yemek yapamamak

peynir koymayın bence ya ekşidi benimki ama tavuk ve fesleğen deniycem bi dahakine,o güzel olabilir yani olmaması için bir sebep yok bence
Dikkate alacağım.
Değişik yemekler denemeye bayılırım ama sonuç hüsran olduğu vakit tüm hevesim kırılır,nerede yanlış yaptım sorusuna cevap bulmaya çalışırım,bunlar hep stres yapıyor.En iyisimi canım salçalı makarna:)))

asıl yemek boyle olur ama bizm öküzler kuru fasulye pilava alısmıs damak tadı yok oyle adama böyle soslu yemek zor anca kendine yap ama o zihniyette biri icin bu yemek fazla

sende emeklemeden uçayım demişsin
koy önüne bir tabak anne yemeği bak nasıl yiyor..

Yapa yapa alisacaksin bunu cözümü bu. Tecrubeden baska ise yarayan birsey yok. Zamanla elin lezzetlenir. bol bol pratik ha gayret

asıl yemek boyle olur ama bizm öküzler kuru fasulye pilava alısmıs damak tadı yok oyle adama böyle soslu yemek zor anca kendine yap ama o zihniyette biri icin bu yemek fazla

ay hahahhaah o bişey demedi ki

yemedi sadece,yarın birlikte yaparız dedi. demeyin öyle üzülürüm

Daha basit tariflerle başlayın. Mesela bunca malzemeyi karıştırmak yerine daha az malzemeli risksiz ama lezzetli olan mac and cheese yapsaydınız ,yanınada kurtulmuş domatesli,fesleğenli,mevsim sebzeleri ile güzel bir salata,gayet güzel bir menü olurdu,ikinizde doymuş kalkardınız masadan.
Bu kadar çok malzemeyi birbiriyle karıştırmak büyük risk.
Zaman içerisinde alırsınız o riski ama başlangıç seviyesi için doğru değil.

cok sevdigim bi italyan restorant var mesela kum midyei istiridyeli makarnası var bayılırım ama bizimkiyle ne zaman gitsek kavga kıyamet cakul cukul nasıl yiyosun onu diyo ama ben bayılıyorum italyan lezzetlerine ve degisik lezzetlere cok acıgım ama bizimki hemen ettt getirin bana öküz deme de durr

2 kişilik tencere al bunun içinde pişir yemeğin lezzetsiz oluşu çok fazla su katmasından oluyor herşeyi yarım kilo al 2 kışı için yeter 2 kişiye 2 çorba kasesi makarna yeter ölçü olarak domates olarakta hazır dilimlenmiş domatesleri al ayrıca ana malzemen domates salça ve zeytin yağ olmalı 1 kaşık tereyağ tereyağ herşeye lezzet katar yemek pişirirken sende pişeceksin başka odada iş yapma mutlaka ocağın başında dur bence standart türk mutfağı yemekleri yap yurtdışında mi yaşıyorsun burda yemekte şarap kullanan olmaz

yok sadece bir yerde yemiştim denemek istedim ama olmadı :)

teşekkür ederim önerileriniz için :)

peynir koymayın bence ya ekşidi benimki ama tavuk ve fesleğen deniycem bi dahakine,o güzel olabilir yani olmaması için bir sebep yok bence
Fesleğen değilde kekik kat tavuğa kurumuş daha güzel tat verir.Eğer makarnada kullanacaksan soğan,sarımsak ve birazcık salça yeter bence,domatese,peynir ve şaraba gerek yok derim.

Haşla makarnayı üzeri için ayrı yerde domates rendele içine sarımsak tuz iyice pişir sosu makarnaya karıştır bir güzel ye...

Hiç olmadı sarımsaklı yoğurt üzerine kavrulmuş salça misss...

Hazır mantı bile haşlasan şu söylediğin şaraplı fesleğenli makarnadan daha güzel...

Sen biraz restaurant usulu takılıyorsun ama o her zaman olmaz işte :) Yaz google Nefisyemektarifleri bu sitede çok güzel tarifler var illa sana hitap eden olacaktır...

Fesleğen değilde kekik kat tavuğa kurumuş daha güzel tat verir.Eğer makarnada kullanacaksan soğan,sarımsak ve birazcık salça yeter bence,domatese,peynir ve şaraba gerek yok derim.

şimdi siz yazdınız ya ben de okudum kendi kendime bir dahakine öyle yapayım diyorum. ama ocağın başına geçince sevdiğim ne varsa katasım geliyor içine

biraz zor olacak ama deneyip yazacağım eminim çok güzel olur. Teşekkürler :)

di mi ya,gereksiz atraksiyon yaratmışım

bu da bana ders olsun

iste eslerin yemek kültürü bile cok onemlid,r nisanlı kızlar iyi okusun bunu ben sarap soslu midye severken bizimki ben nohut yiyecem derse püfffffffff olur o is yemek kültürünüz bile aynı olsun kızlar aaa yeriz yaparız olmasın

Çocukken dışarıda ne yemeğe gitsek tek istediğim menüydü kuru fasulye-pilav,annemler et-balık vs yiyeyim diye ısrar ederleri ama ben inatla kuru fasulye-pilav isterdim her gittiğim yemekte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…