• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Hic belirtim yoktu 🤣🤣 simdi oluyor daha yeni yeni bence var yani aynı benim ilk testim gibi gün gün takip etmiştim erken gebelik testleriyle
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok umutsuzdum olmadı diye çok da ağladım ama şimdi biraz umudum oldu sayende ❤️🙏🏻

Evet görünüyor inşallah vardır 🙏

Yarın sabh başka Bi testle daha yaparsan emin olursun
İnşallah ya 🙏🏻 bekleyecem canım elimde test de yok nöbetçi eczane arayamam. salı yada Çarşamba kan vermem gerekiyor zaten direkt kan veririm artık 🙏🏻

Kızlaaar ya galiba vücudum benimle oyun oynuyor kesildi o pembemsi şey artık hiç yok zaten artık ne yapacağımk bilmiyorum yarın gidip test alıcam yarına kadar gelmesse offfff regl diyorum ümitlenmeyim diye karın ağırım yok sancım yok of of 🙏🏻🌸💗

Kızlaaar ya galiba vücudum benimle oyun oynuyor kesildi o pembemsi şey artık hiç yok zaten artık ne yapacağımk bilmiyorum yarın gidip test alıcam yarına kadar gelmesse offfff regl diyorum ümitlenmeyim diye karın ağırım yok sancım yok of of 🙏🏻🌸💗
Kuzum yerlesme kanaması olabilir bak o

Günde 1 tane alıyorum kahvaltıdan sonra. Folbiolun dozu yüksek değil mi? Doktor mu verdi yoksa kendin mi aldin
Canım normalde doktorum içmem için recete etmişti ama ben düzgün kullanmadım bide tedavi görüyorum çatlatma felan içmedim ..yurt dışındayım o yüzden burda muadili var ismi Folsan Türkiyedeki doktorumda Folbiol vermişti buda aynısı kansızlıktan şüphelenmişti ve aşırı az su tüketiyordum vs.. kendi kafama göre almadım yani bu biraz ağırmış zaten yarımda alınabiliyor ama ben eskiden tam alıyodum kansızlık olayından dolayı hiç yan etkisinide görmedim merak edenler için bunuda söylemiş olayım :)

🥰🥰 insallah saglıcakla ilerlesin erken gebelik testleri biraz mimli oluyor ben de o yüzden sürekli takip ettim hemen ümitlenmeyeyim diye sen de öyle yap☺️
Amin inşallah 🙏🏻 Allah razı olsun valla sen beni sevindirdi rabbim de seni sevindirsin 🥰🙏🏻

Kuzum yerlesme kanaması olabilir bak o
Canım dün test yapmıştım o öyle çıkmasa şüphe etmicem bile ama bak atıyım tekrar dilerim öyledir dediğin çıkar

Eklentiler

• 5002F95F-515A-4632-B416-7CD03F18471A.jpeg
    5002F95F-515A-4632-B416-7CD03F18471A.jpeg
    95,7 KB · Görüntüleme: 68
Canım dün test yapmıştım o öyle çıkmasa şüphe etmicem bile ama bak atıyım tekrar dilerim öyledir dediğin çıkar
Var gözüküyor bariz inşallah vardır 🙏🏻 ben 2. Gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamıştım adete 8 gün kala gelmişti çok açık ve çok az pembe sadece tuvalete peçeteye gelmişti adet olacam zannetmiştim sonra adete 3 gün varken test yaptım bariz kırmızı çıkmıştı ertesi gün ilk kan değerim 336 çıkmıştı . Bekle olmazsan senin de öyledir demek ki

İşte kuzum dün sabah yaptım bunu sonra doktoruma gittim idrar yolları için regl geçmesini bekle dedi bugünde bata 2 gün varken bu pembe akıntı geldi ama sadece silince hafif ama bilmiyorum be kuzucum yaaa allah hayırlıysa versin sanada en kısa zamanda böyle bol betalı sağlıklı bir kalp atışı nasip etsin 🌸

Var gözüküyor bariz inşallah vardır 🙏🏻 ben 2. Gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamıştım adete 8 gün kala gelmişti çok açık ve çok az pembe sadece tuvalete peçeteye gelmişti adet olacam zannetmiştim sonra adete 3 gün varken test yaptım bariz kırmızı çıkmıştı ertesi gün ilk kan değerim 336 çıkmıştı . Bekle olmazsan senin de öyledir demek ki
İşallah kuzucuğum bekliyorum yarın olsun devam etmesse tekrar test yapçam test alıp 🙏🏻 allah hepimize nasip etsin çok amin ❤️

İşte kuzum dün sabah yaptım bunu sonra doktoruma gittim idrar yolları için regl geçmesini bekle dedi bugünde bata 2 gün varken bu pembe akıntı geldi ama sadece silince hafif ama bilmiyorum be kuzucum yaaa allah hayırlıysa versin sanada en kısa zamanda böyle bol betalı sağlıklı bir kalp atışı nasip etsin 🌸
Ya bence sen tekrar test yap bebeğim amin aminnn insallah🥰

Back