- 24 Şubat 2023
- 114
- 162
- 18
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #10.701
Bugün sanki daha da koyulasmıs gibi ovü testi dediginiz gibiii, bugünden itibaren denemelere baslıyorum dua edin canım kızlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah bu analık ah bu analıkKızlar çekirdek ve avakado beta değerine iyi geliyor diye okudum bir yerde hayatımda yemediğim kadar yiyorum öyle dalmışım ki nasıl hızlı yediysem çekirdek gözüme kaçtı tuzuyla birlikte küçük çöpü cayır cayır yanıyorum
Ben tok yutuyorum günde 1 tane canımKızlar selam bana yardımcı olursanız sevinirim , Folik asit nasıl kullanılıyordu ? ben uzun zaman ara verdim takviyelerin içinde var ama dozları bence çok az o yüzden Folbiol kullanıcam daha önce de kullanmıştım ama sabah aç mi yoksa tok mu alınıyordu unuttum bilen varsa yazabilir mi teşekkür ettim şimdiden
Anladım canım teşekkür ederimBen tok yutuyorum günde 1 tane canım
Rica ederim canımAnladım canım teşekkür ederim
Hic belirtim yoktu simdi oluyor daha yeni yeni bence var yani aynı benim ilk testim gibi gün gün takip etmiştim erken gebelik testleriyleYaaaa Ağlayacam şimdi zaten üç gündür ağlamaklıyım ara ara ağladım da çok sevinmek istemiyorum ama içim kıpır kıpır oldu şuan . Peki böyle öğrendiğinde belirtin var mıydı ? Benim şuan sadece göğüs hassasiyetim var ara ara kasıkta yumru gibi birşey var ağırıyor ama bilemedim akıntım yok hiç o yüzden umutlanmak istemiyorum da
O zaman haklısın 30 martta regl olmam lazım ya da 31 marttaBenim regl her ay değişiyor bir kaç gün. Ama Bir önceki ay 28 gün sonra regl olurken bu ayda 31. günü regl oldum. Akıntın 15 Mart son gün geldiyse belki 16 Mart yumurtladın. Zaten daha çok erken oluyor bu durumda kuzum.
Ben denedimKızlar ebru ceylanın ovulasyon testini denediniz mi
Günde 1 tane alıyorum kahvaltıdan sonra. Folbiolun dozu yüksek değil mi? Doktor mu verdi yoksa kendin mi aldinKızlar selam bana yardımcı olursanız sevinirim , Folik asit nasıl kullanılıyordu ? ben uzun zaman ara verdim takviyelerin içinde var ama dozları bence çok az o yüzden Folbiol kullanıcam daha önce de kullanmıştım ama sabah aç mi yoksa tok mu alınıyordu unuttum bilen varsa yazabilir mi teşekkür ettim şimdiden
Benim belirtim olmadı kuzum akıntımda 3 4 gündür cok fazlaAşklar sıze cok onemlı bısey sorcam hamişlere özellikle şimdi ben gecen ay mesela deneme yapmamıstım gogsum hıc oyle agrıyıp sısmemıstı.yumurtlama zamanı deneme yapınca gogsum dolgunlasıyor hemen.hamiş bebekler sızlerde nasıldı bu durum?bırde akıntı gelmeye yumurtlamadan kac gun sonra baslıyor
Şöyle ki eski grafiğim saat 10.30 ölçülüp girilmiş dereceler, bu ay 8 30da ölçmeye başladım saat çok etkiledi ateşimi normalde bugünde ateşim bu dereceler olmaması gerekiyordu buda bugün yaptığım ovü yeni başladımAma şimdi bir daha baktım. Alttaki tablona da. Yumurtlamadan sonra ateşin 36.8 falan civarı o zaman bu normal bir dalgalanma olabilir ateşinde canım. Yani yumurtlama daha olmamış olabilir. Çünkü 36.3 senin normal ateş derece aralığında(yumurtlamadan önce)
Yok cnm hiç olmadı kupkuruyumBebeğim sen de akıntı var mı
Evet bende o yüzden endişe duydum birde benim normalde adetimden önce de geliyo ama aynı bu şekilde o yüzden bilemedim sormak istedimOlabilir benimde kahverengi geldi az bişey, yerleşme kanaması zaten genelde kahverengi geliyormuş ama nette pembe de gelebilir diyor.
Haber vericem arkadaşım çok sagolBen hiç yerleşme yaşamadım
Oğlumdada yaşamadım
Ama senınki olabılır canım
İnş öyledir
Bn ovitrel 13. Gün silik çizgi gördüm cnm
İnşallah yerleşmedir, test yaparsan haber ver
Yok bugün meriofert iğne vurdum kendime yarın da vuracağım, Pazartesi randevum var bakalım :))Yok daha yapmadi size?
Cnm bnde folbiol içiyorumKızlar selam bana yardımcı olursanız sevinirim , Folik asit nasıl kullanılıyordu ? ben uzun zaman ara verdim takviyelerin içinde var ama dozları bence çok az o yüzden Folbiol kullanıcam daha önce de kullanmıştım ama sabah aç mi yoksa tok mu alınıyordu unuttum bilen varsa yazabilir mi teşekkür ettim şimdiden
Evet görünüyor inşallah vardırYaaaa Ağlayacam şimdi zaten üç gündür ağlamaklıyım ara ara ağladım da çok sevinmek istemiyorum ama içim kıpır kıpır oldu şuan . Peki böyle öğrendiğinde belirtin var mıydı ? Benim şuan sadece göğüs hassasiyetim var ara ara kasıkta yumru gibi birşey var ağırıyor ama bilemedim akıntım yok hiç o yüzden umutlanmak istemiyorum da
Ben folidoce diye bir hap içiyorum yemekten önce içiliyor. Bence ilaç neyse kullanma talimatına bak canım.Kızlar selam bana yardımcı olursanız sevinirim , Folik asit nasıl kullanılıyordu ? ben uzun zaman ara verdim takviyelerin içinde var ama dozları bence çok az o yüzden Folbiol kullanıcam daha önce de kullanmıştım ama sabah aç mi yoksa tok mu alınıyordu unuttum bilen varsa yazabilir mi teşekkür ettim şimdiden