• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek yapamamak

Valla ben haftada bir gün Süleymaniye’ye kuru fasulye yemeye gidiyorum. Ohh somon da neymiş, hamileyim diye mecburi haftada iki kere somon yiyorum ama zorla. Hamile olmasam yemiycem. Ha bi de Balat’da çanak mangalda kuru fasulye yapıyorlar oof of!
Fatih kadınlar pazarına da ilk girişte soldaki Siirtlerin yerine de mumbar yemeye giderim.
Ben gelenekselciyim arkadaş, deniz kabuğu falan filan yiyemem yani.
Kuru fasulyeyi hor görmeyin derim.

hahahah yaa kuru fasulye de severim ama ben :kk77:

amma goy goy yaptınız kızın konusuna yaa hemen cıvıma derdinsesiniz

tamam eskiden insanlar fakirmis kuru fasulye en iyi yemek katagorisindeymis ama zaman degisti yani erol tas gibi yemek yeme geride kaldı

bu kadar abartmayın yani herkezin yemek kültürü baskadır ama balıkta var ette var yani nedir bu kuru fasulye pilav salaslıgı anlamadım

hahahah eledim onu ya,çok pratik yapıp bir anda tataaa diye ortaya harika bişey çıkarcam hırs yaptım. size de tarif vereyim :p
Alkolsüz olursa seve seve alırım valla :)

Ben bi ara tavuk dünyasının makarna tarifini denemiştim, ondan sonrasını hatırlamıyorum galiba zehirlendik:KK53:

Fırın yemekleri idealdir ve kurufasulye pilav ikilisine hiç bir erkek hayır demez.

Bide soğanlı sövüş falan menemen yap ona yeter .

Bunlarda çok basit ,ve dün konuma yaptığınız yorumdan sonra yemek işini kotaramayacağınızı düşünmüyorum :) var sizde o ışık ;)

Salçalı makarna neyine yetmiyor
Elit köşesi falan varsa başlık ortaya taşınmalı

amma goy goy yaptınız kızın konusuna yaa hemen cıvıma derdinsesiniz

tamam eskiden insanlar fakirmis kuru fasulye en iyi yemek katagorisindeymis ama zaman degisti yani erol tas gibi yemek yeme geride kaldı

bu kadar abartmayın yani herkezin yemek kültürü baskadır ama balıkta var ette var yani nedir bu kuru fasulye pilav salaslıgı anlamadım
Haklısın limoncuğum, Bende kuru fasülye yapıyorum ama o kuru tanelerin yerine çeyrek altın kullanıyorum. Daha afilli duruyor :KK16:

Ben internetten bakiyorum (genelde nefis yemek tariflerinden) tabi bazen tutmayabiliyo ordaki olculer. Ablam youtube da haticenin mutfagini cok övüyor. En basit seyleri bile soyluyormus. Internet buyuk yardimcim

Sade şeylerden başla. Mesela domatesli makarna yap. Sonra buna her seferinde bir şey ekle. Güzel olursa devam et. Yerken bütün malzemeleri tatmaya çalış yerken.

Alkolsüz olursa seve seve alırım valla :)

Ben bi ara tavuk dünyasının makarna tarifini denemiştim, ondan sonrasını hatırlamıyorum galiba zehirlendik:KK53:

hahahah ya o bende de şu renkli sebzeli makarnalar var ya onda olmuştu. nasıl Bir karın ağrısı anlatamam. hala akıllanmadım bakalım :KK51:

Fırın yemekleri idealdir ve kurufasulye pilav ikilisine hiç bir erkek hayır demez.

Bide soğanlı sövüş falan menemen yap ona yeter .

Bunlarda çok basit ,ve dün konuma yaptığınız yorumdan sonra yemek işini kotaramayacağınızı düşünmüyorum :) var sizde o ışık :KK66:

yaaa:KK200:

çook teşekkür ederiiim :KK23:

Back
X