tabii bu eskiye göre çok çok az. ama ben diyetteydim, yememem gerekiyordu. liste dışına çıktığım için üzüldümyine de durmayı başardım. o büyük gelişme. ilaç etkisini göstermeye başladı galiba.
dün de dengeledim, yine listeme uydum. birkaç gün uyarım ama sonra patlak vermesinden korkuyorum.
yine böyle 3 günde bir iki-üç gofrete razıyım. o eski kabus günlerime dönmeyeyim de...
ama bitanem benim bu bizimki bi hastalık bunun sende farkındasın öyleyse şöyle düşün hiçbir hasta birden düzelmez düzelemez yavaş yavaş düzelir sende aynen öyle yavaş yavaş düzeliceksin bak bize inan üzme kendini sakın
off kızlar berbat bir atak geçirdim yine tutamadım kendimi, durduramadımneler yediğimi saysam tiksinirsiniz benden. bir de sözde ilaç kullanıyorum nerdeee çok yoruldum artık ben. hiç düzelemeyeceğim gibi geliyor.
canımm benim bugün bende iğrenç bi atak yaşadım daha öncekilere hiç benzemiyordu ve sanırım ilk defa bi atağım yüzünden ağladım hala ağlıyorum çok kötüyüm tarif edemiyorum duygularımı bu sondu diyemiyorum çünkü bu kaçıncı son artık kendime inancım kalmadı saygım kalmadı sevgim kalmadı boş değersiz bi teneke gibiyim amaçsız ve çaresiz
canım benim...ben de o kadar ağlardım kiilaç içtiğim günden beri hiçbir şeye ağlayamıyorum. öyle bir faydası var bana.
benim atağım da çok korkunçtu. durup kendime sen nasıl bir insansın da bu kadar yiyebiliyorsun dedim. insan kendinden utanıyor, dediğin gibi özsaygımı kaybettim ben de. yarın nasıl okula giderim insan içine nasıl çıkarım diye düşünüyorum...
ama er ya da geç düzelecek bu durum. kurtulacağız. bence sen de git canım bir psikiyatra. yoksa bu durumu yenmek çok zor
aynen canımm, atak geldiğinde kendimi tanıyamıyorum.
Bende aynı senin gibi insan içine çıkmaktan utanıyorum resmen, bugün gerçekten çok ciddi olarak karar verdim kendimi bi süre daha deniycem eğer olmuyorsa gidicem doktora yeterki bitsin şu hastalık kurtulalım hepimiz bizim diğer insanlardan ne farkımız ne eksiğimiz var
ben de aneroksiya olma yolunda gidiyorum malesef..
aynen bende ipin ucunu kaçırdım sınav stresiyle beraber artık yemek yemiyorum ataklarımda yediğim çikolata, tatlıyla yaşıyorum resmen... Dün kendime kepekli havuçlu küçük muffinler yaptım onları suyla falan yediğimde şişerlerde dururum diye.. Birbirimize destek olmamız lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?