• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar çatlatmadan sonra adet renginiz mıktarınız ve yapısı hiç farklı geldi mi? Bu ikinci iğnemdi dün gece adet başladı tam sökülmedi az evvel kontrol ettim lavabodayken afedersiniz nerdeyse simsiyah kocaman akıntı desen akıntı değil resmen topak bir et parcasına benziyor ama kopkoyu 😪önceleri oluyodu ama miktari bukadar büyük olmuyodu 😪

Kızlar çatlatmadan sonra adet renginiz mıktarınız ve yapısı hiç farklı geldi mi? Bu ikinci iğnemdi dün gece adet başladı tam sökülmedi az evvel kontrol ettim lavabodayken afedersiniz nerdeyse simsiyah kocaman akıntı desen akıntı değil resmen topak bir et parcasına benziyor ama kopkoyu 😪önceleri oluyodu ama miktari bukadar büyük olmuyodu 😪
Bnmde aynı cnm ama bn iğne olmadım kimyasal kanamasında tam sökülmedi adetim ondan oldu diye düşünüyorum

Orası yapıyor dedi canım kafa karışık yanlış mi söyledim normal doğum hastanesine gitmiştim sorduğumda burda yapılmıyor tıp fakültesinde yapılıyor demişti
Canım ben yapmışım genetik test araştırma hastanesinde

Back