- Konu Sahibi bebekheyecani
- #7.921
buralarda var o masaj yaparak rahmi düzeltiyorlar herhalde ağır kaldırmaktan yada başka sebeplerden kayabiliyoOf of ne diyim bilmiyorum canım ya.. ama son dediğini anlamadım 2 kişi naptı yakınındaki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buralarda var o masaj yaparak rahmi düzeltiyorlar herhalde ağır kaldırmaktan yada başka sebeplerden kayabiliyoOf of ne diyim bilmiyorum canım ya.. ama son dediğini anlamadım 2 kişi naptı yakınındaki?
Bende igne kullanmadım canım yumırtan çatlıyorsur ondan gerek yok cyclo bende kullandım onu kist olmasın diye veriyor kuzumBEn de bu ay ilk defa klomen kullandım. Bir de bana yanında Cyclo diye bir ilaç daha verdi. Ancak dediğin gibi iğne filan olmadım ben de. Burada klomen kullananların iğne olduğunu görünce ben de olacağım sanmıştım. Demek gerek görmediler.
Anladım kuzum biliyorum. Belki de zamanı var bilemiyoruz ki bizim için tayin edileni. Bazen çok üzülüyoruz yıpranıyoruz neden diyoruz ama Allah biliyor doğrusunuŞans olacaktıişte insan doğuştan şanslı olmalı sonradan şanslı olunmuyor
Özellikle adete yakın böyle oluyorum sonra geri toparlıyorum bakalım nereye kadarGeçen hafta doktorn bana dediği sabırlı olucaz ama bende zman geliyor ümitsizliğe kapılıyorum
Cumaya kadar bekleyelim bakalım kanka birliktedur daha doktora bıle yenı basladın bu zamana kadar hep dogal yollarla guzelce takıple denedın bakalım doktor neler pnerecek ve sımdıden bunları dusunmeyelım daha adet gelmedı
O iş çok sakat ılk hamılelegımde oğlumun dogumunda hayat suratıma carpa carpa oğrettı herseyın benım planladıgım gıbı gıtmedıgınu oyuzden plan yapmayı artık sevmıyorumBizler sabirsiziz maalesef daha şimdiden 2 ay sonrasının planını yapıyoruz
Bekleyelım tabı kankamCumaya kadar bekleyelim bakalım kanka birlikte
Bugün şehir Hastanesi'ne gittim, kıskaca hastanede yapmiyorlarmis.Radyoloji bölümünde çekiyorlar çünkü videoya alıyorlar işlemi yaparken birde film aldıkları için başka yerde yapmazlar diye düşünüyorum, ben Sakaryadayım devlet hastanesi bile anestezili yapıyormuş orada da yaparlar bence, ağrı konusu tamamen ağrı eşiğine ve tüplerinle alakalı inşallah anestezili yapıyorlardır sorsaydınız keşke arayıp
Birazdan eşim gelecek dort gozle bekliyorumYaptınmı canım
Ben reglin ilk gununden itibaren üşenmeden her ay 40 haftayi sayarim ne zaman doğacağını hangi mevsim olacagini ne giyecegini falan filanBizler sabirsiziz maalesef daha şimdiden 2 ay sonrasının planını yapıyoruz
Çok kısa bir işlem zaten korkmayınBugün şehir Hastanesi'ne gittim, kıskaca hastanede yapmiyorlarmis.
Üniversite hastanesine yönlendirdi.
Ona da randevu aldım ama alırken sormadım, bilgileri yoktur diye. Neyse gidince gorucez artik
Ben de ilk defa kullancam sanirim canim. Burdan ogrendiklerimle bir deneyeyim dedi.. siparis verdim bekliyorum. Regl bitince baslayacagimSize bişey sorucam hiç kullanmadım bu ay ovulasyon kullansam mı nasıl kullanılıyor hangi gün başlamam gerekiyor
Senin ev nasıl bu arada canim ?
Cnm famera kullandım ama ben iğnede oldumTikabasa normal Yumrtlama gününüzde değişiklik oldumu femara kullanınca erken veya geç Yumrtlama
Benim ev gitti canım Elazığ'a taşındım tayinimi Malatya'ya alacaktım tamda şimdide eşim git gel yapıyor tayinimi alıp eşimle biraraya gelmek istiyorum artık ama merkezde ev yok napacağız bilmiyorum artıkSenin ev nasıl bu arada canim ?
Benim malatyadaki ev Hekimhan da ya, orda da evlerde hasar olusmamisti, tuttuğumuz evde de birşey yoktu, tasinabildik bizde.
Yarın ilk idrarla test yapsan çıkar artık canım. Progesteron kaç çıkmış bende cuma günü baktırıcamKizlar yumurta 2 martti bat 18 mart yarin kaset yapsam cikar mi yada hastaneye gidicem progesteron testi gostermek icin acaba betada mi yaptrsam