• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek Sitesi - Tarifkolik

merhaba,sitenizden biraz önce kendi sitemin sayfasını açarken haberim oldu.çok beğendim.sitenizin linkini sitemde vermek istiyorum.siz de arkadaş siteler kısmında sitemin linkini verir misiniz?
gönül mutfağı
(bu ne çok site kelimesi yaw:27: )

Tabiki canım eklerim inş sevgiler..

Ve bu da son tarifim..

Çikolatalı Vişneli Pasta

Meryemle yaptığımız tariflerin sonuncusu bu vişneli pasta, en güzelini en sona sakladım. Pastanın bütün halini çektiğimizi sanıyordum. Ama o karışıklıkta unutmuşuz. Çikolata ve vişneyle kaplı, kocaman aynı zamanda da müthiş lezzetli bir pastaydı. Yeğenim Meryem'e tekrar teşekkür ediyorum. Vesselam..

merhaba,sitenizden biraz önce kendi sitemin sayfasını açarken haberim oldu.çok beğendim.sitenizin linkini sitemde vermek istiyorum.siz de arkadaş siteler kısmında sitemin linkini verir misiniz?
gönül mutfağı
(bu ne çok site kelimesi yaw:27: )

Canım linkini ekledim. Sitede çok güzel tarifler süper yalnız üye girişi yapmadan tariflere yorum yazabileceğimiz bir eklenti eklersen çok sevinirim. Sevgiler..

teşekkür ederim..yönetim panelini kullanmayı yeni yeni öğreniyorum.üyelik girişiyle yorum açıkçası beni de rahatsız ediyor..en kısa zamanda halledeceğim:1:
tarifkoliki hemen ekliyorum siteme;)
görüşmek üzree:64:

siteniz çok güzel olmuş, bende sık kullanılanlara ekledim:34:

Siteniz çok güzel olmuş.. Tarifleri incelemeye başladım bile.

Çok güzel tarifler var,ekledim ikisini de,teşekkürler...

elinize sağlık hanımlar....:71:

Sitendeym trafikkolik pratik yemeklerin varmı çalışanlar içinnnn

Sitendeym trafikkolik pratik yemeklerin varmı çalışanlar içinnnn

Merhaba canım özel bir bölüm açmadım pratik tariflerimde var ama sitede. mutfakta vakit geçirmeyi çok sevdiğimden ben genelde bol uğraşmalı yemekler seçerim :) Artık siz kendinize uygun olanları seçin kolay gelsin sevgiler..

çok hoşuma gitti site.Takip edicem artık.Biraz da diyet yemekleri de denerseniz ve paylaşırsanız çok daha güzel olur.

çok hoşuma gitti site.Takip edicem artık.Biraz da diyet yemekleri de denerseniz ve paylaşırsanız çok daha güzel olur.

Teşekküeler canım yapmak istediğim çok tarif var inş sırayla ekliyeceğim siteye yaza doğru diyet yemeklerine ağırlık vermeyi düşünüyordum bende sevgiler..

Sadrazam Lokumu
Yiyenler bilirler sadrazam lokumu çok lezzetli bir tariftir. Ama bu şekilde yapılanını daha önce görmemiştim. Ben tarifi neredeyse birebir uyguladım. Ama başka meyvalarla ve kakaolu olarakda denemek istiyorum. Cennet Sofrası'na bu güzel tarif için çok teşekkür ediyorum. Hayırlı cumalar..

Back