Yeme Bozukluğu

canım çok geçmiş olsun ..kusmalıda olsa kusmasızda olsa kilo takıntısı bir hastalık ben tadavi gördüm fakat ; çok da verimli değildi tedavim ... yatmam gerektiğini bile söylemişlerdi ( Size tavsiyem tedaviye başladıysanız bırakmayın ,bırakınca faydası olmuyor pek

kendinizi sevmeyi unutmayın sakın!! balık etlide olsanız ,kilolu da olsanız siz birtanesiniz ve kıymetlisiniz !! Güzelsiniz !! Şuan be balık etliyim ve halimden oldukca memlunum. Zayıf olmak için kendime çektirdiğim işkenceler,bozulan psikolojım , kaybettiğim insanlar zaten yıllarca yedi bitirdi beni. Hastalıktan kurtulduktan sonra çok sakin bir insan oldum ki eskiden sinirlerim laçka olmustu kusmaktan en ufak şeye patlıyordum

Merhaba,size özelden msj yazdım,umarım ben de sizin gibi kurtulurum bu döngüden..

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım :)
neyse ki kurtulmuşsun...tedavimi bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum. bu bir sağlık sorunu her şeyden önce. amacım sağlıklı günlerime geri dönmek

msj sayım yeterlı olmadıgı ıcın yazamadım canım ... Canım kusmak zayıflamak ıcın yeterlı olmuyor bunu unutma .. Senın oncelıklı amacın zayıflama dıyet vs olmasın .. saglıgına kavusma olsun ki sağlıgına kavustugun surece zaten ideal kılona gelırsın . Kusmayı bıraktıktan sonra fazla kılo almadım ben ,3 kılo falan almısımdır. Suan kılolumuyum degılım ama bırazcık vermem gerekıyo :)) almamın sebebı unıversıte de yemem oldu canım 5 kılo falan aldım yemekten . Kusmayla alakası yok yanı..

suan dıyet lafına bıle tahammul edemıyorum . Çok gıcıgıma gıdıyor. Yapmıyorumda dıyet . Yürüyüşümü yaparım ,yedıklerıme dıkkat ederım ve haftada 1 ıstedıgımıde yerım . Ama dıyet dıyınce tuylerım dıken dıken oluo(

Anladım canım.Gerçekten çok bunaltıcı ve kötü bir durum bu yaşananlar,kimse de anlamaz,ancak yaşayan bilir ve anlar.Umarım ben ve benim gibi herkes olumsuz durum yaşamadan kurtuluruz bundan,sen de hep böyle sağlıklı olursun dilerim.Çok teşekkürler...

canım daha once yazmıstım . yeme ataklarında kendını sokaga at 1 saat boyunca yuruyus yap. Oldu da atak geldı ve kusacaksın . cok dıkkatlı ol kusarken ölenler var allah korusun ( çok dıkkatlı cıkar . kendını fazla zorlama . Yeme ataklarında bol sıvı al ki zorlama olmasın

elftt canım çok geçmiş olsuun ne kadar güzel sen kurtulmuşsun umarım kurtulma sırası bi gün bizlere de gelir çook yorgunum artık çook.
persephonic sen nasılsın canım daha yeni gerçi ama ilaçları kullanmaya başladın mı biraz daha iyisindir umarım

merhaba kızlar benim için yine iğrenç bi gündü yaklaşık 1 haftadır fena sayılmazdım ama bugün yine atak geçirdim öyle çaresizimki n'apıyorum ben böyle sanki ben ben değilim başka biri var içimde beynimi başkası yönetiyor gibi ben nasıl böyle bi insan oldum ne oluyor bana çok çaresizim çok yorgunum çok amaçsızım kendi kendimi tüketiyorum sanki.
Sizler ne yaptınız umarım benim gibi olmamışsınızdır bari ona seviniyim

canım lütfen bu kadar umutsuz olma ( yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ...

canım lütfen bu kadar umutsuz olma ( yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ...

elimde değilki canım artık gerçekten çok yoruldum hem fiziken hem psikolojik olarak dipte hissediyorum kendimi
senin yaşadıklarını okudum canım ne kadar güzel kurtulmuşsun amman n'olursun kendine psikolojine çok çok dikkat et bir daha asla böyle şeyler yaşama çok değerli olduğunun farkında ol kötü şeyler değil iyi şeyler yaşamaya layık olduğunu düşün peki bi soru sorsam :26: kurtulduktan sonra hiç tekrar eskisi gibi olursam diye düşündüğün oldu mu ben kurtulsam bile sanırım sürekli bu endişeyle yaşardım sanırım

hala aklıma gelıyor kesınlıkler yenilmiyorum. Normal hayata dömdüm sürekli yemek düşünmüyorum. Tabi normale dönmemde hayatımın düzewne girmesininde katkısı vardır. Üniversiteyi kazandığım an atlatmam daha kolay olmustu. Keyifli bir dört yıldan sonra okul bitti işe başladım falan daha kolay atlattım yeme bozukluğunu. Tabi yolunda gıtmeyen seyler olunca acayıp tetıklıyor.

persephonic sen nasılsın canım daha yeni gerçi ama ilaçları kullanmaya başladın mı biraz daha iyisindir umarım

üç gündür ilaçkullanıyorum canım ama henüz faydasını göremedim.

arkadaşlar bir de ben doktor kontrolunde prozac kullanmıştım bana baya iyi gelmişti

ben de aynı ilacı kullanıyorum.

canım benim ya. bu böyle gitmez yani gitmemeli. sen de bir psikiyatra ya da psikoloğa gidemez misin? çünkü bana psikiyatrım gelmeseydin bu sorunu çözemezdin dedi.
kendini çaresiz hissetme. biz buradayız, yalnız değilsin.
ben bugün diyetisyene gittim. bana diyet listersi hazırladı. ilaç da kullanıyorum. bakalım nereye kadar devam edebileceğim diyetimi bozmadan.

benim diyetimin ilk günüydü dün. yarım paket diyet bisküvi hakkım vardı ama ben bir paket yedim yine de buna da şükğr tabii, geçirdiğim o kötü günlerden biri değildidün. inşallah böyle devam eder.

sanırım birazda güçlü bi kişiliği olması lazım insanın sanırım ben bunu başaramam yani atlatsam bile eskiye dönme olasılığım yüksek olur gibi geliyor :2:

persephonecik canım, haklısın aslında doktor konusunda ama hiç düşünmedim şu ana kadar offf inan bilmiyorum canım, hiç istemediğim sevmediğim insan tipine dönüştüm sürekli oflayan puflayan hoşnutsuz memnuniyetsiz hepsi bu bozukluk yüzünden hayatımı/hayatlarımızı mahvediyor

diyetimin 3 günü bitti ama bugün atak geldi bana yine

ya ben biraz fazla fanatiğimdir, maçı kazanamayınca çok sinirlendim ve krizim geldi yine. kontrol edemedim kendimi.
1 çokonat yarım paket bolero bisküvi 1 bardak kola içtim
düzelemiyeceğim ben hiç

İyi de bu atak degil ki.

Kendini uzme ve sakin vazgecme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…