• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek Sitesi - Tarifkolik

uzun zamandır pc başına geçemiyordum ben uğramayalı siteniz çok zenginleşmiş çok beğendim tarifleriniz harika bir kaç tarif aldım en kısa zamanda deneyeceğim

siteni biraz inceledim greçekten çok güzel olmuş eline sağlık .Tariflerini verirken çok sade ve güzel bir dil kullanmışsın.Ayrıca zevk alabileceğin bir işle uğraşmıssın ve iyi bir iş çıkarmışsın özendim şimdi:))

Banner değişmiş,hemde bir günde..
Çok sevindim.O minik eller kiminse ısırmak istiyorum :61:

Merhaba Canım
Bir kaç gündür bakmıyordum buraya. Hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Aslında her tıklamada değişen bir bannerım var :) Fotoları sürekli değiştiriyorum. Hoşlanmadıklarınız söylerseniz kaldırırım tabii. Bu arada minik eller oğluşumun senin için ısırabilriim :) Sevgilerimle..

Vişneli Armut Tatlısı

Son düzenleme:
siteni biraz inceledim greçekten çok güzel olmuş eline sağlık .Tariflerini verirken çok sade ve güzel bir dil kullanmışsın.Ayrıca zevk alabileceğin bir işle uğraşmıssın ve iyi bir iş çıkarmışsın özendim şimdi:))

uzun zamandır pc başına geçemiyordum ben uğramayalı siteniz çok zenginleşmiş çok beğendim tarifleriniz harika bir kaç tarif aldım en kısa zamanda deneyeceğim

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim yavaş yavaş büyüyor bizimle beraber :)

Halil Cibran derki "Çalışmak görülebilir kılınmış aşktır." Gerçektende insan bir işi zorla yaparsa ortaya iyi bir iş çıkmıyor. Herkes sevdiği işi yapmalı diyorum ben. Aşkla zevkle yapmalı.. Ben sevdiğim işleri yapıyorum vaktim yettiğince tabii. İnş güzel oluyordur..

Kucak dolusu sevgiler..

çok güzel bir site gerçekten bayıldımmm
özellikle kavurmalı kaşarlı krep'i pazar günü deneyeceğim...
:56:

Kastamonu Etli Ekmeği

Memleketimin müthiş güzel lezzetlerinden biri olan etli ekmeği sizlerle paylaşıyor olmak benim için çok keyifli ve mutlu bir an. Evet yapılışı biraz zahmetli ama inanın buna değer. Eğer menünüzde etli ekmek varsa evinizde bir bayram havası eser. Mutlu ve huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim, sevgilerimle..

siteniz hayırlı olsun. çok güzel ve verimli buldum.
sık kullanılanlara ekledim.
bu tariflerin hepsi sizin tarafınızdan denenmiş tarifler mi ?

siteniz hayırlı olsun. çok güzel ve verimli buldum.
sık kullanılanlara ekledim.
bu tariflerin hepsi sizin tarafınızdan denenmiş tarifler mi ?

Evet canım denediğim ve beğendiğim tarifleri yaptığım şekilde fotoğraflayıp yazıyorum beğenmene sevindim sevgilerimle..

Back