- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.141
İnşallah kuzumDevam değerlendirmeye canım güzel olacak inş bu ay
İnşallah kuzum İnşallah rahat ol sakin olGördün dimi kuzum inşallah vardır ben çok kullandım olmadığında bembeyaz çıkıyordu şimdi görüyorum ince de olsa zor da olsa çizgi. Beklicem birkaç gün daha. Sağlıkla tutunur inşallah ya Rabbim
Çooooook hafif bir silik çizgi gördüm evet. Yumurtalama günün ne zaman canım?Kızlar yine ben dayanamayıp yine yaptım adete 7 gün var bilmiyorum sanki 2. Çizgi görüyor gibiyim ya da kafayı yiyorumşimdi neden yaptığımı soranlar olucak ben hiç bi zamma adet belirtilerini önceden yaşamazdım adet olur sonra ağrım olurdu 3 gündür adet ağrım var merak edip yaptım
İyi güzel besleniyorsun..Dua et benim için bu kadar yıprandık tüp bebek ilk defadan tutsun bende
Evet canımcımyok doktor 23ü dedi net görülür diye ama garanti olsun diye o tarihe aldım
Yumurtlama günüm 4 Mart erken gebelik testi olsaydı belli olurdu ama bilmiyorum belirtilerim varÇooooook hafif bir silik çizgi gördüm evet. Yumurtalama günün ne zaman canım
Oyyt annesi büyüyor bebişimkoyulaşma var
Ay hadi inşallah vardır. Yarın ilk idrar ile testi tekrarla canım, daha koyu çıkarsa kesin var :)Yumurtlama günüm 4 Mart erken gebelik testi olsaydı belli olurdu ama bilmiyorum belirtilerim var1 yaşında kızım var onda öğrendiğimde hiç belirtim yoktu
Efekt yapmadım sadece netlık verdım fotoya kankamYaaaaaa neyle netleştiriyorsun kankammmm benim canım kankammmm valla var dimi yaa Allahım koyulaşsın nolur amin ya
İnşallah canım teşekkür ederimAy hadi inşallah vardır. Yarın ilk idrar ile testi tekrarla canım, daha koyu çıkarsa kesin var :)
Bende çok hafif silik gördüm filtre yapsana kuzumKızlar yine ben dayanamayıp yine yaptım adete 7 gün var bilmiyorum sanki 2. Çizgi görüyor gibiyim ya da kafayı yiyorumşimdi neden yaptığımı soranlar olucak ben hiç bi zamma adet belirtilerini önceden yaşamazdım adet olur sonra ağrım olurdu 3 gündür adet ağrım var merak edip yaptım
Netlik nasıl veriliyor kankam uygulama mı var hiç anlamıyorum bu olaylardanEfekt yapmadım sadece netlık verdım fotoya kankambunda ard arda yapınca net bellı olmaz ıkı gun sonra tekrar yapabılırsın kankam yada carsamba dediğin gibi ben goruyorum gayet o ıncecık cızgıyı koyulastıgınıda gorelım inşallahhh
Duam hepinizle kuşum benim Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallahİnşallah kuzum İnşallah rahat ol sakin olçünkü var görünüyor bizlere de dua et. İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişlere hamile kalıp doğuralım
Kuzum vallahi bende görüyorum silik hadi ya inşallah kendim gibi havalara uçarım vallaAşkolar bugün adetin 25. Günü. Bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün predictor yaptım. 3 dakika içinde çok çok silik çizgi oluştu ben zor görüyorum hayal değildir inşallah lütfen bu sefer hayal kırıklığı olmasın Allahım. Foto çekmeye çalıştım çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorumPapatyamaviss @trueliving_ @simurgggg bebekheyecani tweeetyyy @destinesiaa melegim can @TASUU @Niqu etiketlemeyi unuttuklarım nolur kusura bakmayın
Hemen yapıyorumBende çok hafif silik gördüm filtre yapsana kuzum
Bende çok hafif silik gördüm filtre yapsana kuzum
Iphone kankam kendı duzenleyıcısıNetlik nasıl veriliyor kankam uygulama mı var hiç anlamıyorum bu olaylardanya kankaaaa oldu mu sence bu sefer ya ne diyorsun bu işeeeee. Çarşambayı beklicem kankam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?