- 28 Ekim 2022
- 7.325
- 18.604
- 178
- 28
Buna sevindim.Iyiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna sevindim.Iyiyim
Sen de işimizi görürdün halbukiYok teyzem
AnlıyorumSen de işimizi görürdün halbuki
Sen nasılsın nane misafirlerin gitti miİ
Değişiyor dönemsel olarak
Sağ ol canım benimAnladım canım hayırlısı olsun
SevindimAnlıyorum
Görümcem gitti teyze de gidecek bir kaç güne ama seviyorum kadını hint dizileri izleme dışında sağ olsun destek her konudaSen nasılsın nane misafirlerin gitti mi
Bir ilk olurGevur çok
Kaldım zaten kuşom, yaprak kıpırdamıyor adetaİyi o zaman kal 20 oyda
Şimdi isyan cikartcam sosyal isyani diye KK tarihine geçecekilla Tekirdağ’ lıları çağırtacaklar bana
Bende olcam bananeAralarında 16 oy fark varBende 2.olabilirim o halde
İki kekin mükafatı 10-10Kimseye yetmedi
Ben farketmedim nevosO her ay birinci zaten
Geçmiş olsun nanem,bi dinlenemedinGörümcem gitti teyze de gidecek bir kaç güne ama seviyorum kadını hint dizileri izleme dışında sağ olsun destek her konuda
Geçen yoğun günlerden sonra uyku sorunu yaşıyorum gözümde tekrardan et büyümesi oldu dr damlayla küçülür dedi insallah öyle olur bu sefer ki doğum sonrası olmuştu daha önce aldırmıştım zor gelmişti
Çok geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin inşallah en kısa zamanda rahatlasınGörümcem gitti teyze de gidecek bir kaç güne ama seviyorum kadını hint dizileri izleme dışında sağ olsun destek her konuda
Geçen yoğun günlerden sonra uyku sorunu yaşıyorum gözümde tekrardan et büyümesi oldu dr damlayla küçülür dedi insallah öyle olur bu sefer ki doğum sonrası olmuştu daha önce aldırmıştım zor gelmişti
10 üzerinden 10İki kekin mükafatı 10-10
Kaderim diyorum artık kaç gündür eşim de geleceğim diyor gelemiyor geldiğinde büyüten ailesine gideceğiz haberi yok söylemedik ama orada da durumlar iyi değil o babasının durumu ağır hastanede uyutuluyor son günleri diyorlarGeçmiş olsun nanem,bi dinlenemedin
Ben dururkenBende olcam banane
Rabbim şifa versinKaderim diyorum artık kaç gündür eşim de geleceğim diyor gelemiyor geldiğinde büyüten ailesine gideceğiz haberi yok söylemedik ama orada da durumlar iyi değil o babasının durumu ağır hastanede uyutuluyor son günleri diyorlar