💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Testi kırabilir misin canım. İçini daha net görebiliriz. Ben bu testi bilmiyorum hangisi bu? Belki test hatalıdır. Hemen üzülmeyelim.
canım kırabilirim ben yurtdışında yaşıyorum bu Türkiye de yok zaten çok pahalı bişey de değildi ama net sonuç veren bir test herzaman bununla test ediyorum hiç yanıltmadı şimdiye kadar içimi açınca atcam buraya

Senin 2 mart diye hatırlıyorum canim ben 3mart sabah yaptirsim iğneyi. Seni takip ediyorum insallah pozitife döner canim.
Ben bekleyeceğim canım negatif görmekten cok korkuyorum ☹️
Evet bnım 2 mart sabahı idi cnm
İğne gununu saymıyorlar genelde ama
Saymassak bugun 11. Gündü
Biraz umudum kırıldı
Fena adet ağrımvar

Pazartesiye randevu aldım üniversite hastanesine.
İnşallah hemen cekilebilirim.
Rahim filmini doktor hemen odasında mi çekiyor acaba, başka bir bölüm mu çekiyor 🤔
Benim üniversite hastanesi olduğu için hiç zannetmiyorum anestezili olduğunu :( inşallah çok canim acımaz.

Hamilelik durumum da kesinlikle yok, depremden beri koca yüzü görmedim malum.
Canım ameliyathane gibi bir ortamda çekildi benim rahim filmim. Acı tabiki oluyor ama o anlık olup bitiyor. Ben de anestezi almamıştım. (İlk gebeliğimden önce)

Ufaktan biseyler var gibi ama yanılma da olabilir ışıktan dediğin gibi. İğnenin 17.gunu varsa silik de olsa çıkardı bence istersen kan ver için rahat etsin. Bir de iğneden sonraki 16.-17.gunlerde adet gelir muhtemelen 4 güne kalmaz gebelik yoksa. Bende hep öyle oldu. Gönlüne göre olsun 🙏🏻
Malesef ışıktan canım 😪 benim önceden adetlerim düzensizdi o yüzden ben çok anlamıyorum tam olarak nezaman adet olunur iğneden sonra ama genellikle iğneden sonra tam adet günümde oluyorum hatta pko var bende 1-2 günde gecikme oluyor önce lekelenme felan baya zorlanıyor gelmekte adetim hep öyledir bide öyle birşey ki yurt dışındayım kafana göre asla kan veremiyorsun yasak tedavi gördüğün yer randevuyla kan alıyor mutlaka ya adet olucaksın yada gecikme yaşayıp pozitif testin olcak elinde yoksa sittin sene seni oraya sokupta kan almazlar yani.. ve ben veremicem kan malesef başka şeyler araya girdi zaten belli adet olcam😪

Etmem mi canım vallahi ediyorum Allah hepinize hepimize sağlıkla evlatlarimizi nasip etsin gebelik.durumu dahil evlatlarimizla sinamasin bizi cuma dan beri ne stres çektim ben biliyorum ama nolur regl gününüz geçmeden kan tahlili yapmayın aşırı stresli bu arada o 45 ten 48 e Dr dedi ki regl in daha geçmemiş az artis olabilir normal önemli olan şimdikiler dedi. Allah im böyle artmasını nasip etsin siz de bana dua edin. İlk bebeğim olacak 6 senelik evliyim ilk meyvemiz Rabbim güzel sağlıkla kucaklamayi nasip etsin 🙏💜🧿
Allah razı olsun canım benim Allah senin de gönlüne göre versin hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻

bak bu ayı hemen es gecmıyorum henuz daha adet olmadın sonucta amaaa / olurda regl olursan bırdahakı aylarda daha regl gelmeden dıger aya adımını atarsan bozusuruz senın handıkapın o , yazmayacaksın vucut olarak psıkolojık olarak zaten dırek beyne nasılsa olmayacak ben su aya gıdeyım dıyorsun.Deme pskılojıde bu ıste onemlı kafa olarak pozıtıf olmak kankam bu sana ılk yasağımdır haberın ola
Tamam kanka söz yazmayacağım öyle şeyler ama artık git gide inanmaz oluyorum😢😢😢

Solda 21 mm
Sağda, 18 mm idi
Sağlı sollu kasık batmam var, adet agrım da var
Belkıde sağdaki sonradan çatlamıştır dıye umud edıyorum😔
İğneden 40 saat sonra çatlıyor ortalama.36.saatte çatlamıyor canım zaten.ilişkinin ertesi gününden say🥰inşallah gebesindir

Back