elftt, merhaba canım.
bu baş belası hastalıktan kurtulmana çok sevindim. sanıyorum ki psikiyatrik tedavi gördün ve bu şekilde yendin hastalığını?
ben çok şükür ki kusmuyorum. bunu denedim, ama zararlarını bildiğimden vazgeçtim.
inşallah bizler de senin gibi kurtulabiliriz
kendinizi sevmeyi unutmayın sakın!! balık etlide olsanız ,kilolu da olsanız siz birtanesiniz ve kıymetlisiniz !! Güzelsiniz !! Şuan be balık etliyim ve halimden oldukca memlunum. Zayıf olmak için kendime çektirdiğim işkenceler,bozulan psikolojım , kaybettiğim insanlar zaten yıllarca yedi bitirdi beni. Hastalıktan kurtulduktan sonra çok sakin bir insan oldum ki eskiden sinirlerim laçka olmustu kusmaktan en ufak şeye patlıyordum
canım çok geçmiş olsun ..kusmalıda olsa kusmasızda olsa kilo takıntısı bir hastalıkben tadavi gördüm fakat ; çok da verimli değildi tedavim ... yatmam gerektiğini bile söylemişlerdi ( Size tavsiyem tedaviye başladıysanız bırakmayın ,bırakınca faydası olmuyor pek
msj sayım yeterlı olmadıgı ıcın yazamadım canım ... Canım kusmak zayıflamak ıcın yeterlı olmuyor bunu unutma .. Senın oncelıklı amacın zayıflama dıyet vs olmasın .. saglıgına kavusma olsun ki sağlıgına kavustugun surece zaten ideal kılona gelırsın . Kusmayı bıraktıktan sonra fazla kılo almadım ben ,3 kılo falan almısımdır. Suan kılolumuyum degılım ama bırazcık vermem gerekıyo :)) almamın sebebı unıversıte de yemem oldu canım 5 kılo falan aldım yemekten . Kusmayla alakası yok yanı..
suan dıyet lafına bıle tahammul edemıyorum . Çok gıcıgıma gıdıyor. Yapmıyorumda dıyet . Yürüyüşümü yaparım ,yedıklerıme dıkkat ederım ve haftada 1 ıstedıgımıde yerım . Ama dıyet dıyınce tuylerım dıken dıken oluo(
merhaba kızlar benim için yine iğrenç bi gündü yaklaşık 1 haftadır fena sayılmazdım ama bugün yine atak geçirdim öyle çaresizimki n'apıyorum ben böyle sanki ben ben değilim başka biri var içimde beynimi başkası yönetiyor gibi ben nasıl böyle bi insan oldum ne oluyor bana çok çaresizim çok yorgunum çok amaçsızım kendi kendimi tüketiyorum sanki.
Sizler ne yaptınız umarım benim gibi olmamışsınızdır bari ona seviniyim
canım lütfen bu kadar umutsuz olma( yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ...
persephonic sen nasılsın canım daha yeni gerçi ama ilaçları kullanmaya başladın mı biraz daha iyisindir umarım
arkadaşlar bir de ben doktor kontrolunde prozac kullanmıştım bana baya iyi gelmişti
merhaba kızlar benim için yine iğrenç bi gündü yaklaşık 1 haftadır fena sayılmazdım ama bugün yine atak geçirdim öyle çaresizimki n'apıyorum ben böyle sanki ben ben değilim başka biri var içimde beynimi başkası yönetiyor gibi ben nasıl böyle bi insan oldum ne oluyor bana çok çaresizim çok yorgunum çok amaçsızım kendi kendimi tüketiyorum sanki.
Sizler ne yaptınız umarım benim gibi olmamışsınızdır bari ona seviniyim
hala aklıma gelıyor kesınlıkler yenilmiyorum. Normal hayata dömdüm sürekli yemek düşünmüyorum. Tabi normale dönmemde hayatımın düzewne girmesininde katkısı vardır. Üniversiteyi kazandığım an atlatmam daha kolay olmustu. Keyifli bir dört yıldan sonra okul bitti işe başladım falan daha kolay atlattım yeme bozukluğunu. Tabi yolunda gıtmeyen seyler olunca acayıp tetıklıyor.
diyetimin 3 günü bitti ama bugün atak geldi bana yine
ya ben biraz fazla fanatiğimdir, maçı kazanamayınca çok sinirlendim ve krizim geldi yine. kontrol edemedim kendimi.
1 çokonat yarım paket bolero bisküvi 1 bardak kola içtim
düzelemiyeceğim ben hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?