• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

destinesiaa destinesiaa kurban olurum 😔 ne diyeceğimi bilemiyorum. Aşırı üzgünüm. Kimyasal oldu. Üzülme demicem kim olsa üzülür ama şunları söylicem. Hamile kalabiliyorsun bu bir. Kimyasaldan sonra hamile kalmak çok daha kolay bunu birçok kişide gördük örneği çok burda biliyoruz. Papatyamaviss Papatyamaviss kimyasaldan az bir süre sonra kaldı çok şükür mesela. Üçüncüsü vücut sağlıksız olan bebeği tehdit olarak algılayıp onu uzaklaştırıyor vücuttan. İnşallah en yakın zamanda sağlıkla hayırla kavuşursun bebeğine bitanem. Biz yanındayız.

Kızlar az önce test yaptım testim bol dıye
Gözle görüyorum ama size efekt yaptım

Nyse yinede ümitlenmek istemıyorum
Sabah ola hayrola 🙏
Ben görüyorum canım benim inşallah koyulaştığını da görürüz duam kalbim seninle. Yarın test yaparsan beni etiketle

Anladım canım normalde çatladığı saati az çok bildiğimiz için adet de beklenen günde geliyor aslında ama gecikmelerin oluyorsa senin dediğin gibidir. Yurtdışında kan meselesini ben de duymuştum 😏 garip. Dediğim gibi 17.gun ise çıkardı diye düşünüyorum, yoksa da üzme kendini başka tedavi yöntemi denemeyi düşünüyor musun aşılama falan. Gerçi oralarda doktor nasıl ilerliyor bilmiyorum
Aynen canim malesef .. burda da herşey aşama aşama ilerliyor benim seçme hakkım yok malesef doktor hepsini tek tek uygulicak anlaşmaları öyleymiş hastane ve sigorta arası 🤷🏻‍♀️ zaten önümüzdeki ay bi ara vercez başka birşey araya girecek hayırlısı olsun belki ara vermeler iyi gelir iki üç ay üst üste hormon yükledim bedene

Aynen canim malesef .. burda da herşey aşama aşama ilerliyor benim seçme hakkım yok malesef doktor hepsini tek tek uygulicak anlaşmaları öyleymiş hastane ve sigorta arası 🤷🏻‍♀️ zaten önümüzdeki ay bi ara vercez başka birşey araya girecek hayırlısı olsun belki ara vermeler iyi gelir iki üç ay üst üste hormon yükledim bedene
Evet canim ara ver mutlaka o ilaçlar etkiliyo insanı.. sinir stres falan ramazan da geliyor dinlenirsin hem. Bi bakarsın kendiliğinden de olur insallah

Evet canim ara ver mutlaka o ilaçlar etkiliyo insanı.. sinir stres falan ramazan da geliyor dinlenirsin hem. Bi bakarsın kendiliğinden de olur insallah
Aynen nasip bu işler birazda uzun zamandır bekliyoruz ama rabbimin bileceği iş pko var bende belki ramazanda biraz kilo veririm metabolizmam hızlanır aklımda çok şey var karışık 3 sene benim için az süre değil😪

Back