- Konu Sahibi bebekheyecani
- #7.941
Bata 4 günüm vardı prodoctor yaptım tek çizgi
bu ay elendim
![Crying face :cry: 😢](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f622.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testiyle cıkabilir canımKizlar yumurta 2 martti bat 18 mart yarin kaset yapsam cikar mi yada hastaneye gidicem progesteron testi gostermek icin acaba betada mi yaptrsam
Aynı çizgi bana da çıktı dün canım sen kan verdin negatif mi çıktı demek ki benimki de negatif. Demek ki neymiş para döktüğümüz predictor de bir halt etmezmi
Her negatif gördüğümde olumlu şeyler düşünerek üzülmüyo havasına sokuyorum kendimi hele ki eşim ve etrafımdakiler hiç takmıyorum sanıyor bir de içimi bilseler..iki kere kadın doğum doktoruna gittim yumurtlamamda hiçbir sıkıntı görmedi ama ben artık acaba hamile kalamıyor muyum diye düşünmekten kendimi çok üzüyorum.mesela bi hormon testi yapsa en azından bi bilsem görsem içim rahatlayacak ama doktor yok diyo 1 sene dolunca bakıcaz sebeplerine.bu hep bana vakit kaybı gibi geliyo ne olcak bi sene dolmadan bakılsa anlamıyorum.ben evliliğimin ilk senesinde korunuyorduk hemen çocuk olur sandığım için şuan çok ama çok pişmanım.etrafımdaki tüm arkadaşlarım istedikleri zaman ya da yanlışlıkla hamile kaldılar ben de bu kadar uzun bi süreç olacağını bilmiyordum açıkçası.yine de zamanı değilmiş diyorum artık umarım daha da bekletmez beni bebeğimAynı çizgi bana da çıktı dün canım sen kan verdin negatif mi çıktı demek ki benimki de negatif. Demek ki neymiş para döktüğümüz predictor de bir halt etmezmiş
Cnm Bnımde iğne 2 martKizlar yumurta 2 martti bat 18 mart yarin kaset yapsam cikar mi yada hastaneye gidicem progesteron testi gostermek icin acaba betada mi yaptrsam
Canım eşin muayene oldu mu pekiHer negatif gördüğümde olumlu şeyler düşünerek üzülmüyo havasına sokuyorum kendimi hele ki eşim ve etrafımdakiler hiç takmıyorum sanıyor bir de içimi bilseler..iki kere kadın doğum doktoruna gittim yumurtlamamda hiçbir sıkıntı görmedi ama ben artık acaba hamile kalamıyor muyum diye düşünmekten kendimi çok üzüyorum.mesela bi hormon testi yapsa en azından bi bilsem görsem içim rahatlayacak ama doktor yok diyo 1 sene dolunca bakıcaz sebeplerine.bu hep bana vakit kaybı gibi geliyo ne olcak bi sene dolmadan bakılsa anlamıyorum.ben evliliğimin ilk senesinde korunuyorduk hemen çocuk olur sandığım için şuan çok ama çok pişmanım.etrafımdaki tüm arkadaşlarım istedikleri zaman ya da yanlışlıkla hamile kaldılar ben de bu kadar uzun bi süreç olacağını bilmiyordum açıkçası.yine de zamanı değilmiş diyorum artık umarım daha da bekletmez beni bebeğim![]()
Evlenmeden önce olmuştu herhangi bir sorun yoktu acaba 2 senede değişebilir mi kiCanım eşin muayene oldu mu peki
Değişir tabiki cnmEvlenmeden önce olmuştu herhangi bir sorun yoktu acaba 2 senede değişebilir mi ki
Hayırlı haberlerini alırız inşallah canımAteşe başladım canım ovülasyon yapmıcam bu ay yine ateşle devam![]()
Doktoru çok sevdim çok ısındım ama gerçekten 1 sene olmadan bakmıyoruz demesine sinir oluyorum özel hastane bide yani parasıyla sanki gönüllü yapacak.9 aydır falan deniyoruz.Değişir tabiki cnm
Bnce doktor sana Tahlıl yapmıyorsa doktorunu değiştir
İleride Bi kan değerin atıyorum yüksek çıkarsa boşuna kürek çekmişim dıye düşünüp üzülürsün
Ne kdr zamandır deniyorsun bılmıyorum ama..
Ben bunu eczaneden aldım içindeki test artımede benziyordu beyaz çift çizgi diğeri çok kırmızı değildi ertesi gün sabah kanda 388 çıkmıştı eczanedekinin içi farklı alacaklarsa burdan alsınlarKızlar herkese bunu öneririm link yasaktır belkı dıye boyle paylasıyorum, mavi hassas olan kaset testten bu hem uygun hemde çok net guzel gosterıyor bu satıcıdan özellıkle alın, isteyene özelden atarım linki
Bidaha mı olsa acaba hani sen de sorun yokmusya canım ondan dedimEvlenmeden önce olmuştu herhangi bir sorun yoktu acaba 2 senede değişebilir mi ki
Vurduğunuz gol olsunKızlar galiba 11i pikmiş dimi?9-11 değerlendirdik. Bugün de değerlendirecem inşallah
Eki Görüntüle 3217277
Evet ben de öyle düşünüyorum artık önümüzdeki ay bişeyler yapmalıyız en azından bi sorun çakmasa dicem ki daha zamanı değilBidaha mı olsa acaba hani sen de sorun yokmusya canım ondan dedim
Aynen kuzum bence de öyle yapın yani sadece kendinde problem arama eğer eşinde de bi sıkıntı yoksa elbet güzel bi zamanda gelirEvet ben de öyle düşünüyorum artık önümüzdeki ay bişeyler yapmalıyız en azından bi sorun çakmasa dicem ki daha zamanı değil
Ne olduBirazdan eşim gelecek dort gozle bekliyorum![]()
İnsallah hamilesindir kuzum adete odaklanmıssın tam umarım pozitifi görürsün de güzel bi mutluluk yasarsınvücudum bnmle oyun oynuyor resmen yaa adet olcam diye bekledim tüm belirtiler vardı gelen giden yok ağrılar geçti inşallah gece gelmez de yarın test yaparım tem ümidim göğüs hassasiyeti dolgunluk ne olur dua edin banada
![]()
Değil mi yaa, niye öyle oluyor çok eneteresan. reglden yumurtlama zamanına kadar olan süre ise bana hızlı geçiyor gibi geliyo.Evet canım dayanamıyor insan zaten çatlamadan sonra günler geçmiyor
Döner tabikide çok çok erken daha bunda 1 martta yaptım test regli 3 marttı test o kadar Silikti ki değerim anca 20 filandı eminim kimyasal yaşadığım ay benimde bi kaç gün önce kan negatifti regliye 1 gün kala yine silikti değerim de 29 du yani regli gününe kadar umut kesmek yokSelam canım bnde test yaptim bugün regle 5gün var dün kan testi verdim negatiff ümidimi kestm kesicem yani dha pozitife dönmez dimi![]()