- Konu Sahibi bebekheyecani
- #9.181
Şubatta kimyasal olmuştu canım o zamanBen tam okuyamadım canım düşükmü sende?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şubatta kimyasal olmuştu canım o zamanBen tam okuyamadım canım düşükmü sende?
Sayfaya git diye bir buton var ordan geciyorum ben canimKızlar forumda mesela 458. Sayfadayızya
Tek tek geri gerimi gidiliyor?
458 den 455e direkt geçilmiyor mu?
Beklemedeyim aşkım bugün hep hastanedeydim oğlumun alerji testi vardı onunla uğraştık sonuçlar da iç açıcı çıkmadı. Sıkı bir tedavi bekliyorfnd_50 kuzum hiç sesin çıkmıyor? Durumlar nedir?
Sen öyle diyince ben de cesarete gelip bıraktımCnm test yapıp oylemı bıraksaydın
Bn tam o gece içmeyecektim
Hatta sana da yazdım ya boşuna içiyoz dıye
Test yapmayı beklıyim dedim
Yok kuzum o zaman yaptırma..ben hep diyorum belkide hepimiz kimyasal yaşıyoruz bilmedenŞubatta kimyasal olmuştu canım o zaman
Yaptırmam cnm aynen bilmiyorduk önceden adet 1 hafta geçecek de öyle test yapılıyordu belki kaç kere oldu bilmiyoruzYok kuzum o zaman yaptırma..ben hep diyorum belkide hepimiz kimyasal yaşıyoruz bilmeden
Gecmis olsun canim.. allerji zor bir durum ya. Neye karsi cikti?Beklemedeyim aşkım bugün hep hastanedeydim oğlumun alerji testi vardı onunla uğraştık sonuçlar da iç açıcı çıkmadı. Sıkı bir tedavi bekliyor
İyiyim kuzum sen nasılsın bebişim nasıl ben de ovulasyon takibi yaptım bu ay 11i pikse 9-11-13 değerlendirdim. 12 çatlama gibi zaten hatta belki 11 gece çatlama. Benim yumoşlar naz yapmazsa tutabilirAmin kuzum nasılsın okuyorum yazdıklarını
Geçmiş olsun canım neye karşı çıktıBeklemedeyim aşkım bugün hep hastanedeydim oğlumun alerji testi vardı onunla uğraştık sonuçlar da iç açıcı çıkmadı. Sıkı bir tedavi bekliyor
Anladım kuzucum teşekkür ederimOrası yapıyor dedi canım kafa karışık yanlış mi söyledim normal doğum hastanesine gitmiştim sorduğumda burda yapılmıyor tıp fakültesinde yapılıyor demişti
Ben ondan önceden yapmıyorum test zaten yeterince üzülüyoruz birde bunu düşünmek..Yaptırmam cnm aynen bilmiyorduk önceden adet 1 hafta geçecek de öyle test yapılıyordu belki kaç kere oldu bilmiyoruz
Geçmiş olsun kuzum. Hayırdır neye olduğu bulundu mu? Benim de var alerjim çok zor biliyorumBeklemedeyim aşkım bugün hep hastanedeydim oğlumun alerji testi vardı onunla uğraştık sonuçlar da iç açıcı çıkmadı. Sıkı bir tedavi bekliyor
Hahahahahah. Allah bağışlasın kuzum darısı başımıza olsun inşallahkiz ben aradaki emojiyi gormemisim simdi dikkat ettim benimki bildigin cocuk olanlardan bu arada
Ay hepsiburada dıye yazmıstım satıcı adı aynısya sorun olmaz kuzumAnaa ben o attığın yeri trendyol sanıp, trendyoldan aynı başlıkta bulup sipariş verdim tüh.
Amiin canim aminn... ekranin ışığını kısmıştım fark etmedim. sonraki mesajlarda 2 aylıkken aldik diyince uyandim durumaHahahahahah. Allah bağışlasın kuzum darısı başımıza olsun inşallah
BuyrunuzUltrason resmi olsa bakardık kuzum tahminde bulunurduk
Çok kötüyüm şimdide mide bulantım başladı ilk defa bukadar. Büyük birşey söküldüBnmde aynı cnm ama bn iğne olmadım kimyasal kanamasında tam sökülmedi adetim ondan oldu diye düşünüyorum
Ozelden lınk atayım yasak olabılır kuzumAşkitellam tekrar atar mısın kaçırmışım ben onu
AhahahhahaAmiin canim aminn... ekranin ışığını kısmıştım fark etmedim. sonraki mesajlarda 2 aylıkken aldik diyince uyandim duruma
Kuzum kimyasal olabilir misin? Benim böyle olmuştu çünkü kimyasal sonrasındaÇok kötüyüm şimdide mide bulantım başladı ilk defa bukadar. Büyük birşey söküldü