💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

İnşallah kuzum İnşallah rahat ol sakin ol çünkü var görünüyor bizlere de dua et. İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişlere hamile kalıp doğuralım

Kızlar yine ben dayanamayıp yine yaptım adete 7 gün var bilmiyorum sanki 2. Çizgi görüyor gibiyim ya da kafayı yiyorum şimdi neden yaptığımı soranlar olucak ben hiç bi zamma adet belirtilerini önceden yaşamazdım adet olur sonra ağrım olurdu 3 gündür adet ağrım var merak edip yaptım

Eklentiler

• 19546CE8-F894-490C-BE5E-EDDE12E211FF.jpeg
    182 KB · Görüntüleme: 84
Çooooook hafif bir silik çizgi gördüm evet. Yumurtalama günün ne zaman canım?

Yumurtlama günüm 4 Mart erken gebelik testi olsaydı belli olurdu ama bilmiyorum belirtilerim var 1 yaşında kızım var onda öğrendiğimde hiç belirtim yoktu
Ay hadi inşallah vardır. Yarın ilk idrar ile testi tekrarla canım, daha koyu çıkarsa kesin var :)

Yaaaaaa neyle netleştiriyorsun kankammmm benim canım kankammmm valla var dimi yaa Allahım koyulaşsın nolur amin ya
Efekt yapmadım sadece netlık verdım fotoya kankam bunda ard arda yapınca net bellı olmaz ıkı gun sonra tekrar yapabılırsın kankam yada carsamba dediğin gibi ben goruyorum gayet o ıncecık cızgıyı koyulastıgınıda gorelım inşallahhh

Bende çok hafif silik gördüm filtre yapsana kuzum

Netlik nasıl veriliyor kankam uygulama mı var hiç anlamıyorum bu olaylardan ya kankaaaa oldu mu sence bu sefer ya ne diyorsun bu işeeeee. Çarşambayı beklicem kankam

Kuzum vallahi bende görüyorum silik hadi ya inşallah kendim gibi havalara uçarım valla

Netlik nasıl veriliyor kankam uygulama mı var hiç anlamıyorum bu olaylardan ya kankaaaa oldu mu sence bu sefer ya ne diyorsun bu işeeeee. Çarşambayı beklicem kankam
Iphone kankam kendı duzenleyıcısı kankam oldu oldu inşallah Yumurtlama flnda netbılmeyınce bide bekleyelım bakalım kankam daha koyu cızgıler görürüz ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…