• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek Sitesi - Tarifkolik

sitenize bayıldım ilk gözüme çarpan karamelli pasta ve muzlu profiterol oldu yurtta kaldığım için burda yapma imkanım yok ama eve gidince mutlaka deneyeceğim

sitenize bayıldım ilk gözüme çarpan karamelli pasta ve muzlu profiterol oldu yurtta kaldığım için burda yapma imkanım yok ama eve gidince mutlaka deneyeceğim

Teşekkür ederim canım güzel seçimler aslında bu iki tarif benim de favorilerimden , sevgilerimle..

çok düzenli bir site olmuş..bir çok tarif sitesi karman çorman oluyor..başarılar dilerim..daha çok tarif bekleriz :))

çok beğendim benimde sık kullanımlarda yerini aldı hayırlı uğurlu olsun ellerinize sağlık :))

Hepinize teşekkür ederim kızlar daha yeni tabiki tariflerim artacak inş. Hemen hemen hergün tarif eklemeye çalışıyorum. Yorumlarınızı siteme de yazarsanız sevinirim. Birkaç yorum görmek bana moral veriyor. Sevgilerimle..

Yalancı yemekler etkinliği için hazırladığım 2 tarifi yayınladım.. Yalancı Pizza ve Yalancı Biber Dolması..

Gördüğünüz en yalancı ve en tatlı pizza :))

Yalancı Pizza

sıten hayrlı olsun cnm benmde acılen yemek yapmayı ogrenmem lazım evlıyım ama bılmıyorum acaba esım askerden donene kadar ogrenebılır myıım

sıten hayrlı olsun cnm benmde acılen yemek yapmayı ogrenmem lazım evlıyım ama bılmıyorum acaba esım askerden donene kadar ogrenebılır myıım

Teşekkür ederim, öğrenirsi tabiki canım yemek yapmak çok kolay ve zevkli bir uğraş bende evlenene kadar çok fazla mutfağa girmemiştim. Tarifkolik'i takip et yeter :34:

nereyı takp edıyım cnm ınan cok ogrenmek ıstyorum ama br turlu nasıp olmuyorr:S yanıı tamam yapıcam dıorum bı anda vazgecıyorum ama hamur ıslerınde keklerde basarılıyım bde yakmasamm :D ama fırın bozukmus bnm sucum yk walla:D hatta bı ara pasta yaptım bıldıgın pasta ynıı :D ınsallah yemklerde de basarlı oluurumm

gökkuşağı tatlısı çok hoş görünüyor en kısa zamanda deniycem inşallah görünüş kadar lezzette güzeldir.teşekkürler

Back