merhaba arkadaşlar.
bu sayfayı yeni gördüm.sadece sonsayfayı okuyabilidm.en kısa zmanda tüm sayfaları okumayı düşünüyorum.
zaman zaman bende de bu ataklar oluyor.çaresi ne bilmiyorum.
denmediğim birşye kalmadı gibi.
en son araştırmam da bunun dikkat eksikliği ve hiper aktivite sorunu yaşayan bireylerde olduğuyla ilgili bir yazı okumuştum.hah işte ben buyum demiştim.
o yazıyı bulursam eklerim.o yazıyı bulmadım ama başka bir yazı buldum.bu yazıda kız ergenler de yeme bozukluğuna neden oluyormuş.tamda ben.bende de ergenlikle başladı
DİKKAT EKSİKLİĞİ VE HİPERAKTİVİTE
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, hepinize sağlıklı günler diliyorum. İsmim Eda, 19 yaşındayım ve İstanbulda yaşıyorum. Yaklaşık 2 yıldır bulumia hastasıyım, ara ara gelip gidiyor bu rahatsızlık bende.
Sürekli doktorlara gidiyorum ve ilaçlar kullanıyorum, terapi görüyorum ailem de bana iyi davranmaya çalışıyor fakat ben bu problemlerimden kurtulamadım.
Bundan 3 yıl öncesine kadar 50-51 kiloydum, boyum da 155ti Fakat fizik yapımdan dolayı ince belli zayıf görünürdüm.
Herşeyi yerdim hatta arkadaşlarım yediklerimin nereye gittiğini merak ederlerdi.
Bir gün diyet yapmaya karar verdim (ne gerek varsa)
Sonra 2 ayda 45 kiloya düştüm
derken 44 oldu ve durdum artık, 36 beden pantolonlar üzerimden düşüyordu, çünkü ben spor yapan biriydim ve inceydim.
Sonra yemeye basladım yedim yedim kilo almıyorum diye birden oldum 55
kusmaya basladım daha sonraları, şimdi ise 51 kiloyum,fakat her yediğimi kusuyorum kalori hesabı yapıyorum.
Eski günlerime dönmek istediğim kadar istediğimi yemek,yemekten çatlamakkk,geceleri annemle ekmek arası yemek, rahat rahat yemek,yemek yeemek kusmamak istiyorum
YARDIM!
:2:
bir de bu testi -yetişkinlerde hiperaktivite testi-uygulayın bakalım siz de ne çıkacak?
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-321351.html
benim bi hayli yüksek çıktıaah ah ne olucak bu halim böyle
işte arkadaşım malsef büyük ihtimalle bu rahatsızlık yeme bozukluğunu tetikliyor.
yıllardır çare bulamamıştım ama araştırıken diğer mesajımda yazdığım linkteki konuyu buldum.bu forum bşalığında da bunu test etmek istiyorum.bende var mesela sizde de var demek.
bu testi daha çok arkadaş yapsa iyice emin olacağım.
bu sorunumuzu bilmeden sadece diyet verip gönderiyor dr lar.
bence dikkat eksikliği ve hiperktiflik rahstızlığı tedavi olursa yeme bozukluğumuz da düzelecek gibi.
bu ihtimali gittiğimiz doktorlara da sööylemeliyiz ki bize daha çok yardımcı olsunlar değil mi??
sizce??
yani bizim sornumuz sadece yeme bozukluğu değil ...
Aynen canım aynen tek sorunumuzun yeme bozukluğu olduğunu düşünmüyorum mutlak başka birseyler daha var
selam arkdaşlar kiloyu takıntı haline getirdim nası bu hale geldim aslında tahmin edebiliyorumm ama nası düzeleceğmi kendimi nası sevecğimi hiç bilmiyorum dışarıdan bakan bi insan bana normal kiloda der fazlan yok der ama ben kendimi öyle görmüyorum
bel ve göbek bölgem sorunlu kilo alınca hemen belli oluo hatta çok yiyince de kaldı ki artık yemeyi takıntı haline getirdimm zayıf olmak istiyorumçok zayıf geçen yıl 48 kiloydum ve kendimi çok beğenydum insanlar bana zayıfsın diolardı ama ben kendmi iyi hissedydum sonraa 8 ayda falan 10 kilo aldım stres falan filan baktım durum ii gtmioo hemen diyete başladım 54 53 lere falan düştüm ama bu diyetten sonra yeme takıntılarım başladı öncelikle daha da kilo vermek istyorm ama veremiyorum sürekli vücudmu incelyorm.. yaaaa hiçççç yemiyorum ya da dayanamayıp çok yiyip kusuyorumm artık takıntılı oldum.kusmanın çok zararlı olduunu biliyorm ama bunu bile bile yapyrm her seferinde bu sefer son dedim ama başaramadım((( sonum ii değill
Tatlım boyun kaç?
1.65 canm ama ben iyice taktım kiloyaa 49 olmadan bırakmıcam ama bi yandan da böyle sıkıntılarım oluoo( napcam bilmiom
Ben de 3 hafta öncesine kadar yeme atakları geçiriyordum. Diyet yapmaya çalışıyor, fakat önüme gelen güzel bir yemek karşısında dayanamıyordum. Hatta evde kendi yaptığım yemekleri bile yağını, tuzunu kısmadan yaptığımda saldırır hale gelmiştim. Yemekten kısa bir süre sonra hemen acıkıyor ya da tatlı krizine giriyordum. 3 Hafta önce gerçekten diyet yapmaya başladım ve şimdiye kadar kaçtığım et, tavuk gibi şeyleri yemeye başladım. Protein tüketimimi artırmak, karbonhidratı kısmak bana iyi geldi. 3 Haftadır kriz yaşamıyorum.
cnm vücut yapısıyla alakalı herkeste farklı duruyo kilo ben 48 li halimi çok seviodum ama en azından 50 falan olayım diorum gerçkten taktım giderek psikolojmin bozulmasından korkuyrm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?