- 15 Şubat 2023
- 189
- 205
- 23
- 29
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #10.741
Yarın yapıp atçam sizede atarım kuzum bugece gelmesee bakalım nasipYa bence sen tekrar test yap bebeğim amin aminnn insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın yapıp atçam sizede atarım kuzum bugece gelmesee bakalım nasipYa bence sen tekrar test yap bebeğim amin aminnn insallah
İnsallah ya mutlaka atYarın yapıp atçam sizede atarım kuzum bugece gelmesee bakalım nasip
Anladım canım şifa olsunCanım normalde doktorum içmem için recete etmişti ama ben düzgün kullanmadım bide tedavi görüyorum çatlatma felan içmedim ..yurt dışındayım o yüzden burda muadili var ismi Folsan Türkiyedeki doktorumda Folbiol vermişti buda aynısı kansızlıktan şüphelenmişti ve aşırı az su tüketiyordum vs.. kendi kafama göre almadım yani bu biraz ağırmış zaten yarımda alınabiliyor ama ben eskiden tam alıyodum kansızlık olayından dolayı hiç yan etkisinide görmedim merak edenler için bunuda söylemiş olayım :)
Amin amin inşallah canımİşallah kuzucuğum bekliyorum yarın olsun devam etmesse tekrar test yapçam test alıp allah hepimize nasip etsin çok amin
E baya görünüyor hamilesin canım bence de yerleşme kanaması oCanım dün test yapmıştım o öyle çıkmasa şüphe etmicem bile ama bak atıyım tekrar dilerim öyledir dediğin çıkar
Ayyy aynı ben kuzum. Ben de kendimde sorun mu var diyordumYok cnm hiç olmadı kupkuruyum
Kimyasalım dada hiç akıntı olmamıştı
Yumurtlama akıntısı da olmuyo bnde
Bebeğim işallah dediğin gibidir dün kü testti o bu adettese eğer gelmesse kesinlikle test yapçamE baya görünüyor hamilesin canım bence de yerleşme kanaması o
Ağzın bal yesin kız allah ne gönlünün muradı varsa versin sigara içmekten stresten maf oldumE baya görünüyor hamilesin canım bence de yerleşme kanaması o
Hoşgeldin. Allah evladını bağışlasın çok beklemeden gebe kalırsın inşallahBismillahirrahmanirrahim diyerek bende yeni katıldım aranıza bir oğlum var 8 yaşında Aralık'ta kimyasal gebelik geçirdim sonrası hep hüsran oldu dayanamadım salı doktora gittim klomen verdi adetin 5. Başladım bugün 3. Günüm bakalım 27 marta çağırdı ne olacak göreceğiz insllh hamiş oluruz cümleten
Aaaaaa nolursun içme şimdi ihtimal varkenAğzın bal yesin kız allah ne gönlünün muradı varsa versin sigara içmekten stresten maf oldum
Adetin kaçıncı gunundesin bugunBismillahirrahmanirrahim diyerek bende yeni katıldım aranıza bir oğlum var 8 yaşında Aralık'ta kimyasal gebelik geçirdim sonrası hep hüsran oldu dayanamadım salı doktora gittim klomen verdi adetin 5. Başladım bugün 3. Günüm bakalım 27 marta çağırdı ne olacak göreceğiz insllh hamiş oluruz cümleten
Tüp bebek tedavisinde kullanılıyormuş ama tüp bebek başlamadık daha bilemedim, yumurtaları geliştirmek için sanıyorum.O iğne ne için
Anladm hayırlısı olsun bnmde yarın kontrol var bakalmTüp bebek tedavisinde kullanılıyormuş ama tüp bebek başlamadık daha bilemedim, yumurtaları geliştirmek için sanıyorum.
Doğru diyorsun kuzucuğumAaaaaa nolursun içme şimdi ihtimal varken
Adetim 7 günüm bugünAdetin kaçıncı gunundesin bugun
Hoşbulduk insllh canım cumlemiz tez zamanda kalırızHoşgeldin. Allah evladını bağışlasın çok beklemeden gebe kalırsın inşallah
İçme canım içme bende sigara kullanan biriyim inanılmaz zor oluyor biliyorum aklım fikrim sigarada yani şu an eşim içerken bir iki nefes aldığım oluyor bir kereliğe mahsus onda bile vicdan azabı çekiyorum senin testin pozitif en kısa zamanda kan testi ver istersen ona göre hareket et bana sorarsan inşallah dilediğin gibi olurAğzın bal yesin kız allah ne gönlünün muradı varsa versin sigara içmekten stresten maf oldum
İyiyim canım sen nasılsın? Ben 11i gibi yumurtladım. Yani galiba tam da emin değilim bu olayda 9-11-13 değerlendirdim. Artık inşallah bi şekilde tutmuştur diye dua ediyorum ovulasyonlarım bu şekilde. Yine devam ediyorum yapmaya belki tekrar artar diye inşallah pozitifleri görelim kuzum hepimiz görelim tüm topic hamile kalalım inşallahtweeetyyy canım nasılsın takip edemedim grubu. Yumurtladın mı? Ben Perşembe yumurtladım. Bugün de doktor kontrolüm vardı. Çatlayan yumurtalı gördük. Bugünleri değerlendiririz bakalım. Sen de tahminimce bugünlerde yumurtlamışsındır. Umarım iki haftaya güzel haberlerimizi alırız canım.