• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Durumlar karışık yavrum aynı laboratuvarda verdim yine 2 gün önce 123.69 çıkmıştı bugün 123.46 çıktı yanlışlık mı var diye sorduğumda olmadığını ve alınan kanla tekrar sayım yapabileceklerini söylediler bu seferde 125 çıktı dediler güvenemedik başka hastaneye gittik doktor muayene etti. Şuan bişey demek için erken dedi orda da kan verdim sonucu bekliyorum. İnşallah lab hatasıdır ne diyim
Yaaaaa.... ayni zamanda ayni seyleri yasadiniz bak canım Perlitik Perlitik ile.. ama çok şükür onunki yoluna girdi. Olabilecek seylermis demekki. Canını sıkma sakın. Insallah senin de diger ölçüm ic rahatlatan bisey cikar da kafan rahatlar. Guzel dusun guzel seyler olsun

Bencede canım ikidir iki hamilelikte de her gün test yaptım 1 hafta önceden çıkmadı taki adete 1,2 gün kala ondada değer 29 du yani en güzeli regli günü geç döllenme olsa dahi 30 40 bişey olunca silik görüyorsun pembe oluyor en azından cuma güzel haberler al inşallah 🥰
İnşallah kuzum benim Allah razı olsun desteğin için. Bekleyeceğim artık Rabbim hayırlısını sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️🥰

Her negatif gördüğümde olumlu şeyler düşünerek üzülmüyo havasına sokuyorum kendimi hele ki eşim ve etrafımdakiler hiç takmıyorum sanıyor bir de içimi bilseler..iki kere kadın doğum doktoruna gittim yumurtlamamda hiçbir sıkıntı görmedi ama ben artık acaba hamile kalamıyor muyum diye düşünmekten kendimi çok üzüyorum.mesela bi hormon testi yapsa en azından bi bilsem görsem içim rahatlayacak ama doktor yok diyo 1 sene dolunca bakıcaz sebeplerine.bu hep bana vakit kaybı gibi geliyo ne olcak bi sene dolmadan bakılsa anlamıyorum.ben evliliğimin ilk senesinde korunuyorduk hemen çocuk olur sandığım için şuan çok ama çok pişmanım.etrafımdaki tüm arkadaşlarım istedikleri zaman ya da yanlışlıkla hamile kaldılar ben de bu kadar uzun bi süreç olacağını bilmiyordum açıkçası.yine de zamanı değilmiş diyorum artık umarım daha da bekletmez beni bebeğim 😢
O pişmanlığı hep yaşadık canım mesela ilkinde biz de evlendiğimizde bir sene korunduk. Sanki hemen ilk ayda olacağını düşünmüştük 😁 Türk dizilerinde tek gecede kalıyor herkes hep böyle empoze edildi valla bize ah ah😁 şimdi gel de anlat uğraş dur amuda kalkıyoruz resmen ama yok çık olmuyor zamanı var biliyorum ama insanoğluyuz sabırsızız malesef hemen olsun istiyoruz ah ah Allah’ımın var bir bildiği ama işte inşallah daha da çok beklemeyiz Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah hayırlısı ile

Kızlar az önce test yaptım testim bol dıye
Gözle görüyorum ama size efekt yaptım

Nyse yinede ümitlenmek istemıyorum
Sabah ola hayrola 🙏

Eklentiler

• Screenshot_20230313_210236_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20230313_210236_com.android.gallery3d.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 101
Sonuç çıkmış kızlar. 93 düşük yapıyorum
Çok üzgünüm kuzum çok çok çok üzgünüm 😔 ben de yaşadım bunu. Günlerce ağladım. Derse girdim derste ağladım. Çocuklar benle ağladı nedenini bilemeden. Hayattaki sınavımız buymuş diyorum hep. Ama bizim de yüzümüz gülecek inşallah 🤲🏻 nolursun üzülme

Back