• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bugün sanki daha da koyulasmıs gibi ovü testi dediginiz gibiii, bugünden itibaren denemelere baslıyorum dua edin canım kızlarım 🥹

56E43C82-9809-40A2-A4A7-AA84D429810E.jpeg

Kızlar selam bana yardımcı olursanız sevinirim , Folik asit nasıl kullanılıyordu ? ben uzun zaman ara verdim takviyelerin içinde var ama dozları bence çok az o yüzden Folbiol kullanıcam daha önce de kullanmıştım ama sabah aç mi yoksa tok mu alınıyordu unuttum bilen varsa yazabilir mi🙏🏼 teşekkür ettim şimdiden

Kızlar çekirdek ve avakado beta değerine iyi geliyor diye okudum bir yerde hayatımda yemediğim kadar yiyorum öyle dalmışım ki nasıl hızlı yediysem çekirdek gözüme kaçtı tuzuyla birlikte küçük çöpü cayır cayır yanıyorum 🤣
Ah bu analık ah bu analık🥰🥰

Kızlar selam bana yardımcı olursanız sevinirim , Folik asit nasıl kullanılıyordu ? ben uzun zaman ara verdim takviyelerin içinde var ama dozları bence çok az o yüzden Folbiol kullanıcam daha önce de kullanmıştım ama sabah aç mi yoksa tok mu alınıyordu unuttum bilen varsa yazabilir mi🙏🏼 teşekkür ettim şimdiden
Ben tok yutuyorum günde 1 tane canım

Yaaaa 😍 Ağlayacam şimdi zaten üç gündür ağlamaklıyım ara ara ağladım da çok sevinmek istemiyorum ama içim kıpır kıpır oldu şuan . Peki böyle öğrendiğinde belirtin var mıydı ? Benim şuan sadece göğüs hassasiyetim var ara ara kasıkta yumru gibi birşey var ağırıyor ama bilemedim akıntım yok hiç o yüzden umutlanmak istemiyorum da 🥺
Hic belirtim yoktu 🤣🤣 simdi oluyor daha yeni yeni bence var yani aynı benim ilk testim gibi gün gün takip etmiştim erken gebelik testleriyle

Aşklar sıze cok onemlı bısey sorcam hamişlere özellikle😊😀 şimdi ben gecen ay mesela deneme yapmamıstım gogsum hıc oyle agrıyıp sısmemıstı.yumurtlama zamanı deneme yapınca gogsum dolgunlasıyor hemen.hamiş bebekler sızlerde nasıldı bu durum?bırde akıntı gelmeye yumurtlamadan kac gun sonra baslıyor🐥🐥🐥🤓

Günde 1 tane alıyorum kahvaltıdan sonra. Folbiolun dozu yüksek değil mi? Doktor mu verdi yoksa kendin mi aldin

Aşklar sıze cok onemlı bısey sorcam hamişlere özellikle😊😀 şimdi ben gecen ay mesela deneme yapmamıstım gogsum hıc oyle agrıyıp sısmemıstı.yumurtlama zamanı deneme yapınca gogsum dolgunlasıyor hemen.hamiş bebekler sızlerde nasıldı bu durum?bırde akıntı gelmeye yumurtlamadan kac gun sonra baslıyor🐥🐥🐥🤓
Benim belirtim olmadı kuzum akıntımda 3 4 gündür cok fazla 😊

Ama şimdi bir daha baktım. Alttaki tablona da. Yumurtlamadan sonra ateşin 36.8 falan civarı o zaman bu normal bir dalgalanma olabilir ateşinde canım. Yani yumurtlama daha olmamış olabilir. Çünkü 36.3 senin normal ateş derece aralığında(yumurtlamadan önce)
Şöyle ki eski grafiğim saat 10.30 ölçülüp girilmiş dereceler, bu ay 8 30da ölçmeye başladım saat çok etkiledi ateşimi normalde bugünde ateşim bu dereceler olmaması gerekiyordu buda bugün yaptığım ovü yeni başladım

Eklentiler

• Screenshot_20230318_190538_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20230318_190538_com.android.gallery3d.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 55
Cnm bnde folbiol içiyorum
Hergun aynı saatte tok

Yaaaa 😍 Ağlayacam şimdi zaten üç gündür ağlamaklıyım ara ara ağladım da çok sevinmek istemiyorum ama içim kıpır kıpır oldu şuan . Peki böyle öğrendiğinde belirtin var mıydı ? Benim şuan sadece göğüs hassasiyetim var ara ara kasıkta yumru gibi birşey var ağırıyor ama bilemedim akıntım yok hiç o yüzden umutlanmak istemiyorum da 🥺
Evet görünüyor inşallah vardır 🙏

Yarın sabh başka Bi testle daha yaparsan emin olursun

Ben folidoce diye bir hap içiyorum yemekten önce içiliyor. Bence ilaç neyse kullanma talimatına bak canım.

Back