- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #9.141
Kızlar bu arada aslında benim minnak bir kızım var size söylemedim ama kendisi aşırı bal olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım boşver duyma diyemiyorum ama siz mi bakacaksınız gibi tepkiler verebilirsin istemiyormuş gibi insanlar ne konuştuğunu hiç bilmiyor
Benim de oğlum varKızlar bu arada aslında benim minnak bir kızım var size söylemedim ama kendisi aşırı bal olur
Hayırlısı bebişimBelki de hayırlı haber alacaksın, inşallah öyle olur.
Belki o yüzden olmadı bu ayOlabilir canısı tamamen atıyor demekki artık vücut
Kuzum hepimiz yaşıyoruz hatta öyle ki bana okulda çalışan ablalar bile diyor sen düşünİstemiyormuş gibi yapmak benim işim hatta o kadar istemiyormus gibi yapıyorum ki vücudum buna mı inandı acaba, aylardır deniyorum ama olmuyor da diyemiyorum, cok igrenc bi durummus, kendi kendime korunduguma inandıgım aylarda ne kadar da mutluymusum, aslında o zamanlarda da bebek konusunu acıyorlardı ama hic dokunmuyordu
Sonuç çıkınca haber ver canım olabilir tabiki herşeyKızlar bir teorim var. Bunu kanama sonrası genetik testle anlayabilcem sadece ama dinleyin bakam. Şimdi ben ilk kimyasal gebeliğimde doktor bana genel test yaptı kanda pıhtılaşma var hafif dahiliyeye git dedi 2 gün sonrada kanamam oldu düşük yaşadım. Bunda da mı acaba kanım pıhtılaşmaya başladı da beta yükselmedi. Ne düşünüyorsunuz bu konuda. Ayrıca hala kanamam gelmedi ben de teste gidiyorum.
Oyyy tüyü kadar ömürleri olsun bebişlerimizin o olmasa ben çok çok çok daha kötü olurdum onunla kendimi avutuyorumBenim de oğlum var
Neden olmasın kiDoğru diyorsun nasip bu işler inşallah bir gün olur
Tamam bebişSonuç çıkınca haber ver canım olabilir tabiki herşey
Valla ya sarıldım öptüm oğlum dedim hadi iyisin yine evin tek evladı kaldınOyyy tüyü kadar ömürleri olsun bebişlerimizin o olmasa ben çok çok çok daha kötü olurdum onunla kendimi avutuyorum
Ben sormuştum doktora genetik test yatıra bilirsiniz burda yapımıyor demişti cnmNasıl bir test yapılıyor bu konuda kuzum? Ben de mi yaptırsam benim de var kimyasalım
inşallah şimdiye kadar hiç olmadı olursa mucize olurNeden olmasın ki
Yarın sabah test alıp tekrar etsene bat ne zamanBozuk galiba
Kizlar bugun doktora gittim her sey yolunda dedi. Her iki yumurtalikta yumurtalar var dedi. Ovulasyon testleri geldi. Freely mavili testler geldi. Artimedler de yolda.. 2 de predictor var elimde gorseldeki gibi hazirim yeni aya
Dua et canım yer gök duainşallah şimdiye kadar hiç olmadı olursa mucize olur
Benimki de kesinlikle istemez çocuk 2 aylıktı aldığımızda şimdi 3.5 yaşında. Öyle çok şımarttık ki aşırı aşırı şımarıkTamam bebiş
Valla ya sarıldım öptüm oğlum dedim hadi iyisin yine evin tek evladı kaldın
Nerede yapılıyormuş ki kuzumBen sormuştum doktora genetik test yatıra bilirsiniz burda yapımıyor demişti cnm
Ooo masallah canımKizlar bugun doktora gittim her sey yolunda dedi. Her iki yumurtalikta yumurtalar var dedi. Ovulasyon testleri geldi. Freely mavili testler geldi. Artimedler de yolda.. 2 de predictor var elimde gorseldeki gibi hazirim yeni aya