- 30 Kasım 2017
- 8.933
- 1
- 4.525
- 173
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #10.761
Amin teşekkür ederimAnladım canım şifa olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin teşekkür ederimAnladım canım şifa olsun
Bende aynı düşüncedeyim İnşAllah süt kanallarında bir sıkıntıya yol açmaz ileride. Aynı şekilde bende düşünmeden aldım ilacı şu an araştırmadan aldığım için pişmanımCok geçmiş olsun ben de bebeğimi kaybettikten sonra süt gelmemesi icin bir tane ilac vermislerdi o aciyla dusunmeden aldim sonra pisman oldum insallah ileri de bir sorun olmaz.
Geç yumurtlamış olabilirsin bir çok şey etkiliyorKızlar adetim 2 gün geçti, erken gebelik ve normal test yapıyorum 2 gündür negatif çıkıyor stresten mi gecikti ama normalde hiç gecikmezdi.
Pik görünüyor ama hemen çatlamayabilir doktorun ölçüsüne bakar ona göre iğneyi yaparKızlar birsey danışmak istiyorm bugün adetin 13. Günü 5.gunden itibaren 5 Gün femara kullandm az önce ovu testi yaptm yarinda doktor kontrolüm var sizce pikmi hemen catlarmi catlatma ignesi yapacaktı
Insallah aslinda çok karisik bir durum prolaktin yuksekligi olanlarada benzer ilaclar veriliyor tabi ki bizim durumumuz farkli kullanim suresi az olduğu icin çok etkileyecegini dusunmuyorum.Bende aynı düşüncedeyim İnşAllah süt kanallarında bir sıkıntıya yol açmaz ileride. Aynı şekilde bende düşünmeden aldım ilacı şu an araştırmadan aldığım için pişmanım
Bazen stresten TE olabiliyor geçen ay benim 5 gün gecikti sonu regl oldu malesef inşallah gebeliktir bazen geç yumurtlayinca test tw geç çıkabiliyor bekle bir kaç gün daha istersenKızlar adetim 2 gün geçti, erken gebelik ve normal test yapıyorum 2 gündür negatif çıkıyor stresten mi gecikti ama normalde hiç gecikmezdi.
Çok doğru söylüyorsun kuzucuğum yaaa pzartesi ilk işim olacak test vermek ama regl gibi sancım başladı bakalım hayırlısıı olsun artık allah büyük allah hepimize nasip etsin yarına kadar olmassam ki ben kendimi biliyorum ilk işim sabahtan idrar yapıp sonra kan testine gitmek olcak bugün nöbetçi ezcane uzaktaydı gidemedimİçme canım içme bende sigara kullanan biriyim inanılmaz zor oluyor biliyorum aklım fikrim sigarada yani şu an eşim içerken bir iki nefes aldığım oluyor bir kereliğe mahsus onda bile vicdan azabı çekiyorum senin testin pozitif en kısa zamanda kan testi ver istersen ona göre hareket et bana sorarsan inşallah dilediğin gibi olur
Son adet tarihine göre hesaplanır canım 21 martta tam 4 haftalık hamile olacaksın 4 haftan bitmil olacak yani. Saglıkla ilerlesin inşallahKızlar size bir sorum var bu konularda çok cahilim Şimdi gebeliğimi ayın 16 sında öğredim son adet tarihim 21 şubat. Gebelik haftası neye göre ve nasıl hesaplanıyor kaç haftalık gebeliğim şuanda
Gebelik Hesaplama - Kaç haftalık hamileyim? bu linkten hesaplama yapabilirsin canım . doktorlar son adet tarihini baz alarak hesaplıyor gebelik haftanı. Şuan da senin için hesapladım 25 günlük bebeğin var minnak ya o hafta olarak da 3 hafta 4 günlük Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar size bir sorum var bu konularda çok cahilim Şimdi gebeliğimi ayın 16 sında öğredim son adet tarihim 21 şubat. Gebelik haftası neye göre ve nasıl hesaplanıyor kaç haftalık gebeliğim şuanda
Kızlar selam bana yardımcı olursanız sevinirim , Folik asit nasıl kullanılıyordu ? ben uzun zaman ara verdim takviyelerin içinde var ama dozları bence çok az o yüzden Folbiol kullanıcam daha önce de kullanmıştım ama sabah aç mi yoksa tok mu alınıyordu unuttum bilen varsa yazabilir mi teşekkür ettim şimdiden
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Bende anlamadımYa benim de dün akşamdan beri akıntım var. Hep regl olmuşum gibi hissediyorum ve kasıklarımda ağrı var özellikle sol tarafımda. İnşallah hayırlara vesile ama çok var bata ay sonunda yani anlamadım bu işi
Amiiiin çook teşekkğr ederim hepimiz için AmiinGebelik Hesaplama - Kaç haftalık hamileyim? bu linkten hesaplama yapabilirsin canım . doktorlar son adet tarihini baz alarak hesaplıyor gebelik haftanı. Şuan da senin için hesapladım 25 günlük bebeğin var minnak ya o hafta olarak da 3 hafta 4 günlük Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım hayır tabiki o dönem o süt akışı içindi tekrar hamile kaldığında süt oluşumun yeniden başlayacak.Cok geçmiş olsun ben de bebeğimi kaybettikten sonra süt gelmemesi icin bir tane ilac vermislerdi o aciyla dusunmeden aldim sonra pisman oldum insallah ileri de bir sorun olmaz.
Sabah aç karnına iç tatlımKızlar selam bana yardımcı olursanız sevinirim , Folik asit nasıl kullanılıyordu ? ben uzun zaman ara verdim takviyelerin içinde var ama dozları bence çok az o yüzden Folbiol kullanıcam daha önce de kullanmıştım ama sabah aç mi yoksa tok mu alınıyordu unuttum bilen varsa yazabilir mi teşekkür ettim şimdiden
Bende bunu kullanıyorum sabah aç karnına dedi eczacım.Ben folidoce diye bir hap içiyorum yemekten önce içiliyor. Bence ilaç neyse kullanma talimatına bak canım.
Teşekkür ederim canımSabah aç karnına iç tatlım