• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar keseyi gördüm şükür rabbim inşallah sizlerede en kısa zamanda. Nasip etsin sadece bir kere kan verdiğim için neydi ne değildi hiç bilgim yoktu normal gebelik mi değerim artıyor mu hiç birini bilmiyordum bugün ağrım olduğu için gittim keseyi gördük
Çok şükür canım..ben keseyi görerken ama kan vermemiştim..demekki her keste farklı..Kalb atışını duymak nasip olsun canım.Darısı bana ve olmayanlara🙌🏻

Bende ikilemde kaldım aslında neden fitil verdi kanama yok sadece adet sancısı çekiyorum ağrım. Çok oluyor kullan fitili dedi haftaya bakalım kese büyüyor mu aşağı inme riski varmi filan diye fitili kullanmakta kararsız kalmıştım ama başliyim o zaman
Başla canım takibi çok fazla agrı olup kasılma oldugu zaman düşük tehlikesi oluyor ben kanamam olduktan sonra gittim anca o zaöan verdiler progesteron oda işe yaramadı canım allah isterse tutunur istemezse ne yapsak da boş

Başla canım takibi çok fazla agrı olup kasılma oldugu zaman düşük tehlikesi oluyor ben kanamam olduktan sonra gittim anca o zaöan verdiler progesteron oda işe yaramadı canım allah isterse tutunur istemezse ne yapsak da boş
Evet gerçekten öyle 2 ay önce geçirdiğim kimyayla çok korktum çok panik yaptım şimdi daha rahatım çünkü nasipten öteye geçemiyoruz ben tedbirimi alıp kullanayım fitili mi gerisinde taktiri ilahi ❤️

Çok şükür canım..ben keseyi görerken ama kan vermemiştim..demekki her keste farklı..Kalb atışını duymak nasip olsun canım.Darısı bana ve olmayanlara🙌🏻
Dr istedi kan valla vermedim zaten damarımı bulamıyorlar çok kötü oluyorum ayılıp bayılıyorum Hayır kese gözükmüş zaten neyin betası anlamadım

CNım tamamen yumurtlama günü ile alakalı.
Her kadının yumurtlama günü bireysel.
Mesela adet bitiminden hemen sonra yumurtlama dönemi başlıyor ise neden olmasın.
Adet döngüsü süresi, pko vb. Özel durumlar hepsi bir etmen.
Adet bitimi ile süreci başlatmak gerekiyor bana göre. O Ay boyunca da denemek gerekiyor. Gerisi nasip
Doğru diyorsun nasip bu işler inşallah bir gün olur 🙏🏼🥹

Kızlar bir teorim var. Bunu kanama sonrası genetik testle anlayabilcem sadece ama dinleyin bakam. Şimdi ben ilk kimyasal gebeliğimde doktor bana genel test yaptı kanda pıhtılaşma var hafif dahiliyeye git dedi 2 gün sonrada kanamam oldu düşük yaşadım. Bunda da mı acaba kanım pıhtılaşmaya başladı da beta yükselmedi. Ne düşünüyorsunuz bu konuda. Ayrıca hala kanamam gelmedi ben de teste gidiyorum.

Kızlar bir teorim var. Bunu kanama sonrası genetik testle anlayabilcem sadece ama dinleyin bakam. Şimdi ben ilk kimyasal gebeliğimde doktor bana genel test yaptı kanda pıhtılaşma var hafif dahiliyeye git dedi 2 gün sonrada kanamam oldu düşük yaşadım. Bunda da mı acaba kanım pıhtılaşmaya başladı da beta yükselmedi. Ne düşünüyorsunuz bu konuda. Ayrıca hala kanamam gelmedi ben de teste gidiyorum.
Kuzum benim bildiğim pıhtılaşma varsa hamile kalınca iğne başlanıyor

Back