- 5 Temmuz 2022
- 2.093
- 3.076
- 63
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #10.781
Canim doktorun 27 Mart'ta çağırmış seni. Kontrol için 16.gün çok değil miAdetim 7 günüm bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim doktorun 27 Mart'ta çağırmış seni. Kontrol için 16.gün çok değil miAdetim 7 günüm bugün
Ben Fol B-Em adlı bir folik asit kullanıyorum . İştahımı açıyor Kilo yapmasın diye doktor gece uyumadan önce al dedi alıp uyuyorum bu sayede acıkmıyorum yemiyorum kilo da almıyorumKızlar selam bana yardımcı olursanız sevinirim , Folik asit nasıl kullanılıyordu ? ben uzun zaman ara verdim takviyelerin içinde var ama dozları bence çok az o yüzden Folbiol kullanıcam daha önce de kullanmıştım ama sabah aç mi yoksa tok mu alınıyordu unuttum bilen varsa yazabilir mi teşekkür ettim şimdiden
Cnm pik olmuşKızlar birsey danışmak istiyorm bugün adetin 13. Günü 5.gunden itibaren 5 Gün femara kullandm az önce ovu testi yaptm yarinda doktor kontrolüm var sizce pikmi hemen catlarmi catlatma ignesi yapacaktı
Tesekkur ederim insallah Allah yeniden nasip etsin hepimizeCanım hayır tabiki o dönem o süt akışı içindi tekrar hamile kaldığında süt oluşumun yeniden başlayacak.
Her hamilelik kendine özgüdür
Ben yanlış anlattım sanirm Perşembe adetimin 5. Günüydü 24 ve 26 Mart için yumurtlama dendi 27 de kontrol dedi bende ilk kez gittim bilmiyorum ki hemen belli olurmu sonuçta adete 2 hafta oluyor sanırım yumurtlama takibi için çağırcak bakalım gidince buraya muhakak sonucumu yazacağımCanim doktorun 27 Mart'ta çağırmış seni. Kontrol için 16.gün çok değil mi
Benim kullandığım ilaçta şişenin içinde iki küçük hap vardı ikisini aynı anda içmemi söyledi doktorum başka da ilaç kullanmadım seninki de böyle miydiInsallah aslinda çok karisik bir durum prolaktin yuksekligi olanlarada benzer ilaclar veriliyor tabi ki bizim durumumuz farkli kullanim suresi az olduğu icin çok etkileyecegini dusunmuyorum.
canım ben de folidoce içiyprum, ama doktor bana tok karna dediBen folidoce diye bir hap içiyorum yemekten önce içiliyor. Bence ilaç neyse kullanma talimatına bak canım.
Evet canim iki taneydi dostinexBenim kullandığım ilaçta şişenin içinde iki küçük hap vardı ikisini aynı anda içmemi söyledi doktorum başka da ilaç kullanmadım seninki de böyle miydi
Hadi bakalım. İnşallah güzel sonuçlanırBen yanlış anlattım sanirm Perşembe adetimin 5. Günüydü 24 ve 26 Mart için yumurtlama dendi 27 de kontrol dedi bende ilk kez gittim bilmiyorum ki hemen belli olurmu sonuçta adete 2 hafta oluyor sanırım yumurtlama takibi için çağırcak bakalım gidince buraya muhakak sonucumu yazacağım
Allah Allah ilginç bana eczacı aç karınla dedi hatta kullanma prosedüründe de aç karınla yani yemekten önce yazıyor bende o yüzden aç karınla içiyorum öyle yazdığı için.canım ben de folidoce içiyprum, ama doktor bana tok karna dedi
bir az araştırmıştım, doktorların bazıları aç, bazıları tok yazmış, sonuç olarak her ikisi de mideye gidiyorAllah Allah ilginç bana eczacı aç karınla dedi hatta kullanma prosedüründe de aç karınla yani yemekten önce yazıyor bende o yüzden aç karınla içiyorum öyle yazdığı için.
valla bende çok fark edeceğini sanmıyorum hatta bana kalırsa tok karınla olsa daha iyi çünkü aç karınla bazen içmeyi unutuyorumbir az araştırmıştım, doktorların bazıları aç, bazıları tok yazmış, sonuç olarak her ikisi de mideye gidiyor
aaynen, ya ben folic asite başlamıştım, sonra özele doktora gittim bana ocean polysitol diye ilaç yazdı, onun içinde de folik asit var, sordum diğer folic asitide içeyim mi, iç dedi, acaba günlük 800 mg fazla diğilmi? ama ocean polysitol super ilaçmış, hep kasık ağrılarım olurdu, ilaçdan sonra hiç ağrım yok, hatta evliliyimiz süresinde ilk defa ağrısız ilişki yaşadım ilaçtan sonra, enerjimi de yükseltti, ama acaba folik asit fazla mı gelir diye düşünmekden alamıyorum kendimivalla bende çok fark edeceğini sanmıyorum hatta bana kalırsa tok karınla olsa daha iyi çünkü aç karınla bazen içmeyi unutuyorum
Maşallah canım baya koyulaşmışKızlar perşembe yaptığım ilk test ve alttaki bugün yağtığım test sizce koyulaşma nasıl Eki Görüntüle 3220127
İnternetten baktım şimdi böyle yazıyor; gebelerde fetüsün nöral tüp defekti ile dünyaya gelmemesi için günlük olarak 400-800 mikrogram folik asit alınmasını önerilir. O yüzden belki sıkıntı yok demek istemiştiraaynen, ya ben folic asite başlamıştım, sonra özele doktora gittim bana ocean polysitol diye ilaç yazdı, onun içinde de folik asit var, sordum diğer folic asitide içeyim mi, iç dedi, acaba günlük 800 mg fazla diğilmi? ama ocean polysitol super ilaçmış, hep kasık ağrılarım olurdu, ilaçdan sonra hiç ağrım yok, hatta evliliyimiz süresinde ilk defa ağrısız ilişki yaşadım ilaçtan sonra, enerjimi de yükseltti, ama acaba folik asit fazla mı gelir diye düşünmekden alamıyorum kendimi
Cok güzel artmıs kuzum masallahKızlar perşembe yaptığım ilk test ve alttaki bugün yağtığım test sizce koyulaşma nasıl Eki Görüntüle 3220127