• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Pazartesiye randevu aldım üniversite hastanesine.
İnşallah hemen cekilebilirim.
Rahim filmini doktor hemen odasında mi çekiyor acaba, başka bir bölüm mu çekiyor 🤔
Benim üniversite hastanesi olduğu için hiç zannetmiyorum anestezili olduğunu :KK43: inşallah çok canim acımaz.

Hamilelik durumum da kesinlikle yok, depremden beri koca yüzü görmedim malum.
Radyoloji bölümünde çekiyorlar çünkü videoya alıyorlar işlemi yaparken birde film aldıkları için başka yerde yapmazlar diye düşünüyorum, ben Sakaryadayım devlet hastanesi bile anestezili yapıyormuş orada da yaparlar bence, ağrı konusu tamamen ağrı eşiğine ve tüplerinle alakalı inşallah anestezili yapıyorlardır sorsaydınız keşke arayıp

Radyoloji bölümünde çekiyorlar çünkü videoya alıyorlar işlemi yaparken birde film aldıkları için başka yerde yapmazlar diye düşünüyorum, ben Sakaryadayım devlet hastanesi bile anestezili yapıyormuş orada da yaparlar bence, ağrı konusu tamamen ağrı eşiğine ve tüplerinle alakalı inşallah anestezili yapıyorlardır sorsaydınız keşke arayıp
Canım sen ne yaptın takibe başladın mı

Malesef ışıktan canım 😪 benim önceden adetlerim düzensizdi o yüzden ben çok anlamıyorum tam olarak nezaman adet olunur iğneden sonra ama genellikle iğneden sonra tam adet günümde oluyorum hatta pko var bende 1-2 günde gecikme oluyor önce lekelenme felan baya zorlanıyor gelmekte adetim hep öyledir bide öyle birşey ki yurt dışındayım kafana göre asla kan veremiyorsun yasak tedavi gördüğün yer randevuyla kan alıyor mutlaka ya adet olucaksın yada gecikme yaşayıp pozitif testin olcak elinde yoksa sittin sene seni oraya sokupta kan almazlar yani.. ve ben veremicem kan malesef başka şeyler araya girdi zaten belli adet olcam😪
Anladım canım normalde çatladığı saati az çok bildiğimiz için adet de beklenen günde geliyor aslında ama gecikmelerin oluyorsa senin dediğin gibidir. Yurtdışında kan meselesini ben de duymuştum 😏 garip. Dediğim gibi 17.gun ise çıkardı diye düşünüyorum, yoksa da üzme kendini başka tedavi yöntemi denemeyi düşünüyor musun aşılama falan. Gerçi oralarda doktor nasıl ilerliyor bilmiyorum

Sagol canim 😌 inan bu süreç yıpratıyor uzadıkça uzuyor iki senedir uğraşıyorum her dr. başka bişey diyordu, tek doktorla kalmamak lazım evet haklısın doktor bulmak da zor. Kendiliğinden olmasını bekledikçe o da olmuyor sen biraz toparla kafanı mutlaka doktora git. Alternatif yollar da var aslında insan duydukça denemek istiyor ben de olmadı ama hekimlere giden de çok. Gerçekten en yakınimda 2 kişi gebe kaldı doğurdu (karnını yaptırdılar)
Of of ne diyim bilmiyorum canım ya.. ama son dediğini anlamadım 2 kişi naptı yakınındaki?

Selam kızlar depremden beri pek yazamadım çok bakamadım buraya giremedim psikolojikman çok etkilendim çok üzüldüm , şubat boş geçti bu ayda bakalım Yumrtlama takibi vs yapmadım bakalım bu aya kısmet olacak mi? 27 Şubat bat tarihim tahminimce 27 Mart bat olacak gibi duruyor, inş herkes iyidir

Radyoloji bölümünde çekiliyor yanlış hatırlamıyorsam. Evet oralarda anestezi vermiyorlar ben de şansımı denemiştim. İnşallah temiz çıkar sonucun🙏🏻

Canım ameliyathane gibi bir ortamda çekildi benim rahim filmim. Acı tabiki oluyor ama o anlık olup bitiyor. Ben de anestezi almamıştım. (İlk gebeliğimden önce)
Artık çekilsin diye dua ediyorum ertelemesi ler diye. Çünkü pazartesiden sonra 1 hafta daha burdayım, sonra mecbur eve döneceğim.
Malatya'da da ne özel hastane kaldı, nede devletler bu konuda çalışır şimdi.

Back