- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Valla ben haftada bir gün Süleymaniye’ye kuru fasulye yemeye gidiyorum. Ohh somon da neymiş, hamileyim diye mecburi haftada iki kere somon yiyorum ama zorla. Hamile olmasam yemiycem. Ha bi de Balat’da çanak mangalda kuru fasulye yapıyorlar oof of!
Fatih kadınlar pazarına da ilk girişte soldaki Siirtlerin yerine de mumbar yemeye giderim.
Ben gelenekselciyim arkadaş, deniz kabuğu falan filan yiyemem yani.
Kuru fasulyeyi hor görmeyin derim.
Çok hor görmüşler de ondan üzüldüm yani. Kuru fasulye candır Of yine canım çekti :))hahahah yaa kuru fasulye de severim ama ben
metroya gitmeni tavsiye ederim harika ithal italyan makarnalrı vardı biraz tuzlu ama kalite 5 dakikada pisiyp zatenmacronun kendi sattıkları var ya,ondandı işte. ama barilla tavsiye ederim o bundan çok çok daha güzel :)
Portakallı ördekten önce tavuk denemelisin
tavuklu,fesleğenli,kurutulmuş domatesli,peynirli ve kırmızı şarap soslu deniz kabuğu makarna yaptım. nasıl bir yemek adı bu böyle.15 senelik evliyim böylesini denemedim
sarap hic yakismiyor iiiiiihahahah ya bir yerde yemiştim ve bence gayet güzeldi ama evde deneyince tabi içine ekstralar kattım kurutulmuş domates gibi. ve olmadı. sevgilim kendisine tost yaptı üzüldüm
Alkolsüz olursa seve seve alırım valla :)hahahah eledim onu ya,çok pratik yapıp bir anda tataaa diye ortaya harika bişey çıkarcam hırs yaptım. size de tarif vereyim
tavuklu,fesleğenli,kurutulmuş domatesli,peynirli ve kırmızı şarap soslu deniz kabuğu makarna yaptım. nasıl bir yemek adı bu böyle.
Haklısın limoncuğum, Bende kuru fasülye yapıyorum ama o kuru tanelerin yerine çeyrek altın kullanıyorum. Daha afilli duruyoramma goy goy yaptınız kızın konusuna yaa hemen cıvıma derdinsesiniz
tamam eskiden insanlar fakirmis kuru fasulye en iyi yemek katagorisindeymis ama zaman degisti yani erol tas gibi yemek yeme geride kaldı
bu kadar abartmayın yani herkezin yemek kültürü baskadır ama balıkta var ette var yani nedir bu kuru fasulye pilav salaslıgı anlamadım
saraplı yemekleri seviyosan fondu tavsiye ederim beyaz sarap katınca harila oluyo biraz guada biraz kars gravyeri birazda güzel yaglı bi kasar sarımsak on numara olurmacronun kendi sattıkları var ya,ondandı işte. ama barilla tavsiye ederim o bundan çok çok daha güzel :)
Alkolsüz olursa seve seve alırım valla :)
Ben bi ara tavuk dünyasının makarna tarifini denemiştim, ondan sonrasını hatırlamıyorum galiba zehirlendik
valla ben yapmıyorum sevmem oyle yemekleri ama senin gibiler banlanmayı cok seviyo demekki altınla bu yemeyin ne alakası varHaklısın limoncuğum, Bende kuru fasülye yapıyorum ama o kuru tanelerin yerine çeyrek altın kullanıyorum. Daha afilli duruyor
Fırın yemekleri idealdir ve kurufasulye pilav ikilisine hiç bir erkek hayır demez.
Bide soğanlı sövüş falan menemen yap ona yeter .
Bunlarda çok basit ,ve dün konuma yaptığınız yorumdan sonra yemek işini kotaramayacağınızı düşünmüyorum :) var sizde o ışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?