- Konu Sahibi alonedark18
-
hahahaa ilahi sonunda güldüm. ben de bakladan nefret ederdim ve ben bakladan nefret ediyorum diye annem yapmaktan vazgeçmedi. gelgelelim bir gün anneannem hastanede ameliyat olurken orda bir aileyle karşılaştı. gelin yemekte bakla yapmış, bütün aile ölümüne zehirlenmiş. bir daha eve bakla girmedi. o ailede de girdiğini sanmıyorum.Kızınız kaç yaşında konuşabildiğine göre kendi kendine oyun kurabilecek yaşta
Biraz onla oynarsınız öğretici etkinlik yaparsınız sonra çocuk kendi kendine oyun kurar oynar
Normal gelişimin içinde yer alır bu kendi kendine oyun kurup oynamak.
ben pırasayı sevmem hiç sevmem
Ama şimdi de küçükken de yerim neden yerim annem ben pırasayı sevmem diye pırasa yapmaktan vazgeçmedi çünkü
Çok iyi bir eğitimci olarak bilinirim çevremde kolay kolay da çocuk dövmem rahat olun. Ayeıca halen eğitim alıp kendimi geliştirmeye de devam ediyorum. Yalnız bu durum normal sınırların çok çok üzerinde, hepimiz insanız, benim çocuğum karşıma geçip bana su getir, benimle oyun oyna, onu yemem şunu yap diye emir vermeye kalkarsa kesinlikle dayak yer. Ki diyemez çünkü asla o kadar taviz vermedim. Ha bu söylediğim de sabah akşam dövün falan demek değil. Sadece şoka girsin karşındakinin kim olduğunu hatırlasın diye olur.Cinsellik konusunda araştırdığınızın çeyreği kadar çocuk eğitimi konusunda mı araştırsanız acaba birazcık. Eğitimci olmamız eğitimden anladığımız anlamına gelmiyor her zaman. Biraz okuyup araştırması, önce kendini eğitmesi lazım insanın.
Çok iyi bir eğitimci olarak bilinirim çevremde kolay kolay da çocuk dövmem rahat olun. Ayeıca halen eğitim alıp kendimi geliştirmeye de devam ediyorum. Yalnız bu durum normal sınırların çok çok üzerinde, hepimiz insanız, benim çocuğum karşıma geçip bana su getir, benimle oyun oyna, onu yemem şunu yap diye emir vermeye kalkarsa kesinlikle dayak yer. Ki diyemez çünkü asla o kadar taviz vermedim. Ha bu söylediğim de sabah akşam dövün falan demek değil. Sadece şoka girsin karşındakinin kim olduğunu hatırlasın diye olur.
Konu sahibi çok sabırlı allahtan, pedagoğa gidecek.
Ben de yazdığınıza çok güldümhahahaa ilahi sonunda güldüm. ben de bakladan nefret ederdim ve ben bakladan nefret ediyorum diye annem yapmaktan vazgeçmedi. gelgelelim bir gün anneannem hastanede ameliyat olurken orda bir aileyle karşılaştı. gelin yemekte bakla yapmış, bütün aile ölümüne zehirlenmiş. bir daha eve bakla girmedi. o ailede de girdiğini sanmıyorum.
Bu kadar çok yemek seçmesi bana duyu bütünleme ile ilgili gibi geldisabah başlıyor stres ...kızım özellikle ..her sabah sormam lazım ne istersin diye ve bir saat düşünme süresi var neredeyse ..bu esnada ben ek gıdaya geçen bebegimi yedirmeye çalışıyorum o da oldukça memnuniyetsiz ek gıdalardan devam sütü bile içmiyor o ayrı bir uğraş ..kızım yumurta sevmiyor senelerdir zaten bununla ugrastim her sabah tost yemesini de ben istemiyorum..peynir falan koyulur içine buğday ekmeği ile belki faydalı olur ama peynir zeytin bile asla yemez ..çok uğraştım bebekken kapattı ağzını almadı daha ..melemen ister yaparım yumurta koktu der yumurtasız yaparım çok sade tatsız der ..tereyağ koktu der ..öylece kalkar ..bende kızarım yeme ozaman der kalkdiririm sonra aç diye vicdan yaparım yeniden sorarım ne istersin diye ..ama bu esnada benim biten psikolojimi soyleniyorum ..hazırlaması yıkaması topmasi tam oturacakken yeniden acıkan çocuklar ..bir bardak suyu bile benden ister ...konuştum artık sekiz yaşındasın suyunu alabilirsin ben getirmeyecegim istersen içme diye ..benimle kavga yapıyor bir laflar bir laflar sürekli tartışma halindeyiz ...ağlıyorum sinirden sonra ...bu şekilde yetiştirmedim hep görevler verdim hep istemedi yapmak hep geri cevaplar verdi ...iyice saldı ..ben gerçekten sorumsuz bir anne değilim...yapması gereken herşeyi biliyorum ama yaptiramiyorum..yatağını asla toplamaz arada tabağını tezgahın üstüne koyar o da bazen halimi görüp vicdana geliyor galiba ..bende çok teşekkür ettiğini söylerim ..bidahakine kaldırmaz falan...gerçekten çok bunaliyorum en çok da büyük kızımdan..bebek bile okadar bunaltmiyor ..minik bir kayınvalide gibi başımda ne yaparsam soyleniyor herşeye karışıyor ..duşa girmeme bile karışır oldu..az bir otursam benimle oynaman gerekiyor diye dadaniyor resmen ..biraz dinleneyim diyorum elleri belinde söylenmeye başlıyor o söyledikcr bende başlıyorum söylenmeye ..ilişkimiz berbat bir hal almaya başladı ...bazen diyorum Allah korusun ama düşman yetiştiriyorum sanki diyorum ..bazen çok iyidir gelir sarılır ama çoğunlukla anlattığım gibi ....keşke çalışan anne olsaydım değerim biraz daha anlasilirdi belki..fazla görmezdi beni ozlerdi...çok doluyum ya ..sebze yemez yumurta yemez peynir yemez varsa yoksa makarna hamur işi ...uzun zamandır yapmıyorum ıspanak brokoli takılıyorum ama yemiyor sevmedigi yemek olunca aç değilim diyor ..yasaklar kalksın ..verebildigim bütün kurslara verecem insalah düzelme olur...bu gidişle kurslarda pek olmaz gibime geliyor ..sizin aynı yaşta çocuklarınız varmı nasıl aranız ??
not; eşim pek fazla yemek seçmez ama o da sebze yemez ...birde hep hizmet bekler ben artık hayat müşterek lütfen birlikte yapalım en azından çayını corbani kendin al diye konuştum çayını demler alır bazen bana da verir saolsun ama o da genel anlamda hizmet bekliyor ..mesela ceviz kırıp getirirmisin diyor önüne koyuyorum kendin kır ye lütfen veya balkonda diyorum gidip alirmisin diyorum tamam yemiyorum ozaman diyor aynı kızımda ona çekmiş işte ...ben hizmet etmeyince yemiyor içmiyorlar cidden eşimin gunlerce eve gelip yemek yemedigini bilirim ..benim sofra kuramadigim durumlarda ...kızımla azonce oynayıp oturdum su konu yazarken bile onunla uğraşıyorum ne yazıyorsun bana da söyle bakim biraz daha oyna benle diye bagriyor ufacık bir kahve molası yapmıştım halbuki
Yok bir alıp veremediğim çok şükür, şımarık çocuklara tahammülüm yok sadeceSizin çocuklarla ne alıp veremediğiniz var sürekli döverim söverim bu ne böyle
Hiç şimartilmamıssiniz küçükken ondan bu nefretYok bir alıp veremediğim çok şükür, şımarık çocuklara tahammülüm yok sadece
Sevgi göstermekle şımartmayı karıştırmamak lazım, 2 evladım var durup durup sarılırım, öperim iltifat ederim, yanlarına yatar uyurum ama asla bana emir vermez yemeğe burun kıvıramazlarHiç şimartilmamıssiniz küçükken ondan bu nefret
Çok iyi bir eğitimci çocuğu ve davranışlarını görmeden anneye dayak at tavsiyesi vermez, üzgünüm. Hatta çocuğu gördüğünde bile vermez. Hatta ve hatta çok iyi olmayan bir eğitimci bile vermez. Biraz daha eğitim alın siz...Çok iyi bir eğitimci olarak bilinirim çevremde kolay kolay da çocuk dövmem rahat olun. Ayeıca halen eğitim alıp kendimi geliştirmeye de devam ediyorum. Yalnız bu durum normal sınırların çok çok üzerinde, hepimiz insanız, benim çocuğum karşıma geçip bana su getir, benimle oyun oyna, onu yemem şunu yap diye emir vermeye kalkarsa kesinlikle dayak yer. Ki diyemez çünkü asla o kadar taviz vermedim. Ha bu söylediğim de sabah akşam dövün falan demek değil. Sadece şoka girsin karşındakinin kim olduğunu hatırlasın diye olur.
Konu sahibi çok sabırlı allahtan, pedagoğa gidecek.
Şuan an itibarıyla yaşanan durum emek emek yaptım tabi ne yapıcam diye kafayı yedim neyse yaptım masaya oturduk.ben yemem keşke patates kizartsaydın dendi getirip patatesleri önlerine döküp kızartın kalkın sizde yen bende yiyeyim diyesim geliyor
İnsan deliye dönüyor herkesin işten gelicegi saat hazırlanıp eve girene hadi yemeğe dışarı diyesim geliyor.
İnsan yoruluyor sonuç patates kızartması daha makbule geçiyor.Diyesiniz gelen cümleyi söyleyin. Benim eşim de bazen mevcut yemeği istemez ancak kalkar peynir ekmek alır dolaptan onu yer. Çünkü beğenmemesi onun problemi, çözmesi gereken de o. Bana patates kızart dese, aynen düşündüğünüzü söylerim.
Dayak cennetten çıkmadır diye boşuna dememişler, öğretmenim eğitim psikolojisini de iyi bilirim ama kızınızın şu anda en büyük ihtiyacı ağzının ortasına inecek bir tokat.
Kızınız evde otoritenin kim olduğunu bilmiyor, hatta otoriteyi kendisi sanıyor, koyun önüne yemezse aç kalsın, susamış mı kendi almazsa susuz kalsın hiç oralı olmayın, 1 yıl daha kontrol altına alamazsanız bir daha hiç kabul etmez otorite olmanızı
ağzım açık okuyorum şu yorumlarınızı gerçekten... bakın çocuk doğar,paketlenip hazır halde eve gelmez. dolayısıyla sıfırdan bir karakter oluşturmaya başlar. bu karakteri de aile belirler,yani nasıl alıştırır-yetiştirirsen o yönde bir karakter kazanır (evdeki her bireyden bir şeyler alır.)Ben çoktan vurmuştum ağzına, çok sabırlısınız bence
ne münasebet? ne demek yahu? böyle uygulamalar yüzünden dayak arsızı olup çıkıyor çocuklar işte. dayaktan korkutarak eğitim mi verilir??hepimizin sınıflarında bütün yöntemlere direnen çocuklar vardı ve bunlara biz vurmasak bile o şiddeti uygulayan bir idareciye yönlendiririz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?