düdüklü fobim var benimBaklagiller icin düdüklü kullanirsaniz bi saatte salata corba hepsi yeterli olur .
yaa siz de benim gibisiniz! 3 saat net bulur bir yemeği yapmam. tv'de yarışmalar olurdu şok olarak izlerdim. yine bahane diyebilirsiniz ama bizim buzluk ağzına kadar dolu. aslında bir dondurucu alsak çok güzel olur cidden. şeyi sormak istiyorum,vitaminleri ölüyor mu o şekilde? ya da tadında değişiklik oluyor mu? mesela ben geçen yaz taze fasulye koydum buzluğa. sonra kışın yerken çok zorlandık,bitsin diye uğraştık resmen. değişik bir kokusu ve tadı vardıBen 3 saatte 1 yemeği yapabiliyorum
Çözüm şöyle buldum, nasılsa yemek pişene kadar mutfaktan ayrılmıyorum
O sırada soğan doğrayıp buz dolabı poşetine koyuyorum
Eti alır almaz küçültüp koyuyorum
Kıymayı kilo alıp vaktimi ayırıp köfte yapıyorum
10 tane her poşete koyuyorum
Patates, biber, domates, patlıcan
Vakit varsa küçültüp poşet ve buzluk yapıyorum
Sebze yemekleri böylelikle pratik, ama bakliyat tüm günümü alır
ay çok güldümCanim bi saatte salata mi yikanir sana bu yavaslik annenden gecmis belli keske annenin yanina gelmeseydin ama neyse yesillikleri tek tek yikasan bile 2-3 dk ni alir oyle dakikalarca suyun altinda tutmana gerek yok abdest almayacaklar sonucta bi de yemek icin internetten videolara bak corba olarak mercimek sehriye corbasi gibi kolay corbalar en fazla hazirlamasi 20 dk alir diger yemeklerde oyle yani gunluk cok oyalansanda 1 saatte yaparsin gittikce daha hizli yaparsin videolara bakarak ogren zaten iki kisilik yapcagin icin daha az ugrasirsin
Ben yalnız yaşıyorumyaa siz de benim gibisiniz! 3 saat net bulur bir yemeği yapmam. tv'de yarışmalar olurdu şok olarak izlerdim. yine bahane diyebilirsiniz ama bizim buzluk ağzına kadar dolu. aslında bir dondurucu alsak çok güzel olur cidden. şeyi sormak istiyorum,vitaminleri ölüyor mu o şekilde? ya da tadında değişiklik oluyor mu? mesela ben geçen yaz taze fasulye koydum buzluğa. sonra kışın yerken çok zorlandık,bitsin diye uğraştık resmen. değişik bir kokusu ve tadı vardı
Elinin ağirligi pratik yaparak cözülür bende cok agir yapardim cunku devamli yapilinca zamanla daha pratiklestim.düdüklü fobim var benimzaten beceriksizim yüzümde patlatırım onu. geceden ıslatıp erkenden pişiririm zaten ama benim sorunum yemeklerin pişme süresi değil. benim elimin ağırlığı.
ay çok güldüm
ya şimdi ben salataya çiğ ıspanak falan da katıyorum. tozu toprağı çok oluyor,ıspanak yıkamak en büyük derdim zaten.aslında haklısınız ya çok gözümde büyütüyorum,1 ay içinde hızlanırım değil mi
salata kurucusunu ben de aldım,ama beceremedim. dandik mi aldım acaba :/ elle çevrilen değil mi,benimkiler nedense kurumadıSalata yapraklarını ben alır almaz sirkeli suda bekletiyorum sonra salata kurutucusunda kurutup dolaba öyle koyuyorum. Her gün salata yaprağı yıkamakla uğraşmıyorum yani. Yemek yaparken de çok meşakkatli yemekler seçmiyorum, genelde fırın yemekleri çok yaparım. O pişerken çorbamı ya da salatamı yaparım.
siz yurtdışında mı yaşıyorsunuz? ben türkiye'de hiç göremedim çünkü,hangi marketlerde var? bir de paketli ya içine bi'şey katılıyor mu ekstra?Ben hazır ayıklanmış ıspanak tercih ediyorum paketli olanlardan, gayet güzel onlar tozu çamuru da yok.
ben kaynar suya atmadım acaba ondan mı.Ben yalnız yaşıyorum
Buzlunun kendime kadar.
Taze fasulyeyi kılçıkları açıklandıktan sonra kaynar suya attım, 3 dk sonra çıkarıp buzlu suya aktardım.
Kağıt havluyla suyunu çekip derhal poşetle buzlğa koydum.
Vitamin bilemem gari
Karnım doyuyor ve hala ölmedim
Eksik enzimler de YÖK:))
ay çok güldüm
ya şimdi ben salataya çiğ ıspanak falan da katıyorum. tozu toprağı çok oluyor,ıspanak yıkamak en büyük derdim zaten.aslında haklısınız ya çok gözümde büyütüyorum,1 ay içinde hızlanırım değil mi
siz yurtdışında mı yaşıyorsunuz? ben türkiye'de hiç göremedim çünkü,hangi marketlerde var? bir de paketli ya içine bi'şey katılıyor mu ekstra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?