- 30 Kasım 2017
- 8.866
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.495
- 173
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #9.161
İnşallahDua et canım yer gök dua
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahDua et canım yer gök dua
Kızlar bu arada aslında benim minnak bir kızım var size söylemedim ama kendisi aşırı bal olur
Tıp fakültesi demişti canım banaNerede yapılıyormuş ki kuzum
Sayı yazılıyor canımKızlar forumda mesela 458. Sayfadayızya
Tek tek geri gerimi gidiliyor?
458 den 455e direkt geçilmiyor mu?
Oyyy tüyü kadar ömrü olsun bebişlerimizinBenim de kizim var
Nereye yazıcaz kiSayı yazılıyor canım
Aaaa tıp fakültesi de yapmıyorsa yok artık yaniTıp fakültesi demişti canım bana
Oyyy tüyü kadar ömrü olsun bebişlerimizin
Bende sayfa sayısı yazıyor oraya tıklayınca oluyor cnm oraya yazıyorumNereye yazıcaz ki
Yaa walla çok zorlanıyorum
Orası yapıyor dedi canım kafa karışık yanlış mi söyledim normal doğum hastanesine gitmiştim sorduğumda burda yapılmıyor tıp fakültesinde yapılıyor demiştiAaaa tıp fakültesi de yapmıyorsa yok artık yani
Benim de var canim tatli bi kızım asla kardes istemiyor her seferinde tek cocuk olarak ne kadar sansli olduğundan bahsediyorKızlar bu arada aslında benim minnak bir kızım var size söylemedim ama kendisi aşırı bal olur
Bnmde aynı cnm ama bn iğne olmadım kimyasal kanamasında tam sökülmedi adetim ondan oldu diye düşünüyorumKızlar çatlatmadan sonra adet renginiz mıktarınız ve yapısı hiç farklı geldi mi? Bu ikinci iğnemdi dün gece adet başladı tam sökülmedi az evvel kontrol ettim lavabodayken afedersiniz nerdeyse simsiyah kocaman akıntı desen akıntı değil resmen topak bir et parcasına benziyor ama kopkoyu önceleri oluyodu ama miktari bukadar büyük olmuyodu
Sağol canim benim.. guzel haberler alalım insallah hep birlikte.. bebisleri de saglikla alalim nihayetinde kucagimizaOy maşallah sağlıkla haberini almayı nasip etsin Allah canım çok mutlu oldum
Canım ben yapmışım genetik test araştırma hastanesindeOrası yapıyor dedi canım kafa karışık yanlış mi söyledim normal doğum hastanesine gitmiştim sorduğumda burda yapılmıyor tıp fakültesinde yapılıyor demişti
once sizin haberinizi alcaz insallah pesinizden de biz gelcez.. ayaginizi sürüyün mü deniyorduOoo masallah canım
Hadi bakalım
Anladım canım ben merak edip sormuştum doktora yaptırmam galiba ilk kez oldu bndeCanım ben yapmışım genetik test araştırma hastanesinde
kiz ben aradaki emojiyi gormemisim simdi dikkat ettim benimki bildigin cocuk olanlardan bu aradaKızlar bu arada aslında benim minnak bir kızım var size söylemedim ama kendisi aşırı bal olur
Ben tam okuyamadım canım düşükmü sende?Anladım canım ben merak edip sormuştum doktora yaptırmam galiba ilk kez oldu bnde