• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

İnsallah hamilesindir kuzum adete odaklanmıssın tam umarım pozitifi görürsün de güzel bi mutluluk yasarsın
İnşallah canım galiba tahminen dün yada bugün olurum diye düşünüyordum dediğin gibi o yüzden olmuş olabilir mi göğüs hassasiyeti hiç olmazdı bende geçen ay oldu bide şimdi var sabahı dört gözle bekliyorum uygulama ne kadarda perşembeyi göstersede yumurtlama belirtisine göre erken oldu öne çekti diye düşünüyorum inş yanılmam

Bir de şu var ben bu ay ne zaman adet olacağımı bilmiyorum bugün 26. Gün hiç 26. Günde test yapmazdım ki ben az 30. Gün yapardım. Bu ay benim batın belli olmaması belirsizlik yordu beni ama karar aldım cuma günü 30. Gün oluyor o zamana kadar test yapmıcam asla
Bencede canım ikidir iki hamilelikte de her gün test yaptım 1 hafta önceden çıkmadı taki adete 1,2 gün kala ondada değer 29 du yani en güzeli regli günü geç döllenme olsa dahi 30 40 bişey olunca silik görüyorsun pembe oluyor en azından cuma güzel haberler al inşallah 🥰

İnşallah canım galiba tahminen dün yada bugün olurum diye düşünüyordum dediğin gibi o yüzden olmuş olabilir mi göğüs hassasiyeti hiç olmazdı bende geçen ay oldu bide şimdi var sabahı dört gözle bekliyorum uygulama ne kadarda perşembeyi göstersede yumurtlama belirtisine göre erken oldu öne çekti diye düşünüyorum inş yanılmam
Yumurtlama erken olduysa zaten erkene ceker canım insallah vardır yaa olabilir yani kacında yumurtlama oldu

destinesiaa destinesiaa bebegım ne yaptın verdınmı kan sonuclar cıkınca yaz guzel haberlerını beklıyorum🙏💕
Durumlar karışık yavrum aynı laboratuvarda verdim yine 2 gün önce 123.69 çıkmıştı bugün 123.46 çıktı yanlışlık mı var diye sorduğumda olmadığını ve alınan kanla tekrar sayım yapabileceklerini söylediler bu seferde 125 çıktı dediler güvenemedik başka hastaneye gittik doktor muayene etti. Şuan bişey demek için erken dedi orda da kan verdim sonucu bekliyorum. İnşallah lab hatasıdır ne diyim

Yumurtlama erken olduysa zaten erkene ceker canım insallah vardır yaa olabilir yani kacında yumurtlama oldu
Canım ben test yapmıyorum akıntıdan biliyorum 24 24 26 27 bunlardan biri en kötü olasılık 28 olsa bile adet günüm bi gün değişiyor oda yarına kayıyor

Durumlar karışık yavrum aynı laboratuvarda verdim yine 2 gün önce 123.69 çıkmıştı bugün 123.46 çıktı yanlışlık mı var diye sorduğumda olmadığını ve alınan kanla tekrar sayım yapabileceklerini söylediler bu seferde 125 çıktı dediler güvenemedik başka hastaneye gittik doktor muayene etti. Şuan bişey demek için erken dedi orda da kan verdim sonucu bekliyorum. İnşallah lab hatasıdır ne diyim
Hayret bişey ya nasıl iştir bu ne zamana cıkarmıs canım

Cnm famera kullandım ama ben iğnede oldum
Tam ne zamn çatladıgını bılmıyorumki
Bnim adet döngüm uzun oldugu için geç çatlıyordu ama bu ay iğneden dolayı 16. Gun falan çatladı sanırım
Bende femara kullaniyorm yarın kontrolm var normalde 10. 11. Gün yumurtlama oluyor femara kullanınca geç yada erken oluyormuki dedim boyutuna göre banada iğne verecek sanirm

Vurduğunuz gol olsun 😂

Biz sözde bugün boş bırakacaktık, benim kocaya bir haller oldu 😂 bugün de değerlendirildi ama mutsuzum. Dün değerlendirmeseydik bugün değerlendirmiş olacaktık ve sperm daha kaliteli olacaktı. Neyse hayırlısı.
Amin kuzum sizin de 😂😂
Şimdi 9-11-13 değerlendirdik. Yüksek ihtimal 11 yumurtlama. Yeterli mi kızlar salayım mı 🙈

Ben reglin ilk gununden itibaren üşenmeden her ay 40 haftayi sayarim ne zaman doğacağını hangi mevsim olacagini ne giyecegini falan filan🤣🤣 yaklasik 1 yildir böyle hesaplaya hesaplaya gecti. Hala bir yere varamadim🙄🙄 esim kızıyor bir akışına birakamiyorsun diyor ama elimde degil
Hepimiz iflah olmaz birer anne adayıyız 😅

Her negatif gördüğümde olumlu şeyler düşünerek üzülmüyo havasına sokuyorum kendimi hele ki eşim ve etrafımdakiler hiç takmıyorum sanıyor bir de içimi bilseler..iki kere kadın doğum doktoruna gittim yumurtlamamda hiçbir sıkıntı görmedi ama ben artık acaba hamile kalamıyor muyum diye düşünmekten kendimi çok üzüyorum.mesela bi hormon testi yapsa en azından bi bilsem görsem içim rahatlayacak ama doktor yok diyo 1 sene dolunca bakıcaz sebeplerine.bu hep bana vakit kaybı gibi geliyo ne olcak bi sene dolmadan bakılsa anlamıyorum.ben evliliğimin ilk senesinde korunuyorduk hemen çocuk olur sandığım için şuan çok ama çok pişmanım.etrafımdaki tüm arkadaşlarım istedikleri zaman ya da yanlışlıkla hamile kaldılar ben de bu kadar uzun bi süreç olacağını bilmiyordum açıkçası.yine de zamanı değilmiş diyorum artık umarım daha da bekletmez beni bebeğim 😢
Ahhh kuzum yazdıkların bizzat ben ve ben 2.5 sene korundum resmen salağım yani. Cahilmişim diyorum kendime

Dur kuzum hiç endişelenme. İnşallah lab hatasıdır. Sen stres olma ama sakın. Sakin sakin yat. Avokado ceviz baş fındık ye mutlaka

Kuzum aynısı perlıtık dıye bır arkadasa olmustu yanlıs hatırlamıyorsam.sakın üzülme.aynı sey olmus olabılır.sonucun cıkınca yaz muhakkak.guzel haberlerını beklıyorum ınsallah🙏🙏🙏

Hayret bişey ya nasıl iştir bu ne zamana cıkarmıs canım

Dur kuzum hiç endişelenme. İnşallah lab hatasıdır. Sen stres olma ama sakın. Sakin sakin yat. Avokado ceviz baş fındık ye mutlaka

Kuzum aynısı perlıtık dıye bır arkadasa olmustu yanlıs hatırlamıyorsam.sakın üzülme.aynı sey olmus olabılır.sonucun cıkınca yaz muhakkak.guzel haberlerını beklıyorum ınsallah🙏🙏🙏
İnşallah dediğiniz gibidir kızlar duanıza ihtiyacım var. Yarım saate çıkarmış sonuç

Perlitik Perlitik hah canım aynısı sanada olmustu degılmı sonra yukseldı tekrardan.aksam ıkıncı kanı verdıgınde normal cıkmıstı tekrardan degılmı?yoksa ertesı gun verdıgındenı duzelmıstı

Back