- 28 Haziran 2011
- 61.756
- 155.021
- 898
Sende olmasan kıymetim bilinmeyecek beybitom10 üzerinden 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende olmasan kıymetim bilinmeyecek beybitom10 üzerinden 10
Benden öndesin nevos olabilirBen dururken
Sana bana ancak yarına gelirBana oy gelince haber verin sevineyim
Sende olmasan kıymetim bilinmeyecek beybitom
Rabbim şifa versin
Ayyy inanmiyorum, o da mı daha gelmedi her şey üstüste gelmiş yaa,Allah yardımcıları olsun inş nanem. Zor şeyler kolay değil, rabbim ne taraf hayırlıysa oraya çevirsinKaderim diyorum artık kaç gündür eşim de geleceğim diyor gelemiyor geldiğinde büyüten ailesine gideceğiz haberi yok söylemedik ama orada da durumlar iyi değil o babasının durumu ağır hastanede uyutuluyor son günleri diyorlar
Bende umut yok sen devam et nevosSana bana ancak yarına gelir
Nevoş sözün vardı bir hokus pokus yapsanaSana bana ancak yarına gelir
Teslim edecekler işi sürekli bir şeyler ekleniyormuşAyyy inanmiyorum, o da mı daha gelmedi her şey üstüste gelmiş yaa,Allah yardımcıları olsun inş nanem. Zor şeyler kolay değil, rabbim ne taraf hayırlıysa oraya çevirsin
Bu işler nasip işi nanem, belki nasip olmayacak görmek üzüldüm ya,yatana zor dışarıda bekleyene zor hayat bazen çok yorucuTeslim edecekler işi sürekli bir şeyler ekleniyormuş
Çubuğun pili bitmişNevoş sözün vardı bir hokus pokus yapsana
Evet aramızda yüzlerce oy varBende umut yok sen devam et nevos
Yasak olan pilav çeşiti var mı peki ben diyetisyene gidiyorum bir aydır ondan dolayı çay saatine katılamadım sultanım. Ama bu pilava katılmak isterim inşallah. Özbek pilavı falan oluyor ya mesela o tarz etli sebzeli falan seçebiliyor muyuz meselaDaha önce yaptık gayet güzel oluyor
Şöyle canımYasak olan pilav çeşiti var mı peki ben diyetisyene gidiyorum bir aydır ondan dolayı çay saatine katılamadım sultanım. Ama bu pilava katılmak isterim inşallah. Özbek pilavı falan oluyor ya mesela o tarz etli sebzeli falan seçebiliyor muyuz mesela
Şimdi ona baktım geldim ben de sultanım. Tamamdır ben de katılcam inşallahŞöyle canım
Pilav Tarifleri Konu 'Tam Ölçülü Denenmiş Pilav Tarifleri'
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR...
3 oy hakkınız bulunmaktadır..
Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 3(üç)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır...
Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz.
Etli Buhara Pilavı- Suntat...
- Nevreste
- pilav nasıl yapılır püf noktaları pilav ölçüsü pilav tarifi tane tane pilav nasıl yapılır
- Yorumlar: 8.970
- Forum: Yemek Tarifleri
İnşallah canım benimŞimdi ona baktım geldim ben de sultanım. Tamamdır ben de katılcam inşallah
Alındı ama yapılmadı. Seninle beraber 3 kişi yapamadı.Nevreste Cocostar kek alan olmadı mı
Şansa bakÇubuğun pili bitmiş
Çok da istediğim tariflerden almıştım ama olmadı maalesefAlındı ama yapılmadı. Seninle beraber 3 kişi yapamadı.