Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu yemek odası ve koltuk takımım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

handealan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
1.123
9
158
Edirne
beğeninize sunuyorum hatuniçeler.salonum için aldığım takımlar bunlar.evim yerleşsin evin fotoğraflarını da koyacağım.
resimlere tıklayınca büyüyor kızlar.

Son düzenleme:
cok guzel olmus canym ellerine saglik, gayet şık salonun varö halin cok guzel bu arada!! cok zevklisin anlasilan!! salon boyutlarini merak etmedim degil hepsini sigdirmissin !! duvar boyan kese kagıdı mı acaba ben o rengın nasıl durdugunu merak edıyordum bır suredir perdenı cok suslu olmasını tavsıye etmem yogunlukla beyaz tul kullanmanı onerırım kenarlarında perde rengıne gelecek olursak pastel tonda hatta tam senın halı rengının aynı tonunu kullanmanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:

canım çok güzeller her zaman çok beğenmişimdir kahve ile beyazı..kahve ve kremdense böyle dha iyi kahve ve krem bir süre snra bayıyor çnkü insanı renksiz gelıyor ama içinde beyaz olunca işler değişiyor güzl gnlerde kullan :)

ilk resimlerde eski model geldi gözüme yerleşmiş hali ise daha modern
güle güle kullan cnm

çok uyumlu olmuş canım koltuk ve yemek odasının markasını alabılırmıyım

canım ben edirnede yaşıyorum buranın yerel bir markasından aldım.birim mobilya diye bir yerden kendi ürünlerini yapıp pazarlıyorlar

koltuk takımlarına bayıldım ben ya iyi günler de mutlulukla kullan hepsini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…