💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bende igne kullanmadım canım yumırtan çatlıyorsur ondan gerek yok cyclo bende kullandım onu kist olmasın diye veriyor kuzum

Şans olacaktı işte insan doğuştan şanslı olmalı sonradan şanslı olunmuyor
Anladım kuzum biliyorum. Belki de zamanı var bilemiyoruz ki bizim için tayin edileni. Bazen çok üzülüyoruz yıpranıyoruz neden diyoruz ama Allah biliyor doğrusunu

Bugün şehir Hastanesi'ne gittim, kıskaca hastanede yapmiyorlarmis.
Üniversite hastanesine yönlendirdi.
Ona da randevu aldım ama alırken sormadım, bilgileri yoktur diye. Neyse gidince gorucez artik

Bizler sabirsiziz maalesef daha şimdiden 2 ay sonrasının planını yapıyoruz
Ben reglin ilk gununden itibaren üşenmeden her ay 40 haftayi sayarim ne zaman doğacağını hangi mevsim olacagini ne giyecegini falan filan yaklasik 1 yildir böyle hesaplaya hesaplaya gecti. Hala bir yere varamadim esim kızıyor bir akışına birakamiyorsun diyor ama elimde degil

Size bişey sorucam hiç kullanmadım bu ay ovulasyon kullansam mı nasıl kullanılıyor hangi gün başlamam gerekiyor
Ben de ilk defa kullancam sanirim canim. Burdan ogrendiklerimle bir deneyeyim dedi.. siparis verdim bekliyorum. Regl bitince baslayacagim

Kizlar regle 11 gun var ve bugun benim adet agrilarim var sag kasigin ozellikle bu bi isaretmi yoksa bilemeidm yumurtlama gore yumurtlama uzerinden 6 gun gecti

Senin ev nasıl bu arada canim ?
Benim malatyadaki ev Hekimhan da ya, orda da evlerde hasar olusmamisti, tuttuğumuz evde de birşey yoktu, tasinabildik bizde.
Benim ev gitti canım Elazığ'a taşındım tayinimi Malatya'ya alacaktım tamda şimdide eşim git gel yapıyor tayinimi alıp eşimle biraraya gelmek istiyorum artık ama merkezde ev yok napacağız bilmiyorum artık

Kizlar yumurta 2 martti bat 18 mart yarin kaset yapsam cikar mi yada hastaneye gidicem progesteron testi gostermek icin acaba betada mi yaptrsam

Kizlar yumurta 2 martti bat 18 mart yarin kaset yapsam cikar mi yada hastaneye gidicem progesteron testi gostermek icin acaba betada mi yaptrsam
Yarın ilk idrarla test yapsan çıkar artık canım. Progesteron kaç çıkmış bende cuma günü baktırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…