- 15 Ocak 2011
- 1.194
- 5
- 158
sabah sütüme tarcın katıcaktım unuttumm
offf cok acım resmen acımmm yiyorum yiyorum doymuyorummm aclıkdan midem yanıyor gastirit olcam bu gidişlee
Napıcaz biz meyvenull böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah sütüme tarcın katıcaktım unuttumm
offf cok acım resmen acımmm yiyorum yiyorum doymuyorummm aclıkdan midem yanıyor gastirit olcam bu gidişlee
nasıl kurtuluyorsunuz kızlar bu ataklardan
neler yapıyorsunuz ben pek giremiyorum
küçük bir kızım var takip edemiyorum sizleri
diyebilmemiz lazım ama
akşam eşim kızıma dido almış bitanede bana almış
canım kocam benimkarısını hep düşünür
valla yemedim kalorisine baktım 40 gr 210 kalori
önce okadar zahmetle step aletinde bin adım atıp
her tarafımdan terler akarken sadece 138 kalori yakıyorum
bunu düşündüm sonrada sabah yediğim şeyleri
vazgeçtim yemedim
kac gündür diyet yapıyorum uğrasıyorum ac geziyorum ama ne oldu hiç yine 58.6 yım yesemde hemen alıyorum ama yemeyince neden veremiyorumm :84::84::84:
canim ya ne desem bilemiyorum seni az çok anliyorum, fakat bence psikolojik tedavi alman gerekiyor gibi geldi bana, çünkü eminimki hem morelmen çok üzülüyorsun bu haline hemde fiziyolojik olarak, midene eziyet ediyorsun, en iyisi bir diyetisyene git o sana ne yapacagini söyler, en azindan bu sorun daha fazla ilerlemeden halledersin, canim üzgünüm ama sanirim seni bulimia hastaligi olmu$sun bence sadece psikolojik bir tedavi sonrasinda kurtulabilirsin, zor degilmi$ sadece yeme krizlerini tetikleyen sebepleri ara$tiyorlarmi$ ve onga göre davraniyorlarmi$, birçok yabanci sitelerde okudum, ve bu sayede bu hastaliktan çok kurtulan olmu$, yani i$e yariyo, bence hemen bir diyetisyenden randevu aliman lazim, ve eger sana piskologa git derse mutlaka gitmen lazim canim
Dün atak günümdü.
Bol kaşarlı simitler, (toplamda 2 simit) tatlı tuzlu tabak tabak kurabiyeler toplmada 15 adet civarı, 100 gr koca paket milkanın hepsi, 6 tane mini magnum, 100 gr ay çekirdeği, 8-10 tane malta eriği, 1 kase kuruyemiş (beyaz leblebi fındık badem) + kuru üzüm, 15-20 tane kuru erik, normal bir öğle yemeği (patates püresi, hindili bişey, çorba, salata, 2 mercimek köftesi, yarım portakallı keşkül tatlısı) peynirli pastırmalı sandviç
Leyya ne diyorsun bu duruma? öküz gibi yedim