- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.859
- 598
- 32
- Konu Sahibi sassyassyy
-
küçükkende yemedim simdide o tarz sulu yemekleri sevmem bi tek barbunyayı severim oda bol zeytinyaglı domatesli mezelik balık et yanında bayılırımÇocukken dışarıda ne yemeğe gitsek tek istediğim menüydü kuru fasulye-pilav,annemler et-balık vs yiyeyim diye ısrar ederleri ama ben inatla kuru fasulye-pilav isterdim her gittiğim yemekte :)
Kırmak istemiyorum da o yaptığın şeyi nasıl yedin? Kırmızı şarap tavuk yemeğine konulmaz, pesto zaten gitmez, üstüne üstlük tavuk ve deniz ürünü... Bence yapman gereken acemiyken bu kadar Gordon Ramsay olmaya zorlamamak. Daha basit yemeklerle başlayabilirsin, basit tatlar her zaman daha lezzetlidir. Her yemeğe şarap eklemek de sıkıntılıdır, ayarını tutturamazsan tadını bozarsın.
ay deniz ürünü yoktu
içinde sadece bir parça tavuk,fesleğen,3 çeşit peynir,kurutulmuş domates,krema vardı ve şarap sosunda pişirdim. normal makarna yani sadece tam buğday ve şekli deniz kabuğu. yani biraz çok karışmış ama kötü değildi ya kendi kendimi avutuyor olabilirim
bi anda bi geldiler bana ama beceremedim sanırım kuru fasulye pilavdan başlayacağım ama bu tarif aklımda ilk gittiğimde soracağım adama tarifini
Tam buğday mi bir de aman Allahım
Çok zorlamışsınız şansınızı :)
tam buğday ve şekli deniz kabuğu
"mesela bu akşam yemeğinde tavuklu,fesleğenli,kurutulmuş domatesli,peynirli ve kırmızı şarap soslu deniz kabuğu makarna yaptım"..
Bu yemeği yapsam bile nasıl izah edicem. Dolma biber kabak yapmaya kaldığım yerden devam edeyim.
Barilla'nın mı bu arada?
macronun kendi sattıkları var ya,ondandı işte. ama barilla tavsiye ederim o bundan çok çok daha güzel :)
Barilla'nınkileri denedim de deniz kabuğu göremedim 3 çeşidi var, ondan sordum deniz kabuğu da getirmişler mi diye tamamdır. Macrodan daimi alışveriş yapmıyorum (yapamıyorum daha doğrusu ehehe) tek düzenli aldığım şey Alaçatı ev kurabiyeleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?