💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Gördün dimi kuzum inşallah vardır ben çok kullandım olmadığında bembeyaz çıkıyordu şimdi görüyorum ince de olsa zor da olsa çizgi. Beklicem birkaç gün daha. Sağlıkla tutunur inşallah ya Rabbim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️
İnşallah kuzum İnşallah rahat ol sakin ol 🌺🌺 çünkü var görünüyor 💗💗💗💗 bizlere de dua et. İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişlere hamile kalıp doğuralım 💗🌺

Kızlar yine ben dayanamayıp yine yaptım adete 7 gün var bilmiyorum sanki 2. Çizgi görüyor gibiyim ya da kafayı yiyorum 😅 şimdi neden yaptığımı soranlar olucak ben hiç bi zamma adet belirtilerini önceden yaşamazdım adet olur sonra ağrım olurdu 3 gündür adet ağrım var merak edip yaptım

Eklentiler

• 19546CE8-F894-490C-BE5E-EDDE12E211FF.jpeg
    19546CE8-F894-490C-BE5E-EDDE12E211FF.jpeg
    182 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar yine ben dayanamayıp yine yaptım adete 7 gün var bilmiyorum sanki 2. Çizgi görüyor gibiyim ya da kafayı yiyorum 😅 şimdi neden yaptığımı soranlar olucak ben hiç bi zamma adet belirtilerini önceden yaşamazdım adet olur sonra ağrım olurdu 3 gündür adet ağrım var merak edip yaptım
Çooooook hafif bir silik çizgi gördüm evet. Yumurtalama günün ne zaman canım?

Yumurtlama günüm 4 Mart erken gebelik testi olsaydı belli olurdu ama bilmiyorum belirtilerim var 😅 1 yaşında kızım var onda öğrendiğimde hiç belirtim yoktu
Ay hadi inşallah vardır. Yarın ilk idrar ile testi tekrarla canım, daha koyu çıkarsa kesin var :)

Yaaaaaa neyle netleştiriyorsun kankammmm benim canım kankammmm valla var dimi yaa Allahım koyulaşsın nolur amin ya
Efekt yapmadım sadece netlık verdım fotoya kankam 😍 bunda ard arda yapınca net bellı olmaz ıkı gun sonra tekrar yapabılırsın kankam yada carsamba dediğin gibi 🌸 ben goruyorum gayet o ıncecık cızgıyı koyulastıgınıda gorelım inşallahhh ❤️

Bende çok hafif silik gördüm filtre yapsana kuzum

Efekt yapmadım sadece netlık verdım fotoya kankam 😍 bunda ard arda yapınca net bellı olmaz ıkı gun sonra tekrar yapabılırsın kankam yada carsamba dediğin gibi 🌸 ben goruyorum gayet o ıncecık cızgıyı koyulastıgınıda gorelım inşallahhh ❤️
Netlik nasıl veriliyor kankam uygulama mı var hiç anlamıyorum bu olaylardan☺️ ya kankaaaa oldu mu sence bu sefer ya ne diyorsun bu işeeeee. Çarşambayı beklicem kankam

Aşkolar bugün adetin 25. Günü. Bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün predictor yaptım. 3 dakika içinde çok çok silik çizgi oluştu ben zor görüyorum hayal değildir inşallah lütfen bu sefer hayal kırıklığı olmasın Allahım. Foto çekmeye çalıştım çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum Papatyamaviss Papatyamaviss @trueliving_ @simurgggg bebekheyecani bebekheyecani tweeetyyy tweeetyyy @destinesiaa melegim can melegim can @TASUU @Niqu etiketlemeyi unuttuklarım nolur kusura bakmayın
Kuzum vallahi bende görüyorum silik hadi ya inşallah kendim gibi havalara uçarım valla 💙💙💙

Netlik nasıl veriliyor kankam uygulama mı var hiç anlamıyorum bu olaylardan☺️ ya kankaaaa oldu mu sence bu sefer ya ne diyorsun bu işeeeee. Çarşambayı beklicem kankam
Iphone kankam kendı duzenleyıcısı 🌸 kankam oldu oldu inşallah 🙏🏼 Yumurtlama flnda netbılmeyınce bide bekleyelım bakalım kankam daha koyu cızgıler görürüz ınşallah ❤️

Back