- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.901
dur daha doktora bıle yenı basladın bu zamana kadar hep dogal yollarla guzelce takıple denedın bakalım doktor neler pnerecek ve sımdıden bunları dusunmeyelım daha adet gelmedıTamam kanka söz yazmayacağım öyle şeyler ama artık git gide inanmaz oluyorum
belki doğru vakit değildir daha inşallah en kısa zamanda pozitifi görürsün canımCanım 4 gün kaldı Takvime göre zaten belirtilerim çoook çok önceden başlamıştı
Aminnnn Allah razı olsunAllah razı olsun kuzum etmem mi valla hepinize ediyorum tüm sayfayı Rabbim yipratmadan güzel haberleri almayi nasip etsin
Radyoloji bölümünde çekiyorlar çünkü videoya alıyorlar işlemi yaparken birde film aldıkları için başka yerde yapmazlar diye düşünüyorum, ben Sakaryadayım devlet hastanesi bile anestezili yapıyormuş orada da yaparlar bence, ağrı konusu tamamen ağrı eşiğine ve tüplerinle alakalı inşallah anestezili yapıyorlardır sorsaydınız keşke arayıpPazartesiye randevu aldım üniversite hastanesine.
İnşallah hemen cekilebilirim.
Rahim filmini doktor hemen odasında mi çekiyor acaba, başka bir bölüm mu çekiyor
Benim üniversite hastanesi olduğu için hiç zannetmiyorum anestezili olduğunuinşallah çok canim acımaz.
Hamilelik durumum da kesinlikle yok, depremden beri koca yüzü görmedim malum.
Canım sen ne yaptın takibe başladın mıRadyoloji bölümünde çekiyorlar çünkü videoya alıyorlar işlemi yaparken birde film aldıkları için başka yerde yapmazlar diye düşünüyorum, ben Sakaryadayım devlet hastanesi bile anestezili yapıyormuş orada da yaparlar bence, ağrı konusu tamamen ağrı eşiğine ve tüplerinle alakalı inşallah anestezili yapıyorlardır sorsaydınız keşke arayıp
Geçen hafta doktorn bana dediği sabırlı olucaz ama bende zman geliyor ümitsizliğe kapılıyorumTamam kanka söz yazmayacağım öyle şeyler ama artık git gide inanmaz oluyorum
Bizler sabirsiziz maalesef daha şimdiden 2 ay sonrasının planını yapıyoruzdur daha doktora bıle yenı basladın bu zamana kadar hep dogal yollarla guzelce takıple denedın bakalım doktor neler pnerecek ve sımdıden bunları dusunmeyelım daha adet gelmedı
Şans olacaktı
Anladım canım normalde çatladığı saati az çok bildiğimiz için adet de beklenen günde geliyor aslında ama gecikmelerin oluyorsa senin dediğin gibidir. Yurtdışında kan meselesini ben de duymuştumMalesef ışıktan canımbenim önceden adetlerim düzensizdi o yüzden ben çok anlamıyorum tam olarak nezaman adet olunur iğneden sonra ama genellikle iğneden sonra tam adet günümde oluyorum hatta pko var bende 1-2 günde gecikme oluyor önce lekelenme felan baya zorlanıyor gelmekte adetim hep öyledir bide öyle birşey ki yurt dışındayım kafana göre asla kan veremiyorsun yasak tedavi gördüğün yer randevuyla kan alıyor mutlaka ya adet olucaksın yada gecikme yaşayıp pozitif testin olcak elinde yoksa sittin sene seni oraya sokupta kan almazlar yani.. ve ben veremicem kan malesef başka şeyler araya girdi zaten belli adet olcam
Teşekkür ederim canımEki Görüntüle 3217299 canım daha önce atmıştım bakabilirisin.
Senin 2 mart diye hatırlıyorum canim ben 3mart sabah yaptirsim iğneyi. Seni takip ediyorum insallah pozitife döner canim.
Ben bekleyeceğim canım negatif görmekten cok korkuyorum
Tamam canım bi de onu deneyeyim :/Kabuk tarçın 1 tane
Of of ne diyim bilmiyorum canım ya.. ama son dediğini anlamadım 2 kişi naptı yakınındaki?Sagol caniminan bu süreç yıpratıyor uzadıkça uzuyor iki senedir uğraşıyorum her dr. başka bişey diyordu, tek doktorla kalmamak lazım evet haklısın doktor bulmak da zor. Kendiliğinden olmasını bekledikçe o da olmuyor sen biraz toparla kafanı mutlaka doktora git. Alternatif yollar da var aslında insan duydukça denemek istiyor ben de olmadı ama hekimlere giden de çok. Gerçekten en yakınimda 2 kişi gebe kaldı doğurdu (karnını yaptırdılar)
Kadın hekime gittiler canim. Böyle çevrede falan varsa duyulur genelde. Karnını yaptırdılar sonraki ay gebe kaldılarOf of ne diyim bilmiyorum canım ya.. ama son dediğini anlamadım 2 kişi naptı yakınındaki?
Radyoloji bölümünde çekiliyor yanlış hatırlamıyorsam. Evet oralarda anestezi vermiyorlar ben de şansımı denemiştim. İnşallah temiz çıkar sonucun
Artık çekilsin diye dua ediyorum ertelemesi ler diye. Çünkü pazartesiden sonra 1 hafta daha burdayım, sonra mecbur eve döneceğim.Canım ameliyathane gibi bir ortamda çekildi benim rahim filmim. Acı tabiki oluyor ama o anlık olup bitiyor. Ben de anestezi almamıştım. (İlk gebeliğimden önce)
Senin kaç yumurta idi canımEvet yaptım canım
belli olmaz canım.valla ben kendim bizzat okudum 14.günden önce hep negatif olmuştu birininBnde gördüm
Bi taraftan umutluyum ama ne bılım sabh negatifi gorunce
Normalde Çatlamadan 10 gün sonra çıkar testlerde
Yaptınmı canımEşim akşam alacakmış
Ateşe başladım canım ovülasyon yapmıcam bu ay yine ateşle devamCanım sen ne yaptın takibe başladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?