💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Aşkolar bugün adetin 25. Günü. Bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün predictor yaptım. 3 dakika içinde çok çok silik çizgi oluştu ben zor görüyorum hayal değildir inşallah lütfen bu sefer hayal kırıklığı olmasın Allahım. Foto çekmeye çalıştım çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum Papatyamaviss Papatyamaviss @trueliving_ S simurgggg bebekheyecani bebekheyecani tweeetyyy tweeetyyy destinesiaa destinesiaa @melegim can @TASUU Niqu Niqu etiketlemeyi unuttuklarım nolur kusura bakmayın
Ben de gördüümm. Bu doğru sonuç veriyor. Sağlıkla ilerlesinn ☺️🫠

Aşkolar bugün adetin 25. Günü. Bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün predictor yaptım. 3 dakika içinde çok çok silik çizgi oluştu ben zor görüyorum hayal değildir inşallah lütfen bu sefer hayal kırıklığı olmasın Allahım. Foto çekmeye çalıştım çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum Papatyamaviss Papatyamaviss @trueliving_ S simurgggg bebekheyecani bebekheyecani tweeetyyy tweeetyyy destinesiaa destinesiaa @melegim can @TASUU Niqu Niqu etiketlemeyi unuttuklarım nolur kusura bakmayın
Kuzummmm ben de gördüm 🌺🌺🌺 ben de hamile kaldığımda bu testle öğrenmiştim bence de sağlam bir test. İnşallah koyulaşır günden güne 😍 erken muhtemelen daha çok düşük bir değerdir ama var yani görünüyor 😍😍😍

Senin yumurtlama günün bu ara galiba değil mi canım fazla takip edemiyorum da bu ara
Kuzum dün ki ovulasyon testi böyleydi ben de değerlendirdim
IMG_20230311_181411.jpg

Canım ben bir kac gundur predictorde silik cizgi bulma uzmani oldum nerdeyse🤣🤣 isaretledim hatta. Ama sen elinde bizden daha net goruyorsundur zaten. Yarin tekrar yap koyulasirsa super
Canım ben bir kac gundur predictorde silik cizgi bulma uzmani oldum nerdeyse🤣🤣 isaretledim hatta. Ama sen elinde bizden daha net goruyorsundur zaten. Yarin tekrar yap koyulasirsa super
Kuzum ben dün bunu yaptım bugün kü test bozuk çıktı ben göremiyorum ama sen görüyor musun ben bu testteki çizgiyi de göremiyorum çünkü. İlk defa geciktim hiç olmaz bende o yüzden heyecanlandım 🫣
08B6DB68-EC67-45F3-9227-9727DFD79972.jpeg

Ayyy çok heyecanlandım. Ben de hafif görüyorum bişey. Hadi Rabbim utandırmasın😍😍😍♥️🙏🏼

Soyle sunu da paylaşayımmm

Eklentiler

• 87DE2EE8-EBE9-43C8-8A25-3769614B0EE4.jpeg
    87DE2EE8-EBE9-43C8-8A25-3769614B0EE4.jpeg
    67,5 KB · Görüntüleme: 78
Cano her ay bilirdim ben normalde yumurtlama akıntımdan. Ama bu ay Progestan kullanınca bilemedim işte o yüzden tahmin edemiyorum
Bnde kimyasaldan sonra değişir mi diye bilemiyorum akıntı erken geldi takvimdeki günden önce uygulama 16 sını gösteriyor batı akıntı doğruysa öne çekmiştir inş canım emeğinin karşılığını alırsın

Kuzummmm ben de gördüm 🌺🌺🌺 ben de hamile kaldığımda bu testle öğrenmiştim bence de sağlam bir test. İnşallah koyulaşır günden güne 😍 erken muhtemelen daha çok düşük bir değerdir ama var yani görünüyor 😍😍😍
Gördün dimi kuzum inşallah vardır ben çok kullandım olmadığında bembeyaz çıkıyordu şimdi görüyorum ince de olsa zor da olsa çizgi. Beklicem birkaç gün daha. Sağlıkla tutunur inşallah ya Rabbim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️

Merhaba herkese,

Birkaç aydır takipteydim ve sonunda üye olup, aranıza katılmak istedim. Katılır katılmaz da bir sorum olacaktı. Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Bu ay da birçok hamilelik belirtisini yaşıyorum. Bata 3 gün var. Dün erken gebelik testinde silik bir çizgi, bugün de normal kaset testte daha belirgin ikinci çizgiyi gördüm. Sizce gebelik var mıdır? Mor olan dün yapıldı awox marka, kaset olan artımed. Bu markalar güvenilir midir?Eki Görüntüle 3216396
Var gibi canim kan ver istersen

Dünden beri avakado çekirdek dere otu ceviz abandım saglikla artsin buyusun bebeğim inşallah darisi da senin basina inşallah saglikla 🙏

kuzum valla gördüm koyulasma takip et şimdiki aklım olsa hemen kan vermezdim koyulasma takip ederdim kan çok stresli canım bat günü veya geçince de kan verirsin. Saglikla artsın inşallah hayırlısı ile doğru goruyoruzdur 💜🧿
İyi güzel besleniyorsun..Dua et benim için bu kadar yıprandık tüp bebek ilk defadan tutsun bende

Back