- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.078
- 548
- Konu Sahibi sassyassyy
-
tavuklu,fesleğenli,kurutulmuş domatesli,peynirli ve kırmızı şarap soslu deniz kabuğu makarna yaptım. bence güzel oldu ama sevgilim beğenmedi biraz zorlama yedi. beceremiyorum yani her şey birbirine giriyor. aklımdaki şey ortaya çıkmıyor. aslında yapmak istiyorum ama ı ıh işte olmuyor.
15 senelik evliyim böylesini denemedim
Valla ben direk makarnayı haşlıyorum üstüne bol sarmısaklı yoğurt ohh yeme de yanında yat.
Deniz kabuklu bilmen neli makarna nedir?
O ne hakkaten guzel kardesim, 5 farkli makarna tabagi malzemesini bir arada kullanmisin. Pesto ile domates bile gitmez.
Ac bilakisin makarna menusune bak, sana cok kolay fikir olur bir dahaki sefere.
Önce basitini yap sonra zamanla denersin. Allah ne güzel sarımsak yaratmış :)) kokuyor ama onun da çözümü maydanoz :)ya ben yemek yemeye bayılıyorum yani böyle yarınlar yokmuş gibi yerim anlatamam size. ama farklı şeyler denemeyi de severim. gereksiz maceralar peşine düştüm sanırım
Acemilik buysa,vay be şarap hariç deneyeyim:)
hahahah ya bir yerde yemiştim ve bence gayet güzeldi ama evde deneyince tabi içine ekstralar kattım kurutulmuş domates gibi. ve olmadı. sevgilim kendisine tost yaptı üzüldüm
herkese merhaba,
mesela bu akşam yemeğinde tavuklu,fesleğenli,kurutulmuş domatesli,peynirli ve kırmızı şarap soslu deniz kabuğu makarna yaptım.
Yazik sana da. Bak cidden bu malzemeler ile 5 farkli gun super makarna yapardin. Daha basit tut yemek olayini. Hepsi bir arada olmaz.gitmedi bi de olan evdeki peynirlere oldu
kıyamam ya niye üzülüyon.
antin kuntin şeyler deneme ilk başta. önce bir elin alışsın. makarna için daha basit soslardan başla bence. salçalı makarnanın nesini beğenmedin acep:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?