- Konu Sahibi bebekheyecani
- #7.861
Cnm iğne günümüz aynı gündü senınleİnşallah canım
Bnım yanlış hatırlıyorum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm iğne günümüz aynı gündü senınleİnşallah canım
Adetin biter bitmez baslayabilirsin. İlk idrarla yapilmiyor. Yapmadan iki saat önce sıvı alımını da bırakırsınSize bişey sorucam hiç kullanmadım bu ay ovulasyon kullansam mı nasıl kullanılıyor hangi gün başlamam gerekiyor
Bende öyle bile bile yaptim ya varsada yoksa da insan bilmek istiyor işteKuzum döllenmeye göre cıkar bunu da bilemiyoruz malesef ben de erken oldugunu bile bile yaptım bence bugun cıkmadı diye olmadı diye düşünme erken daha
Adetin biter bitmez baslayabilirsin. İlk idrarla yapilmiyor. Yapmadan iki saat önce sıvı alımını da bırakırsın
Teşekkür ederim canımAdetin biter bitmez baslayabilirsin. İlk idrarla yapilmiyor. Yapmadan iki saat önce sıvı alımını da bırakırsın
çok teşekkür ederimBazı kişilerde bi tık daha koyu oluyor ama sen yine de riske atma, değerlendirirsen iyi olur. Koyu olmasını beklerken silikleşebilir
Senin 2 mart diye hatırlıyorum canim ben 3mart sabah yaptirsim iğneyi. Seni takip ediyorum insallah pozitife döner canim.Cnm iğne günümüz aynı gündü senınle
Bnım yanlış hatırlıyorum?
Evet canım dayanamıyor insan zaten çatlamadan sonra günler geçmiyorBende öyle bile bile yaptim ya varsada yoksa da insan bilmek istiyor işte![]()
teşekkürler canımOlmuş cnm
Senin bat ne zamam canımEvet canım dayanamıyor insan zaten çatlamadan sonra günler geçmiyor
4+5 haftalık canmKaç hafta kaç gün canım şu an ne kadar da böyle oluyor onu merak ettim
Bnmde bat 18i çatlama 4ü hemem hemen aynıyız bnde dün kan testi verdim çikmadi bugün sabah yine test yaptim çikmadiKızlar günaydın Bat 17 Mart catlama 2 si maalesef her gün test yaptım Predictör dahil sadece freely sonradan kuruma çizgisi çıkardı onun dışında en ufak bir çizgi çizgimsi bile yok … belirtim çok kaşık ağrısı göğüs ağrısı ama belki önceden de oluyordu regl öncesi kendimi dinlemiyordum çok üzüldüm![]()
Canım geç döllenme ihtimalini unutmayın daha 5 gün var inş çıkarBnmde bat 18i çatlama 4ü hemem hemen aynıyız bnde dün kan testi verdim çikmadi bugün sabah yine test yaptim çikmadikan verdn mi sen canm
Ayy inşallahh yaa canım benim çok sağol allah kalplerimize göre verir inşAllahCanım geç döllenme ihtimalini unutmayın daha 5 gün var inş çıkar
Size bişey sorucam hiç kullanmadım bu ay ovulasyon kullansam mı nasıl kullanılıyor hangi gün başlamam gerekiyor
Canım kaç yumurtan oluşmuştu@Mehrii34
Cnm senı okadar iyi anlıyorum ki
Bizde dolu dolu değerlendirmiştik
Hayatımda yemediğim balı, pekmezi, cevizi, kuruyemiş i yedimçok dikkat ettık
Bu ay o kdr uğrastık
Tek tesellim yarın sabahki test![]()
Amin inşallah canım kimsenin üzülmesini istemiyorum burda üzüldüğünüzü görünce içim gidiyor yapmayın ne olur böyleAyy inşallahh yaa canım benim çok sağol allah kalplerimize göre verir inşAllah![]()