- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.696
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
aslında eşimden aşırı derecede sorunum yok onu biraz budadim sanırım...eskiye göre daha iyi ....sadece hizmet edilmesini seven biri etmezsende yemez öylece uyur buna kızıyorum ben ...ama düzeldi bazen akşam yemeği yapamadığım da oldu bebekten online derslerden ..eve geldi işten size güzel bir sucuklu yumurta yapıyorum.ozaman dedi :) bende bunlara seviniyorum ne yapayım.fukara tesellisi:) bir yumurta yapana kadar çok kez mutfağa cagrildim ama gitmedigimde oldu ...bazen kızımızı da cagardi gel beraber yapalım diye kızım.gitmedi ...tabi yetersiz bunlar ...hepsi yetersiz şeyler ...sizin sorununuzun baş kahramanı kocanız!
bence sizin ailece yardım almanız lazım
kızınız rol model olarak babayı görüyor.
o size nasıl davranırsa kızınızda öyle davranıyor.
benim kocam haftasonları kahvaltı hazırlardı (şuan işinden dolayı ayrıyız izine geldiğinde yine yapar) ve hazırlarken hadi oğlum sen de masaya bunu götür hadi şöyle yapalım akşam yemeği seninle yapalım gibi vs..
evimizdeyken ben süpürürsem o silerdi hatta oda oda paylaşır iş yaparız oğlumda buna dahil olur
oğlum suan 5,5 yaşında anlatabildim mi ?
şimdi babası yanında değil ondan ne gördüyse onu yapıyor
yemek konusunda 3,5 yaşına kadar hiçbirşey yemedi gerçekten yemedi
süt cici bebe ekmek yumurta
aksamları corba makarna patates pilav
hiçbir sebzenin tadını bilmedi
ama şimdi çok şükür herşeyi yiyor
çıldırdığım zamanlar çok oldu çok kızdım ağladım konustum ama yok
bizde oyuna döktük aaa ama sen bunu yemezsen örümcek adam gibi atlayamazsın !
aaa ama bak bunu yiyince ağ atacaksın
sen bunu yiyen çocukların ejderhaya dönüştüğnü biliyomuydun =)
yemediği sebze yok diyebilirim bizde de ben seçerim yemek ama Allahtan herşeyi yiyor bende onun için pişiriyorum
tabi bu oyun aşamasını siz kızınızda yapamazsınız
ama kızınızın hatırlaması gereken birşey var siz hizmetçi değil annesisiniz!
ve bu gidişata bir dur demeniz lazım
yardım alın
hem kocanız hem kızınız için