk çekti sonra ben daha iyi yemek yapabildim, o da alıştı. Nefis yemek tarifleri diye bir uygulama var, indir istediğin her tarifi detaylı bulabilirsin.

Ay, Ice Cream Drenched dururken bal mı yiyeyim şimdi salaş salaş
kaymak da var mı, varsa götürürüm ekmek arası
Ben de cümleyi yazdıktan sonra tühh köylü gibi göründüm şimdi ağzın bal yesin ne yaa 50 sene öncesinin cümleleri diye kendime kızdım. Sen o ilk dediğinden ye canım bal neymiş

Hep o italya macerasindan. Makarna risotto yiye yiye bu hallere dustuk gavur ellerde
yanliz saka maka adamlar muhtesem makarna yapiyor
sanat eseri resmen
benim erkek arkadaslarim vatdi zorla kendimi evlerine daver ettirirdim o pis ogrenci mutfaklarinda bi makarna yapiyolardi yani sassy duymasin bizim burda kimse yapamaz o kadar mukemmelini

Adamlarin dnasi makarnayla orulmus resmen benim favorim deniz mahsullu makarnalardi. Ahtapotlar kabuklariyla konmus midyeler,superdi ya. Kocaman tabakta gelirdi bir de sanirsin omurluk yiyecez. Sahi o porsiyonlar neden o kadar buyuktu anlamiyorum

Adamlarin dnasi makarnayla orulmus resmen benim favorim deniz mahsullu makarnalardi. Ahtapotlar kabuklariyla konmus midyeler,superdi ya. Kocaman tabakta gelirdi bir de sanirsin omurluk yiyecez. Sahi o porsiyonlar neden o kadar buyuktu anlamiyorum
adamlar yemekle ask yasiyor da ondan
tatlilari da mukemmel kahveleri de
etleri de..
yanlis ulkede dogmusuz

beni zorluyorsun exchange için rotayı çeviririm bak italyaya

O kadin et protein agirlikli beslenin diyor fakat farkli bi canlinin bedeninin benim bedenimde hayat buldugu yada kanima karistigi dusuncesi beni cok rahatsiz ediyor.
Bi sure once etten fena tiksindim,etin girmedigi makarna, pizza corek yapiyorum, ya da bakliyat salata vs,boyle beslenmeye baslayali cok kilo verdim bilmiyorum neden.
Ikinci dogumumu yapali 1 sene oldu, 36 bedeni tam dolduramiyorum, ustumden dokuluyor, sanirim 34 bedenim.
Bana kalsa direkt raw food dedikleri beslenme bicimini benimserim ama yasadigim ulke sebze meyve acisindan bi Turkiye degil..

O tarz değişik şeyleri dışarda yeyin evde basit yemekler yap bende bilmiyordum internetten ogrendim denedikce biri olmassa biri iyi olacak

Anlıyorum sizi,
Ama protein açığınızı mutlaka kapatmaya çalışın, veganlar için de bol protein içeren seçenekler var.

Ben sizin düşündüğünüz gibi düşünmesem de endüstrileşen hayvancılık sektöründe yapılanlar beni de çok üzüyor. Vegan olmayı düşünüyorum ben de bazen, ama bir yandan da zor bir karar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…